Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ 4ΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες!!

Μέρα μνήμης και περισυλλογής....

Στα δικά μας τώρα, παρ ότι εικάζω ότι περισσότεροι θα έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε απ το να ασχοληθείτε με το στοίχημα. Ωραία πάντως πήγε το μεσοβδόμαδο κουπόνι, μηδαμινό το ενδιαφέρον αλλά κάναμε ένα και μόνο χτύπημα όταν έπρεπε, στο Live και πληρωθήκαμε πολύ καλά. Φυσικά αναφέρομαι στο διπλό του Ολυμπιακού μέσα στη Σερβία, που το χτυπήσαμε στο live στο 3,40.

Περνόντας στο σημερινό κουπόνι, όπως θα έχετε δει, περιλαμβάνει τα προκριματικά του Μουντιάλ και οι αποδόσεις δεν ενδείκνυνται, όπως έγραφα και χτες στο facebook για σοβαρό στοιχηματισμό, θα μας πάρουν με τις ντομάτες. Εν τούτοις, όπως θα δείτε και παρακάτω κράτησα δύο σημεία απ τα προκριματικά που εν πάση περιπτώσει, οι αποδόσεις είναι αξιοπρεπείς και εύλογες. Και εγώ αν ήμουν μπουκ τόσο θα τις έδινα.

Και οι δύο επιλογές προέρχονται απ τον 1ο όμιλο. Θυμίζω ότι περνάει ο πρώτος απο κάθε όμιλο απευθείας ενώ ο δεύτερος πηγαίνει στα μπαράζ. Η Γαλλία ήδη είναι στην 1η θέση και στο +3 απο Ολλανδία και Σουηδία, που ισοβαθμούν στην 2η θέση και θα παλέψουν μέχρι τέλους για την πρόκριση. Η Γαλλία παίζει με το Λουξεμβούργο με το διπλό στο 1,03....

Η Σουηδία υποδέχεται την Λευκορωσία και ο άσσος θα αποτελέσει επιλογή μου, στο 1,52. Η Σουηδία στην μετα Ιμπραίμοβιτς εποχή, προσπαθεί να βρει τα πατήματα της. Ο Μπεργκ ειναι σε δαιμονισμένη φόρμα, είναι απ τα παιχνίδια το σημερινό που λες ότι ειναι must win. Αν στη Σουηδία θέλουν την πρόκριση στα μπαράζ γιατί κακά τα ψέματα η πρωτιά έχει καθαρίσει τέτοια παιχνίδι οφείλουν να τα πάρουν. Η Λευκορωσία δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης (0-2-2) και δεν νομίζω να πετύχει κάτι καλό στη Στοκχόλμη απόψε. 

Απ την άλλη η Ολλανδία φιλοξενείται απ την Βουλγαρία σε παιχνίδι επίσης must win και το διπλό επίσης θα αποτελέσει επιλογή μου στο 1,52. Η Ολλανδία έχει ξεκινήσει αυτά τα προκριματικά με φιλοδοξίες, όπως προαναφέρθηκε, είναι στην 2η θέση. Ο Μπιλντ έχει ένα πλήρες ρόστερ και το ζητούμενο, όπως κάθε φορά για τους Ολλανδούς είναι η διαχείριση. Όλα τα αστέρια της ομάδας είναι παρών με τον Ρομπέν όμως να είναι αμφίβολος. Υπάρχει ποιότητα για να καλυφθεί το κενό του. Απ την άλλη η Βουλγαρία δεν φοβίζει, δεν έχει να θυμίσει σε πολλά την αξιοπρεπή ομάδα του παρελθόντος. Το ρόστερ της είναι σε μέτρια επίπεδα. Η Ολλανδία εκτός έδρας έχει συμπληρώσει ένα χρόνο χωρίς ήττα και αν επιδείξουν την ίδια σοβαρότητα θα φυγουν με το διπλό απ την Σόφια.

Τέλος, κλείνω με τον άσσο της Φόρφαρ στη Β Σκωτίας. Ο άσσος κυκλοφορεί στο 1,72. Η Φορφαρ κάνει μεγάλη κοιλιά, μη αναμενόμενη είναι η αλήθεια, σε τόσο μεγάλο ευρος. Αποτέλεσμα αυτης της κοιλιάς φυσικά να απωλέσει τη διαφορά απ την 2η θέση και πλέον κινδυνεύει να χάσει την απευθείας άνοδο αφού η Αρμπρόουθ την έχει φτάσει μόλις στον έναν βαθμό! Η Φόρφαρ καλείται να γυρίσει το διακόπτη και κόντρα στη Μπέργουικ, που πρακτικά δεν πάει για κάτι, δεν είναι καλά αγωνιστικά και έχει και κάποιες απουσίες, νομίζω ο άσσος στο 1,70 αξίζει, με την ευχή να μην μας "πουλήσει" όπως προ 15νθημερου. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρος σοφού λέει ο λαός μας αλλά.... θα πάω στον άσσο.