Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ 3,25 ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΩΝ ΑΙΩΝΙΩΝ

Δεν πήγαμε καλά χτες αφού ναι μεν πέρασε το δυνατό μας σημείο αλλά η Νιουκαστλ κόλλησε στο 0-0 και μας χάλασε τη δυάδα. Σήμερα φυσικά ξεχωρίζει το ντέρμπι των αιωνίων στη Λεωφόρο που ναι μεν δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλα είναι ντέρμπι γοήτρου. Συνήθως σε τέτοια παιχνίδια δεν μπλέκεις στοιχηματικά όμως υπάρχουν δεδομένα που μας οδηγούν σε σημεία.

Πρέμιερ Λιγκ: Μιντλεσμπρο Μάντσεστερ Γ. 2 1,70 (14:00)
Η Γιουνάιτεντ προέρχεται απ τη γκέλα με τη Μπόρνμουθ εντός έδρας και έμεινε πίσω στην κούρσα του Τσάμπιονς Λιγκ ωστόσο έτσι όπως διαμορφώνεται η παρούσα αγωνιστική, με τη χθεσινή ήττα της Αρσεναλ και το ντέρμπι της Σίτι με τη Λίβερπουλ, ενδεχόμενη νίκη των κόκκινων διαβόλων μπορεί να τους φέρει σε απόσταση βολής απ την 4η θέση. Έστω και χωρίς τον τιμωρημένο Ιμπραίμοβιτς η ομάδα του Μουρίνιο μπορεί να περάσει απ την έδρα της Μίντλεσμπρο, μία Μίντλεσμπρο που είναι σε κάκιστη κατάσταση και μοιραία βρίσκεται στην προτελευταία θέση, έχοντας μακράν τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος. Διπλό λοιπόν.

Σουπερλιγκ: Παναθηναικός Ολυμπιακός 1 2,30 (19:30)
                     Αnytime Scorer Μπεργκ 3,25
Ο Παναθηναϊκός, με τον Μαρίνο Ουζούνιδη στον πάγκο είναι εμφανώς βελτιωμένος, με πλάνο στον αγωνιστικό χώρο, με τα χαφ να δίνουν βοήθειες στα μετόπισθεν και γενικά να έχει σφύξει αμυντικά. Η παρουσία του Εμποκού και του Βιγιαφάνες στα άκρα σε συνδυασμό με την προσθήκη του Κλωναρίδη τον Γενάρη, έχουν δωσει άλλη πνοή επιθετικά στους Πράσινους. Ο Μπεργκ δείχνει κεφάτος, σκοράρει κατά βούληση εξού και η επιλογή του να σκοράρει στο 3,25. Η Λεωφορος αναμένεται κατάμεστη και θα δώσει τη δίκη της ώθηση στους παίχτες του Παναθηναικού. Απ την άλλη ο Ολυμπιακός στην μετά Μπέντο εποχή, προσπαθεί ο Βούζας να μαζέψει τα συντρίμμια. Η πρώτη εικόνα του να επαναφέρει τους κομμένους (Τσορι, Μαριν και Καμπιάσο) δείχνει οτι πιο πολύ μπήκε για να κάνει τα χατίρια των οπαδών παρά λόγω αγωνιστικού πλάνου. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τον αποκλεισμο με τη Μπεσίκτας, σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με το χειρότερο δυνατό τρόπο για τον Ολυμπιακό, να μην μπορεί να κρατήσει μπάλα και να χάνει στο 20λεπτο 2-0 απ την Μπεσίκτας και η εικόνα του παιχνιδιού προμήνυε οτι θα μέτραγε πολλά ο Ολυμπιακός. Ωστόσο, ο Ελιουνούσι με ένα εκπληκτικό γκολ και η αποβολή του Αμπουμπακαρ άλλαξαν την ρότα του παιχνιδιού. Ο Ολυμπιακός πίστεψε στην πρόκριση αλλά στο τέλος έφυγε με 4αρα. Αστεία λάθη απ τον Λεάλι και λογικά θα δούμε τον Καπίνο κάτω απ τα δοκάρια. Με βάση τα όσα έχουμε δει και με τα δεδομένα που έχουμε, ο άσσος μοιάζει ξεκάθαρος αλλά προσεχτικά διότι μιλάμε για ντέρμπι και όλα γίνονται.

Καλή τυχη