Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΜΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ, ΕΝΑΣ ΑΣΣΟΣ MUST WIN ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΥΠΙΚΟ ΔΙΠΛΟ

Χτες η Άντερλεχτ μας χάλασε τη δυάδα, έμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι στο 0-0 αδυνατώντας να κάνεις αξιόλογες φάσεις και στο 84' αν η Λόκερεν ήταν λίγο πιο προσεχτική θα μπορούσε να κλέψει και το παιχνίδι. Η Άντερλεχτ σε όλο το β ημίχρονο ζήτημα είναι αν είχε μία κλασική ευκαιρία για γκολ. Συνεπώς το χάσαμε καθαρά το σημείο. Ο Παναθηναϊκός, πέρασε απ την Πόλη και μας χάρισε το διπλό. Πάμε στα σημερινά,



Β Εθνική: Τρίκαλα Απόλλων Σμύρνης Χ 2,95 (15:00)
Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, μαζί με το Λαμία Άρης. Τα Τρίκαλά ναι μεν είναι σχετικά πίσω στη βαθμολογία αλλά έχουν αφενός δύο παιχνίδια λιγότερα και αφετέρου ως ρόστερ είναι απ τα καλύτερα της κατηγορίας ή τουλάχιστον ισάξιο με τους διεκδικητές της ανόδου. Τα Τρίκαλα προέρχονται απ την άνετη νίκη με 4-0 επι του Πανελευσινιακού. Ε, τα γράφαμε την προηγούμενη βδομάδα, 2-3 μέρες πριν για να μας δώσουν γκολ, line στο χάντικαπ.... τα ξέρετε οι ομορφιές της Β Εθνικής... Η Stoiximan πράγματι έκανε το λάθος να τα δώσει και όσοι πρόλαβαν τον κύριο είδαν... Το σημερινό παιχνίδι προφανώς είναι πιο δύσκολο. Ο Απόλλων εκτός έδρας είναι αήττητος (5-1-0) απ την άλλη και τα Τρίκαλα είναι αήττητα εντός έδρας (3-1-0). Αναμένω ένα παιχνίδι που θα κριθεί στην κόψη του ξυραφιού. Μοιρασμένο παιχνίδι, οπότε εύλογη επιλογή η ισοπαλία, για μονό αποδεκτό.

Α Γαλλίας: Μονπελιέ Μπαστιά 1 1,83 (21:00)
Η Μονπελιέ προέρχεται απ τη μεγάλη ήττα με 5-1 απ τη Μαρσέιγ που αποτέλεσε και το κύκνειο άσμα για τον προπονητή Αντζ όπου τη θέση του στον πάγκο πήρε ο Γκασέ, πρώην βοηθός του Μπλάν, που γνωρίζει καλά την ομάδα και στόχος φυσικά είναι να βγάλει μία συσπείρωση και μία αντίδραση στο αποψινό must win κόντρα στη Μπαστιά. Το παιχνίδι είναι εξάποντο. Η Μονπελιέ είναι στο +1 απ τη ζώνη του υποβιβασμού ενώ η Μπαστιά είναι ισόβαθμη στη θέση των πλέι άουτ και με ένα ναθμό λιγότερο απ οτι η Μονπελιέ. Αντιλαμβάνεστε δηλαδή πόσο κρίσιμο είναι το παιχνίδι και για τις δύο. Η Μπαστιά όμως παραδοσιακά εκτός έδρας δεν τα πάει καλά, μετρά εκτός (2-1-7) και ποντάροντας στην αντίδραση της Μονπελιέ μετά την 5αρα και την έλευση του νέου προπονητή θα πάω με τον άσσο στο 1,83.

Α Ιταλίας: Μπολόνια Νάπολι 2 1,50 (21:45)
Δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες αναλύσεις, η Νάπολι προέρχεται απο μεγάλη γκέλα εντός έδρας κόντρα στην Παλέρμο όπου κόλλησε στο 1-1. Είχε συντριπτικά ποσοστά κατοχής, μονότερμα το παιχνίδι σε μεγάλο διάστημα, όπως τα σχολιάζαμε και στο Twitter, αν θυμάστε. Η Νάπολι πλέον βρίσκεται στο -6 απ την 1η Γιουβέντους και με παιχνίδι παραπάνω. Ρεαλιστικά μιλώντας, νομίζω στην Νάπολι πιο πολύ έχουν το νου τους, να κρατήσουν τη θέση τους, εντός πρώτης 3αδας. Η Μπολόνια απ την άλλη πήρε το 1-1 απ την Κάλιαρι και παραμένει στο +14 απ τη ζώνη του υποβιβασμού, στη μέση της βαθμολογίας. Με Καγιεχόν, Μέρτενς και Ινσίνιε μπροστά η Νάπολι, θα βρει χώρους και θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Τυπική πρόταση το διπλό.





Καλή τύχη.