Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: Η ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Όμορφα πράγματα για ακόμα μία φορά στη Football League, το διπλό των Τρικάλων έχει φτάσει στο 1,44(!!). Τώρα φαντάζομαι καταλάβατε γιατί το ανέβασα απ την Τετάρτη στο Facebook, για να προλάβουμε του διπλού. Για να σας το πω και ωμά, κάντε Cash out και θα έχετε κέρδος ήδη. Μπορεί το διπλό να μην έρθει ποτέ αλλά για τους λόγους που ανέλυσα χτες κ της απόδοσης που το πήραμε το παίξιμο είναι απόλυτα σωστό και ας χάσουν τα Τρίκαλα σήμερα 5-0.

Ήδη από χτες έχει ανέβει ξεχωριστή στήλη με εκτίμησεις στη Β Εθνική και πάμε στα σημερινά, ελπίζοντας να συνεχιστεί το καλό σερί.

Α Γερμανίας: Λεβερκούζεν Αιντραχτ Χ 3,50 2 4,20
Εδώ ομολογώ ότι δυσκολεύτηκα να κατανοήσω τις αποδόσεις. Και εξηγούμαι. Η Αιντραχτ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, πάει τρένο, είναι στην 3η θέση και 11 βαθμούς πάνω απ την Λεβερκούζεν. Μία Λεβερκούζεν που είναι σε τραγική κατάσταση και δεν είναι μόνο ότι αγνοεί τις νίκες, το θέμα είναι ότι δεν παίζει καλά. Η απουσία του Τσαλχάνογλου είναι κομβικής σημασίας, η τιμωρία του ήταν βαριά. Απουσιάζει επίσης και ο Τσικαρίτο. Ο Σμιντ, όπως αναφέρουν και τα ρεπορτάζ των Γερμανών, παίζει το κεφάλι του σήμερα. Σε ανάλογη περίπτωση στο παρελθόν τον έσωσαν οι παίχτες του, σήμερα όμως; Και πως να κοντράρεις αυτή την Αίντραχτ; Απ όπου και αν το πιάσεις το παιχνίδι στην κόντρα θα καταλήξεις. Η αξία είναι στις αποδόσεις. Δεν στέκει το σετ, είναι αποδόσεις βγαλμένες με βάση τη φανέλα. Θεωρώ λοιπόν αξίζει να παιχτεί το Χ2, η Άιντραχτ θα βρει το δρόμο για τα δίχτυα αρκεί να κρατήσει στα μετόπισθεν.

Α Γερμανίας: Λειψία Αμβούργο 1 1,50 (16:30)
Η Λειψία ναι μεν έχασε με κάτω τα χέρια απ την Ντόρτμουντ, όμως παραμένει στην 2η θέση και στο -4 απ τη Μπάγερν και το ταξίδι στο όνειρο συνεχίζεται. Πορεία βγαλμένη από παραμύθι, βέβαια για να προσγειωθούμε και στην πραγματικότητα, η πορεία της Λειψίας οφείλεται στο ρόστερ που χτίστηκε με το χρήμα να ρέει άφθονο. Σήμερα επιστρέφουν όλα τα καλά παιδία. Ο χαφ Φορσμπέργκ (15/5), ο αρχισκόρερ  Βέρνερ (18/11), ο παιχταράς Ζάμπιτσερ (17/5) και ο αμ. χαφ Ντεμέ (17/0). Σημαντικότατες επιστροφές, απ τη μέση και μπροστά η Λειψία, έχει τρομερή ποιότητα. Εντός έδρας μετρά (8-1-0), υποδέχεται το Αμβούργο, που προέρχεται απ τη νίκη επί της Λεβερκούζεν με 1-0 χάρη σε γκολ του Κυρ. Παπαδόπουλου αλλά για να βελτιωθεί θέλει πολύ δρόμο ακόμα, παραμένει στη ζώνη των πλέι άουτ και εκτός έδρας μετρά (1-2-7). Άσσος.

Μπάσκετ: Δόξα Λευκάδας Κοροιβός Αμαλιάδας 1 1,71 (17:00)
Θα το συνοψίσω σε δύο προτάσεις. Αν δεν κερδίσει σήμερα η Δόξα Λευκάδας, έπεσε. Τόσο απλά. Η Δόξα έχει ελληνες παίχτες έμπειρους, πήρε και έναν Μαυροβούνιο ψηλό για να καλύψει το κενό που υπήρχε στο 5, έχει και καλό προπονητή τον Χάρη Μαρκόπουλο και σε τέτοια παιχνίδια, ρόλο παίζει και η έδρα. Πάμε στον άσσο λοιπόν και ελπίζω να μην χρειαστεί να πω τη γνώστη ατάκα (οι παλαιότεροι αναγνώστες καταλαβαίνετε τι εννοώ)

Τσάμπιονσιπ: Μπράιτον Μπέρτον 1 1,50 (17:00)
Η Μπράιτον προέρχεται από δύο σερί γκέλες εκτός έδρας με Χάντερσφιλντ και Μπρέντφορντ. Αμφότερα δύσκολα παιχνίδια. Παρά τις δύο αυτές γκέλες παραμένει στην 2η και προνομιούχο θέση και στο +5 απ τη Ρέντινγκ. Εντός έδρας είναι δυνατή (11-2-1) και υποδέχεται, έχοντας και επιστροφές δύο βασικών παιχτών, την Μπέρτον που είναι οριακά πάνω απ τη ζώνη του υποβιβασμού και εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος της δυναμική της (2-5-8). Νομίζω ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα επανέλθει στις νίκες. Άσσος λοιπόν στο 1,50.

Καλή τύχη