Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ... ΟΧΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

Χτες έκανα ένα τεράστιο λάθος. Όπως θα είδατε η Βασική 2αδα διαφοροποιήθηκε απ τις εκτιμήσεις, όπου στην μεν ανάλυση των εκτιμήσεων είχα τον άσσο της Μονπελιέ στη δε Βασική 2αδα άλλαξα γνώμη τελευταία στιγμή και έβαλα τον άσσο της Γκινγκάμπ. Ο άσσος της Μονπελιέ πέρασε ενώ η Γκινγκάμπ εχασε στις καθυστερήσεις. Σωστό το διάβασμα αλλά λάθη της τελευταίας στιγμής μας χάλασαν τη 2αδα. Κι όταν κάνεις λάθος οφείλεις να το λες.

Σήμερα, στα 9 χρόνια που έχω το Betsecret, είναι πρώτη φορά που ανεβάζω στήλη προτείνοντας μόνο μία δυάδα με ισοπαλίες. Όσο παράξενο κι αν φαίνεται αυτο. Το πρώτο πράγμα που σημείωσα απ το σημερινό κουπόνι ήταν αυτές οι δύο ισοπαλίες. Έτσι λοιπόν πήρα το ρίσκο και πάμε με δυο ισοπαλίες σε ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ, όπερ και σημαίνει μία ισοπαλία αν περάσει υπάρχει κέρδος, ύστερα παίζεται και η 2αδα με χαμηλό ποντάρισμα.

Β Εθνική: Λαμία Άρης Χ 3,15 (15:00)
Το μεγάλο ντέρμπι της Β Εθνικής, ντέρμπι πρωτοπόρων, ανάμεσα στις δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο μάζι με τον Απόλλων Σμύρνης. Ένα παιχνίδι όπου ο Γιάννης θα φοβάται το θεριό και το θεριό τον Γιάννη. Η Λαμία πάντως εντός έδρας είναι πολύ δυνατη έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ.Αμφότερες οι ομάδες είχαν παιχνίδι μεσοβδόμαδα για το κύπελλο εκτός έδρας, στην Αθήνα. Η μεν Λαμία κόντρα στον Ατρόμητο όπου έχασε και ο δε Άρης οπου επίσης έχασε 2-0 απ τον Ολυμπιακό. Όπερ και σημαίνει ότι αμφότερες οι ομάδες έχουν μία κούραση. Και επειδή νομίζω ότι καμία ομάδα δε θα θελήσει να χάσει και θα έχει πρώτα το νου της, στο να μη χάσει, νομίζω ότι η ισοπαλία τιμάται λίγο παραπάνω απ όσο πρέπει.Την περίμενα στο 2,90 και εν τέλει την πήρα στο 3,15. (Μην πάει ο νου σας στο πονηρό
, αγωνιστικά και μόνο μιλώ!!)

Α Ιταλίας: Κιέβο Ουντινέζε Χ 3,20 (16:00)
Απ τα παιχνίδια, το γραφα και στο Facebook, την παρασκευή που τα βλέπεις και λες κλασικό Ιταλικό Χ. Αμφότερες οι ομάδες έχουν από 28 βαθμούς, έχουν μία σχετική άνεση βαθμολογική απ την ουρά, δεν κυνηγάνε κάτι, ένας βαθμός ακόμα λοιπόν στο σακούλι και φεύγουν αγκαλιασμένοι όλοι απ το γήπεδο. Ούτως ή αλλως και αγωνιστικά, οι δύο ομάδες πάνω κάτω είναι στο ίδιο επίπεδο. Χ λοιπόν και εδώ στο 3,20.

ΥΓ: Ωραία πράγματα στο Καλλονή Καλλιθέα.... Το 2,65  του διπλού τυχαία έγινε 1,53... χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω;