Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ: ΑΜΦΙΣΚΟΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΝΟΥΣ

Μέτρια κύλησε το Σαβ/κο. Το σάββατο δεν πήγαμε καθόλου καλά ενώ την Κυριακή κάτι βγήκε με 2/3 στο site (1 Ατλέτικο, Χ Απολλων), 2/4 στο live ενώ στο Fb προτάθηκε μια 2αδα το πρωί η οποία χάθηκε και η κόντρα της Τσέλσι(3.00) που πλήρωσε.

Επιστρέφουμε σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λιγκ, με τα δύο πρώτα παιχνίδια για τη φάση των 16. Παρί Μπαρτσελόνα και Μπενφίκα Ντόρτμουντ. Σε αντίθεση με την αυριανή μέρα όπου υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί, σήμερα τα παιχνίδια μοιάζουν αμφίρροπα.

Στοιχηματικά όμως θα ασχοληθώ μόνο με το Παρί Μπαρτσελόνα, όπου μάλιστα η Bet365, προσφέρει Δωρεάν Στοίχημα Σε εξέλιξη. Όπου ήδη από χτες, όπως έγραφα και στο facebook, αρκετοί με ρωτάτε για το πως θα παίξουμε το μπόνους στο live της Bet365 στο Παρί Μπαρτσελόνα, ενθυμούμενοι την ανάλυση(στρατηγική) που έκανα πέρσι στο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που κατέληξε σε μεγάλα κέρδη (εδώ). Η διαχείριση του σημερινού μπόνους προφανώς πρέπει να είναι διαφορετική γιατί δεν έχουν σχέση τα δύο παιχνίδια.

Κατά την προσωπική μου άποψη, όταν σου δίνει τέτοιο μπόνους, ο παίχτης, σαν στρατηγική, αν θέλετε μπορεί να επιλέξει το σημείο pre game, το οποίο εκτιμά, πχ το Goal/Goal στην προκειμένη περίπτωση και στο Live να προτιμήσει κάτι υψηλού ρίσκου, το οποίο αν δεν βγει απλά σου επιστρέφεται το ποσό πίσω.

Δεύτερη στρατηγική μπορεί να αποτελέσει στο να παιχτεί κάτι πιο safe στο pre game, πχ under 4.50 και εν συνεχεία να επιλέξουν στο live το σημείο που εκτιμούν. 

Ο κλασικός τρόπος διαχείρισης του μπόνους και η 3η στρατηγική που έχει παντα σίγουρο κέρδος και το πράττουν πολλοί, είναι να παίξουν over 0.50 πριν το παιχνίδι το οποίο θα δίνει κάπου 1.05 - 1.10 συνήθως (άρα έστω 25 ευρώ*1,10=27,5) και X στο Live έστω σε απόδοση 3,00, (25*3,00=75). Οπότε το κέρδος μπορεί να είναι από 2,50 ευρώ έως γύρω στα 50 ευρώ καθαρά.

Υπενθυμίζω ότι το μπόνους είναι έως 25 ευρώ!

Πάμε τώρα στο παιχνίδι,

Τσάμπιονς Λιγκ: Παρί Μπαρτσελόνα Goal/Goal 1,66 (21:45)
Μεγάλο παιχνίδι για τη φάση των 16. Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από εκτός έδρας νίκες για τα πρωταθλήματά τους το σαβ/κο, η Παρί πέρασε εύκολα απ την έδρα της Μπορντό με 3-0 ενώ η Μπαρτσελόνα σκόρπισε στους πέντε ανέμους την Αλαβές νικώντας με 6-0. Αναμφίβολα η ευρεία νίκη της Μπαρτσα έκανε λίγο εντύπωση όχι υπό την έννοια ότι η Μπαρτσελόνα έριξε 6αρα, απλά επειδή η φετινή Μπαρτσελόνα δείχνει τρωτή, προερχόταν και από απαιτητικό παιχνίδι με την Ατλέτικο για το κύπελλο και αντίστοιχα η φετινή Αλαβές είχε δείξει κάποια καλά στοιχεία. Η Μπαρτσελόνα στα μετόπισθεν έχει προβλήματα, ειδικά εκτός έδρας, όπου στα τελευταία 10 παιχνίδια, στα 7 δέχθηκε γκολ. Απ την άλλη και η Παρί έχει δείξει ότι ούτε εκείνη  διαθέτει και την πιο αξιόπιστη αμυντική γραμμή και όταν απέναντι σου έχεις την τριπλέτα Νειμάρ, Σουάρες και Μέσι, ε θέλει πολύ προσπάθεια για να κρατήσεις το μηδέν. Ενδεικτικό αυτού, ότι στα 2 απ τα 3 εντός έδρας παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ για τη φάση των ομίλων, η Παρί δέχθηκε γκολ. Απ την άλλη, με Ντράξλερ, Καβάνι, Ντι Μαρία και τη δύναμη της έδρας, επίσης μπορεί να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Συνεπώς καταλήγω ότι το αμφίσκορο, αποτελεί την πλέον εύλογη επιλογή.

ΥΓ: Θα μετρήσω μπακούρια το βράδυ και αναλόγως θα μπω για live στο facebook

Καλή τύχη.