Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒ/ΚΟΥ: ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ FOOTBALL LEAGUE

Από τον Γενάρη του 2008 που έχω το site, δεν μπορώ να θυμηθώ προηγούμενη φορά, όπου έχω ανεβάσει εκτιμήσεις ξεχωριστά για Football League. Ακόμα και ως σημεία, οι παλαιότεροι αναγνώστες θα το έχετε προσέξει, θα προτείνω μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού φορές στη διάρκεια μιας χρονιάς. Ο λόγος φυσικά είναι οτι η Β Εθνική, είναι το πιο "περίεργο" πρωτάθλημα στην Ευρώπη. Το περιέργο ας το ερμηνεύσει ο καθένας κατά το δοκούν... Έξυπνοι είστε, δεν χρειάζεται να τα αναλύουμε όλα, πόσο μάλλον όταν μιλάς δημόσια οφείλεις να προσέχεις το λόγο σου.

Με επιφύλαξη λοιπόν γιατί ακριβώς μιλάμε για Β Εθνική, έχω κρατήσει τρεις επιλογές, δύο το Σάββατο και μία την Κυριακή. Οι αποδόσεις είναι απ τη Stoiximan.

Σάββατο: Λαμία Αγροτικός Αστέρας 1 1,75 (15:00)
Η Λαμία έχοντας απ τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας, την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 6 νίκες και μία ισοπαλία. Μάλιστα στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο, δέχθηκε και το πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα. Η Λαμία παίζει καλά και θεωρώ ότι κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα που ναι μεν δεν είναι αμελητέα ποσότητα, άλλωστε προέρχεται από τεράστια νίκη επί του ΟΦΗ, αλλά εκτός έδρας παίζει πρωτίστως για το μηδέν μπορεί να επιστρέψει στις νίκες. Ο άσσος στο 1,75 είναι νορμάλ.

Σάββατο:Τρίκαλα Αναγ. Καρδίτσας 1 1,57 (15:00)
Τα Τρίκαλα ξεκίνησαν με στόχο την άνοδο εν τούτοις με το πέρας 9 αγωνιστικών, έχουν μείνει ήδη 8 βαθμούς πίσω απ την 2η θέση, όντας στην 9η θέση. Τα Τρίκαλα έχουν καλό ρόστερ, τα έχω δει και σε αγώνα κυπέλλου. Προέρχονται απ το 0-0 στο ντέρμπι με την Σπάρτη. Θετικό αποτέλεσμα σαφέστατα. Εντός έδρας τα Τρίκαλα έχουν βρει τον τρόπο και παίρνουν τις νίκες και υποδέχονται στο τοπικό ντέρμπι μίσους την Αναγ. Καρδίτσας η οποία διαθέτει την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας αλλά και μία απ τις καλύτερες άμυνες. Παρ ότι μιλάμε για μία αναμέτρηση με ιδιαιτερότητες, τα Τρίκαλα είναι ανώτερα ως ομάδα, αν βάλουν γκολ θα πάρουν και το παιχνίδι. Άσσος λοιπόν.



Κυριακή: Πανθρακικός Καλλιθέα Χ2 1,80 (15:00)
Ανέβασα και χτες Bet Alert στο Facebook, για την απόδοση του ΟΠΑΠ στο Χ2 που ηταν στο 1,84 και αναμένω φυσικά την πτώση της. Την Καλλιθέα την είδα και μεσοβδόμαδα στο παιχνίδι με τον Άρη και ναι μεν ο Αρης την είχε μονότερμα ωστόσο με δύο αντεπίθεσεις φαρμάκι και σκόρερ τον Τσίπρα (αυτός είναι ο καλός Τσίπρας, μην μπερδεύεστε) πήρε τεράστια νίκη, την δεύτερη στο πρωτάθλημα και το ντεμπούτο του Νίκου Κουρμπανά στον πάγκο ήταν απόλυτα θετικό. Η αλήθεια είναι ότι με τον Γκώνια, υπήρχε γραφικότητα στο όλο θέμα, ωραίο για τους δημοσιογράφους αλλά με άμυνα στη σέντρα η Καλλιθέα είχε καταφέρει να έχει μακράν τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Με τον Κουρμπανά άλλαξε τελείως φιλοσοφία, παίζει πιο σφιχτά και  νομίζω ότι κάπου οι αποδόσεις την αδικούν, παρα τις απουσίες που έχει. Ο Πανθρακικός δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Δεν έχει το εύκολο γκολ, προέρχεται και από δύο σερί ήττες και με κακές εμφανίσεις. Η στοιχηματική αξία βρίσκεται στην κόντρα στο Χ2.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το κείμενο γράφεται σήμερα Παρασκευή και ο καιρός δεν ξέρω πως θα επηρεάσει τα γήπεδα και τους παίχτες, ειδικά στην Θράκη!

Καλή τύχη.