Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Αρκετά καλά κύλησε η χθεσινή μέρα, με την βασική μας δυάδα να περνά και μάλιστα εύκολα με το αμφίσκορο στο Ακρινγκτον Καρλάιλ (1,61) να επιβεβαίωνεται απ το 21λεπτό ενώ η Φόρφαρ (2,15) προηγήθηκε νωρίς και κράτησε το αποτέλεσμα, ένα παιχνίδι που το αναλύσαμε χτες εκτενώς και τελικά μόνο τυράκι δεν αποδείχθηκε το 2,15....



Και στο Live πήγαμε σχετικά καλά, όπου με το διπλό του Παναθηναικού βγήκε ένα καλό συν. Παρακολουθούσα το Προμηθέας Παναθηναικός περιμένοντας το σωστό timing για να μπω στο live. Είχα ανοιχτά τόσο τη Stoiximan όσο και τη Bet365, ε λοιπόν στη Bet365 το διπλό του Παναθηναικού στο 4ο δεκάλεπτο έφτασε στο 3,00 ενώ την ίδια στιγμή στη Stoiximan ήταν στο 1,85(!!!!!) Ναι, καλά διαβάσατε μόλις στο 1,85. Χαοτική η διαφορά.... Δείγμα του ότι οι Trader στη Stoiximan σταθμίζουν πολύ περισσότερο το όνομα απ τον αγώνα που βλέπουν μπροστά τους και με σαφέστατα υψηλότερη γκανιότα.



Πάμε στα σημερινά,

Α Ιταλίας: Γιουβέντους Λάτσιο 1 1,50 (13:30)
Ενδεχομένως σε πολλούς να ξενίσει η απόδοση για ένα Γιουβέντους Λάτσιο αλλά και εγώ αν ήμουν μπουκ δεν θα το έδινα και παραπάνω. Η Γιουβέντους προέρχεται από γκέλα, απ την ήττα με 2-1 απ την Φιορεντίνα, σε ένα παιχνίδι όπου ήταν τραγική και δίκαια ηττήθηκε και πλέον η Ρόμα την έφτασε στο βάθμο, έχοντας βέβαια ένα παιχνίδι παραπάνω. Αρχίζει και υπάρχει γκρίνια για τον Αλέγκρι και νόμιζω δεύτερη σερί κολλητή γκέλα θα οξύνει υπερβολικά το κλίμα. Η Γιουβέντους εντός έδρας μετρά (10-0-0) και υποδεχέται τη Λάτσιο που βρίσκεται στην 4η θέση, με τους Λατσιάλοι να προέρχονται απ την δύσκολη νίκη με 2-1 επι της Αταλάντα, που αν θυμάστε μας είχε πληρώσει στο live. Ενώ μεσοβδόμαδα πήρε και την πρόκριση στο κύπελλο Ιταλίας με 4-2 επί της Τζένοα. Η Λάτσιο μεσοεπιθετικά βρίσκει λύσεις αλλά στα μετόπισθεν είναι τρικυμία. Οτι καλύτερο δηλαδή για τον Ιγκουαίν, τον Ντιμπαλά και την παρέα του. Άσσος λοιπόν.

Β Εθνική: Πανσερραικός Πανθρακικός 1 1,75 (15:00)
Ο Πανσερραικός είναι στη μέση της βαθμολογίας, προέρχεται απ την 4αρα απ τον Άρη όπου έχασε με κατεβασμένα παντελόνια και σίγουρα ταρακούνησε την ομάδα. Έχασε παίχτες, πήρε και κάποιους καλούς για τα δεδομένα της κατηγορίας που σε συνδυασμό με τον Διλμπέρη στον πάγκο, που ναι καλός προπονητής κάτι μπορεί να δείξει. Απ την άλλη ο Πανθρακικός δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, μία άπειρη, νεανική ομάδα που εκτός Θράκης, θα λέγαμε ότι χάνει απ τα αποδυτηρια (0-1-5). Τίμιος ο άσσος στο 1,75.



Σουπερλιγκ: Κέρκυρα Παναθηναϊκός 2 1,65 (19:30)
Ο Παναθηναϊκός προέρχεται απ την εύκολη νίκη επί του Πλατανιά με 2-1 παρ ότι θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το παιχνίδι δεν το έκανε και στο τέλος πήρε τη νίκη με πολλά χτυποκάρδια. Βελτιωμένος με την επάνοδο του Ζέκα και την αλλαγή του συστήματος απ τον Ουζουνίδη σε ένα 4-3-3. Η αλήθεια είναι ότι Βλαχοδήμος στο ένα φτερό και Βιγιαφάνες στο άλλο κάνουν την διαφορά. Βέβαια μη γελιόμαστε, για ελληνικό πρωτάθλημα μιλάμε, απλά ας πούμε ότι υπάρχει κάποια βελτιώση, είναι εμφανής. Απ την άλλη η Κέρκυρα, πήρε ανέλπιστη νίκη μέσα στο Περιστέρι με 4-1 παρακαλώ, σε ένα παιχνίδι βέβαια που ο Ατρόμητος έπαιζε απο νωρίς με 10 και στο 66 με 9. Συνεπώς βρήκε και τα έκανε. Οι Φαίακες εντός έδρας έχουνε αξιοπρεπή παρουσία αλλά σήμερα θα λείψει ένας απ τους καλύτερους παίχτες της ομάδας ο Τουράμ, ο οποίος παραμένει τιμωρημένος. Για να μην πολυλογούμε, έστω και με μισο μηδέν και την ψυχή στο στόμα, μπορεί να το πάρει ο Παναθηναικός.

Καλή τύχη.