Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΡΑΚΙ ΤΟ 2,15; ΑΣ ΤΟ ΦΑΜΕ

Μετά από ένα ξεκούραστο μεσοβδόμαδο κουπόνι, όπου το στοιχηματικό ενδιαφέρον ήταν μηδαμινό επ αυτού του λόγου άλλωστε δεν ανέβασα και στήλη με εκτιμήσεις. Ωστόσο, στο live κάναμε κάποια πολύ καλά χτυπήματα και αν ο Μπενζεμά ήταν στοιχειωδώς πιο εύστοχος θα είχαμε το απόλυτο στο Live. Πάμε στα φρέσκα τώρα:

Α Αγγλίας: Ακρινγκτον Καρλάιλ Goal/Goal 1.61  (17:00)
Αμφότερες οι ομάδες σκοράρουν και δέχονται εύκολα το γκολ. Η Ακρινγκτον εντός έδρας μετρά 9 goal/goal σε 12 αναμετρήσεις ενώ η Καρλάιλ, μετρά 10 goal/goal σε 13 αναμετρήσεις εκτός έδρας. Μάλιστα η Καρλάιλ προέρχεται και απο 10 σερί goal/goal. Ε, νομίζω ότι το αμφίσκορο είναι η πλέον ξεκάθαρη επιλογή.

Β Σκωτίας: Εδιμβούργο Φόρφαρ 2 2,15 (17:00)
Χτες όταν το ανέβασα στη στήλη με τη Βασική 2αδα, είδατε ότι η απόδοση ήταν στο 2,75. Σήμερα ξύπνησα και το είδα στο 2,15(!!). Δεν γνωρίζω τι ακριβώς συνέβη, το έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι. Αν γνωρίζουν κάτι οι μπουκ οκ, πάω πάσο. Το 1,75 ήταν εύλογη ως τιμή, το 2,15 μοιάζει κάτι παραπάνω από value bet. Μπορεί να αποδειχθεί τυράκι και οι μπουκ να γνωρίζουν παραπάνω πράγματα, με τα δεδομένα που έχω διαθέσιμα το 2,15 μου κάνει και με το παραπάνω. Η Φόρφαρ προέρχεται από την ισοπαλία με 1-1 εντός έδρας με την Στέρλινγκ Άλμπιον. Παραμένει όμως στην κορυφή και στο +5 απ την δεύτερη Αρμπρόουθ. Διαθέτει την 2η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με κατά μ.ο κάτι παραπάνω από 2 γκολ ανά παιχνίδι, τη στιγμή που το Εδιμβούργο διαθέτει μακράν τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με μόλις 19 γκολ σε 19 αγωνιστικές αλλά ταυτόχρονα διαθέτει και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Στα χαρτιά η Φόρφαρ είναι ανώτερη απ το Εδιμβούργο, η διαφορά δυναμικότητας αντικατοπτρίζεται και στη βαθμολογία, παρ ότι μιλάμε για Β Σκωτίας και όλες οι ομάδες απο λίγο έως πολύ βράζουν στο ίδιο καζάνι. Το Εδιμβούργο εντός μετρά (2-2-6) και η Φόρφαρ εκτός (7-2-1). Πάμε λοιπόν στο διπλό.

Τουρκία: Κ. Καραμπουκ Γαλατασαράι 2 2,05 (18:00)
Η Γαλατασαράι με νίκη σήμερα πιάνει κορυφή έστω και με συγκάτοικο την Μπασακσεχίρ. Η Γαλατασαράι προέρχεται από 5 νίκες στα τελευταία 6 παιχνίδια ενώ μετά τη διακοπή περάσε απ το Ικόνιο, νικώντας 1-0 την Κόνιασπορ, σε μία απ τις δυσκολότερες έδρες της κατηγορίας. Η Καρντεμιρ Καραμπουκ που εντός έδρας είναι δυνατή και μετρα (5-2-2) σήμερα θα εχει σημαντικότατες απουσίες. Τρεις βασικοί είναι εκτός λόγω Κόπα Αφρικα. Ο μέσοςΓιαταμπαρέ ο πρωτος σκορερ Τραορέ και ο χαφ Πόκο ενώ ο Σκούαλσον, επίσης βασικός δίνεται ως αμφίβολος. Απ την άλλη και η Γαλατασαράι έχει μία σημαντική απουσία, αυτή του Σναίντερ. Παρα όμως την απουσίας, έστω και δύσκολα, μπορεί να βγάλει το διπλό που σε τιμές διπλασιασμού, κρίνεται ικανοποιητικό.

Καλή τυχη και τα λέμε σε Facebook και Twitter για Live Betting.