Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: VALUE BET ΣΕ ANYTIME SCORER

Ποσοστά επιτυχίας που θύμισαν θερμοκρασίες Νευροκοπίου είχαμε χτες, ίσως στη χειρότερη στοιχηματική ημέρα της χρονιάς. Να βλέπεις 1 στα 4 στο site, 1 στα 5 στο live. Τραγικά νούμερα. Σημεία χάθηκαν λόγω λάθος διαβάσματος απο εμένα αλλά και λόγω ατυχίας.



Κι όταν λέω ατυχία αναφέρομαι κυρίως στη Λεβερκούζεν, στο δυνατό μου σημείο που ναι μεν έκανε ένα πρώτο ημίχρονο δίχως φάση αλλά στο δεύτερο έχασε τα άχαστα, ισοφάρισε νωρίς, ο Τσικαρίτο εξ επαφής συνέχιζε και τα έχανε για να χασει και πέναλτι στο 84. Αστεία εκτέλεση και πως ειναι δυνατόν να το εκτελεί εκείνος και ο Τσαχανογλου. Κάπως έτσι χάθηκε ο άσσος της Λεβερκούζεν.

Λάθος διάβασμα ήταν το διπλό της Παρί, υποεκτίμησα την Μονπελιέ, παρασύρθηκα απ τις απουσίες της, δεν ήταν διπλό για 1,50. Απ την άλλη για τον άσσο της Μπαρτσελόνα μπορεί να τον χάσαμε στο 90 ωστόσο θεωρώ ότι το bet ήταν σωστό, αν ομολόγω το έπαιξα βασιζόμενος ότι ο Ινιέστα θα ξεκινούσε βασικός. Βέβαια και όταν μπήκε έδειξε ξεκάθαρα επηρεασμένος απ τον τραυματισμό του και δεν προσέφερε κάτι.



Πάμε στα σημερινά,

Μαρσέιγ Νανσί 1 1,80 (18:00)
Η Μαρσέιγ έχοντας μία απ τις χειρότερες επιθέσεις της κατηγορίας βρίσκεται στην 11η θέση και πλέον κινδυνεύει να χάσει το τρένο της Ευρώπης. Έχει μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση, της λείπει το εύκολο γκολ. Η έλευση του Γκαρσία στον πάγκο, κάπως συμμάζεψε την κατάσταση, γίνανε καλές εμφανίσεις αλλά το θέμα στο γκολ παραμένει. Επειδή τον Γκαρσία τον εκτιμώ ως προπονητή νομίζω ότι θα βελτιώσει την εικόνα των Μασσαλών. Και στο 0-0 με την Σεντ Ετιέν την προηγούμενη αγωνιστική ήταν καλή η Μαρσέιγ και έχασε ευκαιρίες. Απ την άλλη η Νανσί είναι σε πολύ καλή κατάσταση ειναι στην 13η θέση, σε απόσταση ασφαλείας απ τη ζώνη του υποβιβασμού. Ναι μεν έχει 3 νίκες τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές αλλά να δούμε και με ποιες ομάδες ήταν. Μέτς, Ντιζόν και Καέν. Δεν κέρδισε και κάποιο μεγαθήριο. Πέραν τούτου η Νανσί παραδοσιακά εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της. Θεωρώ ότι έστω και με μισό μηδέν η Μαρσέιγ μπορεί να πάρει τη νίκη. Άσσος λοιπόν στο 1,80.

Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ 1 2,15 (19:30)
Anytime Scorer Berg 3.50
Ήδη απ την Παρασκευή έχω αναφερει τον άσσο του Παναθηναϊκού. Τους λόγους φαντάζομαι λίγο έως πολύ τους καταλάβαινετε. Η αποχώρηση του Στραπατσόνι αφήνει καμένη γη πίσω του, σε μία ακόμη ομάδα. Το μόνο του έργο ειναι ότι ήρθε, έφαγε όλους τους Έλληνες και χάθηκε μία χρονιά απ τον Οκτώβρη!! Τον Στραματσόνι τον ξέραμε, δεν τον μάθαμε σήμερα. Νύχτα έφυγε απ την Ιντερ και με τις κλωτσιές απ την Ουντινέζε που πήγε να τη ρίξει κατηγορία. Ο Ουζουνίδης, τον οποίο έχω σε τεράστια εκτίμηση, θα κάνει δουλειά. Είμαι βέβαιος γι αυτό. Θα εφαρμόσει ένα σύστημα και όχι σαν τον άλλον που φτάσαμε Νοέμβριο και ακόμα πειραματιζόταν με συστήματα και παίχτες. Αναμένω τη βελτιώση άμεση καθ ότι και οι παίχτες του Παναθηναικου ήθελαν να τελειώσουν τον Ιταλό. Πλέον καλούνται να αποδείξουν οτι μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Απ την άλλη τα πράγματα στον ΠΑΟΚ μοιάζουν με καζάνι που βράζει. Την Πέμπτη στο ζενίθ με το διπλό στη Φλωρεντία και τη Δευτέρα ήττα μέσα στην Τούμπα με ανατροπή απ τον Ατρόμητο και να γίνεται η ομάδα μπουρδέλο με τις δηλώσεις του Ιβιτς και τις υπόνοιες που άφησε για τον Τζαβέλλα. Μάλιστα ενεπλάκη και ο εισαγγελέας. Το κλίμα στην Τούμπα είναι πάρα πολύ βαρύ και έτσι όπως έβγαλε στη σέντρα τους παίχτες του, δε νομίζω ότι οι παίχτες θα παίξουν για τον Ιβιτς και ίσως αν σήμερα χάσει να έχουμε και εξελίξεις. Προσωπικά το θεωρώ σίγουρο οτι αν χάσει σήμερα ο ΠΑΟΚ, ο Ιβιτς θα παραιτηθεί. Συνεπώς, πάμε στον άσσο, μια χαρά είναι το 2,15 όπως επίσης και anytime scorer Μπεργκ που στη Stoiximan, δίνεται στο 3,50(!!), για μένα ξεπερνά και τα όρια του Value bet.

Καλή τύχη.