Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ: ITALIAN STYLE

Καλά πήγε χθες η μέρα, πλήρωσε και η 2αδα εδώ στο site ενώ πέρασαν και όλα τα φαβορί στη Γαλλία, παρ ότι δεν ασχολήθηκα λόγω των χαμηλών αποδόσεων αλλά σίγουρα θα είχαν μαζέψει πολύ "χαρτί" από τους παίχτες. 

Στα φρέσκα τώρα, η αγωνιστική στο Καμπιονάτο δεσπόζει στο πρόγραμμα και επί της ουσίας εκεί θα κάνουμε παιχνίδι για απόψε. Πιο αναλυτικά:

Τορίνο Τζένοα 1 1,80 (21:45)
Η Τορίνο προέρχεται από τρεις σερί ήττες, οι οποίες προσωπικά δεν μου λένε απολύτως τίποτα, διότι ήταν ήττες εντός προγράμματος. Κατά σειρά, ήττα εκτός απ την Σαμπντόρια, ήττα εντός απ τη Γιουβέντους και ήττα εκτός απ τη Νάπολι την Κυριακή. Σίγουρα η 5αρα απ τη Νάπολι πόνεσε αρκετά. Όσο είδα το παιχνίδι σε μία πιτσαρία κοντά στη Fontana Di Trevi, που ήμουν στη Ρώμη το προηγούμενο Σ/Κ, η Τορίνο θα πρέπει να πει και ευχαριστώ. Άμυνα απ τα Lidl.... Η φετινή Τορίνο τα έχουμε πει, αρκετές φορές, διαθέτει τρομερή ποιότητα μεσοεπιθετικά αλλά στα μετόπισθεν έχει αρκετά κενά. Σίγουρα ο Μιχαίλοβιτς μετά την 5αρα θα έσφυξε τα λουριά, βγαινει και απ τα ρεπορτάζ των Ιταλών αυτό και υποδέχεται μία Τζένοα, που ναι μεν κάνει πολύ καλή σεζόν αλλά έχει και σημαντικές απουσίες για ακόμα ένα παιχνίδι. Ο βασικός τερματοφύλακας Περίν είναι εκτός, ο βασικός φορ Παβολέτι επίσης εκτός, ο βασικός χαφ Ριγκόνι μαζί με τον επίσης βασικό χαφ Βελόσο είναι αμφότεροι εκτός. Σημαντικές απουσίες, με δεδομένο ότι γκολ η Τορίνο θα βάλει, αν κρατήσει αξιοπρεπώς πίσω θα πάρει τη νίκη.

Φιορεντίνα Νάπολι 2 2,10 (21:45)
Η Φιορεντίνα απ την άρχη της σεζόν παίζει κάτω του μετρίου και υπάρχει γκρίνια στην ομάδα. Το κλίμα κάθε άλλο παρά καλό είναι. Η αίσθηση μου είναι ότι αργά ή γρήγορα ο Σόουζα θα αποτελέσει παρελθόν αν συνεχίσουν να έρχονται τα μη αναμενόμενα αποτελέσματα. Οι Βιόλα σε όλα τα μεγάλα ντέρμπι φάνηκαν λίγοι, προέρχεται απ την ήττα εκτός έδρας απ τη Λάτσιο με 3-1. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Σόουζα τα έχωσε με το γάντι στη διοίκηση για τη μεταγραφική ενίσχυση, φυσικά απόρροια και των σεναρίων που κυκλοφορούν για αντικάτασταση του. Μάλιστα ένας εκ των υποψήφιων φαίνεται να είναι ο Στραματσόνι (γελάνε και τα τσιμέντα της Λεωφόρου). Από εκεί και πέρα η Νάπολι είναι σε τρομερή κατάσταση, πηγαίνει με το πόδι στο γκάζι. Ο Μέρτενς είναι δαιμονισμένος, σκοράρει ακαταύπαστα, το ένα χατ τρικ πίσω απ το άλλο. Και νομίζω ότι και σήμερα, μπορεί να βγάλει το διπλό μέσα στο Αρτέμιο Φράνκι. Διπλό λοιπόν στο 2,10.

Καλή τύχη.