Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ: ΑΜΦΙΣΚΟΡΟ ΣΤΟ ΑΝΦΙΛΝΤ

Όπως έγραφα και στο facebook, πατώσαμε χτες. Ο Δεκέμβριος αποδείχθηκε ο χειρότερος μήνας του έτους, ελάχιστα ταμεία και κλείνει με αρνητικό πρόσημο, σε μία χρονιά που κύλησε αρκετά καλά, θα τα πούμε αυτά και σε έναν μίνι απολογισμό, στο τέλος του έτους.

Πάμε στα σημερινά,

Πρέμιερ Λιγκ: Λίβερπουλ Στόουκ Goal/Goal 1.90 (19:15)
Ελαφρώς πτωτικά κινήθηκε η απόδοση, απ το 1,95 βρέθηκε στο 1,90 το αμφίσκορο. Ομολογώ ότι το 1,95 ήταν value, διότι για το μόνο που δεν φημίζεται η φετινή Λίβερπουλ είναι για τη σταθερότητα της και τη φερεγγυότητα της στα μετόπισθεν. Προφανώς είναι το φαβορί μιας και η Στόουκ εκτός του Μπριτάνια χάνει μεγάλο μέρος απ τη δυναμική της αλλά μπροστά έχει ποιότητα που μπορεί να βάλει δύσκολα στην Λίβερπουλ έστω και αν θα της λείψει ο Αρναουτοβιτς που εκτίει την δεύτερη απ την τρεις αγωνιστικές τιμωρίας που του έχουν επιβληθεί. Θεωρώ ότι έστω και στην κόντρα η Στόουκ μπορεί να το βρει το γκολ οπότε απ τον άσσο του 1,30, προτιμώ το αμφισκορο του 1,90.

Πρεμιερσιπ Σκωτίας: Χαρτς Κιλμάρνοκ 1 1,47 (21:45)
Δεν βλέπω έκπληξη, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες η Χάρτς κόντρα στην Κιλμάρνοκ. Η Χαρτς δεν είναι σε καλή κατάσταση, κάνει κοιλιά, μετρώντας μόλις δυο νίκες στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές. Απέναντι όμως σε μία Κιλμάρνοκ, που είναι απ τις αδυναμες ομάδες της κατηγορίας και με σημαντικές απουσίες, η Χαρτς οφείλει να επιστρέψει στις νίκες αλλιώς καλύτερα να αναπροσαρμόσει τους στόχους της για φέτος.

Καλή τύχη.