Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΑΣΣΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΠΛΟ

Αδιάφορο το μεσοβδόμαδο κουπόνι, όντας κυπελλικό, εν τούτοις βγάλαμε κάτι ψιλά την Τετάρτη, όπου πέρασε ο άσσος της Γουεστ Χαμ ενώ είχαμε επιστροφή χρημάτων στο 1 Draw No Bet της Στόουκ, που έμεινε στο 0-0. Στα φρέσκα τώρα,

Γουεστ Χαμ Χαλ 1 1,65 (17:00)
Λίγο έως πολύ θα μπορούσα να κάνω copy paste το κείμενο της Τετάρτης και όπου Μπέρνλι να βάλω Χαλ. Η Γουεστ Χαμ μετά από ένα σερί δίχως νίκη, έκανε το come back στις επιτυχίες κόντρα στην Μπέρνλι με το αγχωτικό 1-0. Μας έβγαλε την ψυχή ειδικά στα τελευταία λεπτά που είχε γυρίσει πίσω να κρατήσει το υπέρ της σκορ. Και τα κατάφερε ωστόσο παραμένει μόλις στο +4 απ την επικίνδυνη ζώνη και το σημερινό παιχνίδι είναι επίσης must win. Η Γουεστ Χαμ άλλωστε ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες για κάτι και όχι για να παλεύει για την παραμονή της. Η Χαλ απ την άλλη είναι απ τις χειρότερες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, η εκτίμηση μου είναι ότι θα υποβιβαστεί, δύσκολα θα γλιτώσει το μοιραίο. Εκτός έδρας μετρά (1-1-6), προέρχεται από την ήττα κόντρα στην Τότεναμ όπου στο α ημίχρονο στάθηκε καλά, στο δεύτερο και όσο πέρναγε ο χρόνος η ανωτερότητα της Τότεναμ ήταν ξεκάθαρη και κάπως έτσι διαμορφώθηκε το 3-0. Θεωρώ ότι η Γουεστ Χαμ, μπορεί να κάνει το 2 στα 2 και να μας πληρώσει και πάλι. Εύλογος ο άσσος στο 1,65.

Σάουθπορτ Ιστλιχ 2 2,05 (17:00)
Η Ιστλιχ δεν είναι σε καλή κατάσταση, είναι ξεκάθαρο αυτό με μόλις μία νίκη σε έξι αγωνιστικές. Προέρχεται από δύο σερί ήττες και απόρροια του ντεοφορμαρίσματος αυτού είναι ότι έχει βρεθεί στην 11η θέση και η διαφορά απ τα πλέι οφ έχει φτάσει τους 9 βαθμούς ενώ έχει και παραπάνω παιχνίδι. Αντιλαμβάνεται κανένας ότι αν δεν συνέλθει άμεσα κινδυνεύει να το χάσει το τρένο κι ας είμαστε στη μέση του πρωταθλήματος. Η Ιστλιχ έχει το υλικό για τα πλέι οφ και νομίζω ότι μπορεί να πάρει τη νίκη μέσα στην έδρα της Σοαυθπορτ που έχει ως στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού και δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Διπλό λοιπόν σε απόδοση 2,05.

Χαρτς Παρτικ Θιστλ 1 1,65 (17:00)
Η Χαρτς κάνει εξαιρετικό, για τα δεδομένα της, πρωτάθλημα, βρίσκεται στην 4η θέση και στο -5 απ την δεύτερη Ρέιντζερς απ την οποία και ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική. Είναι η ομάδα που μετά τη Σέλτικ διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Εντός έδρας είναι δυνατή και μετρά (5-2-1) και κόντρα στην τελευταία Πάρτικ Θιστλ, αν παίξει όπως στα προηγούμενα παιχνίδια νομίζω θα βγάλει τον άσσο, που κυκλοφορεί στο 1,65.

Εστουδιάντες Ντιφένσα 1 1,75 (22:00)
Η Εστουδιάντες συμπλήρωσε τρία παιχνίδια χωρίς νίκη και το αποτέλεσμα ήταν να πέσει απ την κορυφή, στην οποία ανέβηκε η Μπόκα. Η Εστουδιάντες παρά τις δύο ήττες και την ισοπαλία κόντρα στην Τίγκρες δεν έπαιξε τόσο άσχημα. Παραμένει φυσικά μία ποιοτική ομάδα και διεκδικήτρια του τίτλου και σήμερα λογικά θα επανέλθει στις νίκες, κόντρα στην φιλότιμη μεν αλλά υποδεέστερη Ντιφένσα. Η Εστουδιάντες ούτως ή άλλως εντός έδρας είναι αήττητη μετρώντας 5 νίκες και μία μόλις ισοπαλία. Η Ντιφένσα απ την άλλη βρίσκεται στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, παλεύει τα παιχνίδια της ωστόσο εκτός έδρας εμφανίζει πολλές αδυναμίες. Ο άσσος στο 1,75 για μένα αποτελεί βάση.

ΥΓ: Καθ ότι το Σαβ/κο θα είμαι εκτός Ελλάδος, να αναμένεται εκτιμήσεις σε video, όπως και το προηγούμενο Σαβ/κο που ήμουν στο Λονδίνο, στο Facebook, Οπότε μένετε συντονισμένοι και μην ξεχνάτε να κάνετε LIKE στη σελίδα για να ενημερώνεστε άμεσα για τις εκτιμήσεις.

Καλή τύχη.