Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ

Εξαιρετικά πήγε το μεσοβδόμαδο κουπόνι ειδικά την Τετάρτη όπου πλήρωσε η 2αδα στο site και φυσικά ο ΟΦΗ στο live. Απ την άλλη χτες ειχαμε μία αποκαρδιωτική εμφάνιση για τον Παναθηναϊκό στη Βαρκελώνη, εκτιμούσα ότι ο Πασκουάλ θα γνώριζε τις αδυναμίες της Μπαρτσελόνα, κάτι τέτοιο δε συνέβη και χάθηκε το διπλό, δίκαια. 

Στα φρέσκα τώρα, το κουπόνι δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει, μετρημένες οι επιλογές όπως έγραφα και χτες ξεχωρίσει όμως το μεγάλο κλάσικο στη Βαρκελώνη εκεί όπου η Ρεαλ θα πάει με έναν αέρα +6 βαθμών και ουσιαστικά αν κερδίσει σήμερα κι ας είναι Νοέμβριος θέτει τα πιο γερά θεμέλια για τον τίτλο. 

Βέρντερ Ινγκολσταντ 1 2,50 (16:30)
Συνήθως λένε ότι όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες και ίσως να μην έχουν άδικο. Η 3η απ το τέλος Βέρντερ υποδέχεται την 2η απ το τέλος Ινγκολσταντ. Ομάδες με κοινό στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού, το παιχνίδι για τη Βέρντερ είναι must win, είναι παιχνίδι 6ποντο που θα της δώσει, αν κερδίσει, την απαιτούμενη ώθηση για τη συνέχεια. Μία Βέρντερ που προέρχεται απ την ισοπαλία με 1-1 απ το Αμβούργο και διεκόπη έτσι το σερί με τις ήττες. Η καρέκλα του Νούρι αρχίζει και τρίζει επικίνδυνα και αν σήμερα δεν κερδίσει δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εξελίξεις. Φιρτς, Γκναμπρι και Κρόουζε επιστρέφουν σήμερα για τη Βέρντερ, βασικότατες επιστροφές και ο Νούρι ζήτησε επιτακτικά τη νίκη. Η Ινγκολσταντ απ την άλλη στα δύο παιχνίδια με τον Βαλπουργκις στον πάγκο παραμένει αήττητη, έχασε τα αχαστα κόντρα στην Βόλφσμπουργκ και δικαιούταν τη νίκη ωστόσο παρέμεινε στο 1-1. Η Ινγκολσταντ έχει την 2η χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, σαν ομάδα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, κάπου εκεί την αναμέναμε πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα να παλέψει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Εκτιμώ ότι η εμπειρία της Βέρντερ μπορεί να μας χαρίσει τον άσσο του 2,50, ειναι και ένα σκαλί πιο πάνω ως ομάδα απ την Ινγκολσταντ.

Λεβερκούζεν Φραιμπουργκ 1 1,50 (16:30)
Η Λεβερκούζεν προέρχεται απ την ήττα κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, σε ένα παιχνίδι όπου ήταν καλή, αδικήθηκε και απ τη διαιτησία και σήμερα θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα σε μία Φράιμπουργκ που εκτός έδρας παραπαίει. Παρα τις απουσίες των Μεχμέντι, Φόλαντ, Τα νομίζω ότι θα το πάρει το σημερινό παιχνίδι. Η Φραίμπουργκ, την είδα και στο παιχνίδι με τη Λειψία, με τη Λειψία να κάνει πλάκα. Το 3-1 κολακεύει τη Φραιμπουργκ, θα μπορούσε να ήταν και 5-1. Ίσως πάρει και τίποτα ψιλά απ τη διαιτησία η Λεβερκούζεν για το πέναλτι που δεν της δόθηκε με τη Μπάγερν. Ασσος λοιπόν.

Μπαρτσελόνα Ρεαλ Μαδρίτης 1 1,88 (17:15)
Το να πάρεις το ρίσκο και να προτείνεις σημείο στο clasico, σημαίνει ότι κινδυνεύεις να εκτεθείς πολύ εύκολα. Εν τούτοις, αποφάσισα να μην πάω στην κλασική επιλογή με τα γκολ. Οι λόγοι που επέλεξα τον άσσο συγκεκριμένοι. Καταρχήν η Μπαρτσελόνα θέλει νίκη και μόνο νίκη διότι αν χάσει και ξεφύγει η Ρεαλ στο +9, άντε πιάστην ύστερα. Η Μπαρτσελόνα, οκ δεν είναι σε καλή κατάσταση, ισχύει. Ωστόσο, σήμερα επιστρέφει ο Ινιέστα. Τεράστια η απώλεια του, με τη Μπαρτσελόνα να αντιμετωπίζει πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Έπειτα ένα ενδιαφέρον στατιστικό λέει ότι κανένας προπονητής της Μπαρτσελόνα δεν έχει χάσει δύο συνεχόμενα εντός έδρας clasico. Ακόμα, οι απουσίες των Κρόος και Μπέιλ απ τη Ρεαλ είναι ιδιαίτερα σημαντικές και θα φανούν. Αφενός του Κρόος στα χαφ οταν θα αμύνεται η Ρεαλ και αφετέρου του Μπέιλ στις αντεπίθεσεις. Ναι μεν η Ρεαλ τη παρούσα χρονική στιγμή είναι σε καλύτερη κατάσταση αλλά αυτό δεν μετρά σε ένα clasico. Συνεπώς, για τους παραπάνω λόγους, θα πάω στον άσσο.

Μονπελιέ Παρί 2 1,50 (18:00)
Η Παρί αρχίζει και βρίσκει ρυθμό, ο Καβάνι συνεχίζει να βρίσκει δίχτυα και το πόδι είναι στο γκάζι. Με νίκη η Παρί απόψε πιάνει κορυφή. Η Μονπελιέ πέραν του παράγοντα κούραση έχει να αντιμετωπίσει και σημαντικές απουσίες. Το μέσου Σεσενιον, του αρ. μπακ Ρουσιγιόν, του δ. μπακ Ντε Μπόρε και του Νίνγκα που λείπει καιρό. Τουλάχιστον επιστρέφουν ο πολύπειρος Καμαρά και ο δ. μπακ Ντεπλάν. Η Παρί θα κάνει το δικό της ντεμαράζ απο εδώ και πέρα, πάμε στο διπλό λοιπόν και στην 6η σερί νίκη των Παριζιάνων.

Καλή τύχη και τα λέμε φυσικά για live betting σε Facebook και Twitter. Μείνετε συντονισμένοι...