Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ: ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Η εμβόλιμη αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ ειναι εκείνη που κλέβει την παράσταση σε ένα κυπελλικό μεσοβδόμαδο κουπόνι και από εκεί έχει προέλθει η αποψινή 2αδα.

Γουεστ Χαμ Μπέρνλι 1 1,65 (21:45)
Θα το χαρακτήριζα ως κομβικό το παιχνίδι για τη Γουεστ Χαμ το αποψινό κόντρα στη Μπερνλι. Η Γουεστ Χαμ, μπορεί να έχει μόλις 3 νίκες σε 15 αγωνιστικές και να βρίσκεται μία ανάσα απ την επικίνδυνη ζώνη ωστόσο αφενός το ρόστερ της είναι για πολύ παραπάνω και αφετέρου δεν παίζει τόσο άσχημα όσο δείχνουν τα αποτελέσματα της. Συνεπώς αξίζει άλλη μία ευκαιρία... Προέρχεται απ το 2-2 κόντρα στη Λίβερπουλ όπου ήταν πολύ καλή και είναι αποτέλεσμα ψυχολογίας. Ο Μπίλιτς στηρίζεται τόσο απ τον κόσμο όσο και απ την διοίκηση (επί του παρόντος). Με τα αποτ/τα που έχει ο Κροάτης αν ήταν σε άλλη χώρα θα είχε φύγει νύχτα, μη θυμηθούμε και τους ταπεινωτικούς αποκλεισμούς απ το Europa League. Η Μπένλι απ την άλλη έχει ως ξεκάθαρο στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού, είναι στο +5 απ την επικίνδυνη ζώνη αλλά εκτός έδρας χάνει απ τα αποδυτήρια (0-1-5). Κάτι τέτοιο αναμένω να συμβεί και σήμερα, ελπίζοντας ότι ο Μπίλιτς θα βρει έναν τρόπο να συμμαζέψει την άμυνα και νομίζω το 1,65 είναι εύλογο και ως εκ τούτου θα αποτελέσει τη βάση για σήμερα.

*Ανοίγω μία παρένθεση και λέω, εύλογο και όχι δίκαιο, διότι στις τιμές δεν υπάρχουν δίκαιες και άδικες. Υπάρχουν εύλογες και μη εύλογες, όπως έλεγε θυμάμαι χαρακτηριστικά ο καθηγητής στο Οικονομικό του Καποδιστριακό Θωμαδάκης Σ. Και συνέχιζε λέγοντας, όσοι μιλάνε για δίκαιες και άδικες τιμές να τους πείτε ότι είναι αδαής από οικονομικά.

Στοούκ Σάουθαμπτον 1 Dnb 2.25 (21:45)
Για να μαι ειλικρινής, δεν καταλαβαίνω από που προήλθε αυτός ο φαβοριτισμός της Σαουθάμπτον και την ίδια ώρα η Στόουκ μέσα στο Μπριτάνια να πληρώνει στο 3,30. Για την Στοούκ τα έχω πει κι άλλες φορές, μεσοεπιθετικά διαθέτει τρομερή ποιότητα, με Αλεν, Σακίρι, Αρναούτοβιτς, Μπονί, ικανη για να διασπάσει οποιαδήποτε άμυνα. Η Στόουκ το πάλεψε το σάββατο κόντρα στην Άρσεναλ και παρ ότι προηγήθηκε με 0-1 εν τούτοις υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Άρσεναλ. Απ την άλλη η Σαουθάμπτον είναι εμφανώς κουρασμένη απ τα συνεχόμενα παιχνίδια. Οι Άγιοι δεν είναι μαθημένοι να παίζουν Ευρώπη και πρωτάθλημα. Ωστόσο, πλέον όντας αποκλεισμένη απ το Europa League, θα στραφεί στο πρωτάθλημα στο οποίο έβγαλε αντίδραση και νίκησε 1-0 την Μιντλεσμπρο. Ο Πιελ έδωσε και κάποιες ανάσες στους βασικούς για να τους έχει πιο φρέσκους για σήμερα, Η κούραση όπως προείπα είναι εμφανής και λογικά θα την κοντράρουμε αρκετά μέσα στον Δεκέμβριο. Επιπλέον θα λείψει και ο πρώτος σκόρερ Οστιν (13/6) ενώ εκτός έδρας η Σαουθάμπτον έχει μόλις μία νίκη σε 7 αγωνιστικές. Από τον καθαρό άσσο του 3,30, το πάω λίγο πιο συντηρητικά με 1 Draw No bet, ώστε σε περίπτωση ισοπαλίας να πάρω τα λεφτά μου πίσω.

ΥΓ: Και εκεί ψηλά στον παράδεισο... Άλλη μία ευκαιρία #μονοπαντελος #pq

Καλή τύχη.