Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ: ΜΕ EUROPA ΚΑI EUROLEAGUE

Καταρχήν οφείλω να δώσω και δημόσια τα συγχαρητήρια μου στον καλό και συνεργάτη μου στο Betsecret Μιχάλη Κοκκίνη όπου τόσο την Τρίτη όσο και την Τετάρτη έβγαλε δυάδες με εξαιρετικές αποδόσεις, περνώντας και δυο ισοπαλίες. Επειδή ο Μιχάλης ζει και εργάζεται μόνιμα στο Μόναχο ο χρόνος του είναι πιεσμένος γι αυτό και γράφει λίγο σπάνια. Όποτε όμως έχει χρόνο θα δίνει το παρών.

Στα δικά μας τώρα, χτες επέλεξα ορθώς όπως φάνηκε να αποφύγω τα μικρά σημεία αλλά διαψεύστηκα πανηγυρικά απ την Τότεναμ. Η κατάρα του Γουέμπλει δεν έσπασε ούτε και χτες. Τραγική η Τότεναμ, δίχως αρχή μέση και τέλος. Μοιραία λοιπόν ηττήθηκε και πλέον οδεύει προς αποκλεισμό.

Πάμε στα σημερινά, όπου έχουμε την 4η αγωνιστική του Europa League, με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό δεν θα ασχοληθώ για προφανείς λόγους.

3048 1 1,48/1,62 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:00)
Ξεκίνημα με μπασκετάκι και απ το παιχνίδι της Μπάμπεργκ με τη Μιλάνο. Έχω παρακολουθήσει τη Μπάμπεργκ (παραδόξως) σε όλα της παιχνίδια φέτος στην Ευρωλίγκα. Ο απολογισμός της, δείχνει μία νίκη και τρεις ήττες. Προέρχεται απ την ήττα στον πόντο απ τον Παναθηναϊκό και απ την επίσης δύσκολη ήττα μέσα στην έδρα της Μπαρτσελόνα (78-74). Κοινη συνισταμένη σε όλα τα παιχνίδια της Μπάμπεργκ είναι η καλή εμφάνιση. Ασχέτως του αν δεν πήρε και το ροζ φύλλο αγώνα. Στο πρωτάθλημα έκανε πλάκα με τη Λουντβιγκσμπουγκ και κέρδισε 46-80. Το Μιλάνο απ την άλλη προφανώς και δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα, πλήρωσε η Καζέρτα τη νύφη, όπου την κέρδισε με 100-80 για τις ηττες απο Ρεαλ και Ολυμπιακό. Δίκαιες ήττες αμφότερες. Το Μιλάνο όπου θα αγωνιστεί χωρίς τον πολύτιμο Μάτσβαν που έχει κατά μ.ο 12 πόντους ανα παιχνιδι στην Ευρωλίγκα. Εκτιμώ ότι η Μπάμπεργκ, αν κάνει ανάλογη εμφάνιση με τις προηγούμενες σε συνδυασμό και με την απουσία του Ματσβαν θα μας χαρίσει τον άσσο του 1,62. Στο 1,48 στον ΟΠΑΠ τον λες και αστείο.

1241 1 1,57/1,75 κατά μ.ο διαδικτυακά (22:05)
Παιχνίδι τελικός για την πρόκριση, με τον ΠΑΟΚ να θέλει νίκη και μόνο νίκη καθ ότι σε διαφορετικό αποτέλεσμα λέει αντίο στη διοργάνωση. Ο τίτλος θα μπορούσε να ήταν νίκη με κάθε κόστος. Οι παίχτες του Ιβιτς με τη νίκη επί της ΑΕΚ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων πήραν τη νίκη ψυχολογίας που ήθελαν. Ένας ΠΑΟΚ που φέτος κάνει πάμπολλες φάσεις σε κάθε παιχνίδι, κλασικές ευκαιρίες εν τούτοις δεν έχει το εύκολο γκολ. Γενικά ομάδα που κάνει φάσεις προσωπικά δεν με φοβίζει γιατί ξέρω πως θα βρει τα πατήματά της. Οι Αζέροι απ την άλλη συμπαθητική ομάδα μεν αλλά όπως και να το κάνουμε έχει ταβάνι. Η νίκη στο Αζερμπαιτζάν επί του ΠΑΟΚ έκανε ντέρμπι τον όμιλο και επί της ουσίας σήμερα στην Τούμπα παίζει για δύο αποτελέσματα. Ομολογώ ότι θα μου προξενήσει εντύπωση αν καταφέρει και αποσπάσει έστω και το βαθμό στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ αν εξαιρέσει κανείς το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής σε όλα τα υπόλοιπα ήταν εξαιρετικός ασχέτως του αν έχει θέμα με το γκολ. Άσσος λοιπόν εδώ στο 1,75, τίμιο ως απόδοση. Αστείο το 1,57 του ΟΠΑΠ.

Καλή τύχη,