Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΟΥΠΟΝΙ

Της αλεπούς ο θάνατος έγινε την Πέμπτη στο Europa League με πολλά σημεία να σπάνε μεταξύ αυτών και ο ΠΑΟΚ. Δεν σας κρύβω ότι με εξέπληξε. Αντίθετα η ήττα του Παναθηναικού κάθε άλλο παρά έκπληξη ήταν. Η ομάδα του Στραματσόνι ήταν εκτός τόπου και χρόνου, δίχως πλάνο σαν τσούρμο σε αλάνα. Περνώντας στα φρέσκα, ομολογώ ότι το κουπόνι του Σ/Κ δεν είναι τόσο καλό ειδικά το σάββατο, μία δυάδα και αυτή με το ζόρι. Αντίθετα την Κυριακή, βγαίνουν καλά σημεία.

1644 Goal/Goal 1,58/1,70 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
Η Νότιγχαμ είναι ομάδα όσα βάλουμε και όσα φάμε. Ήδη έχει το απόλυτο σε αμφίσκορα εντός έδρας 7 στα 7. Και το ζητούμενο είναι αν θα σκοράρει και η ΚΠΡ για να βγει το αμφίσκορο. Ο Χασελμπάινγκ είναι σε δύσκολη θέση, αρχίζει και τρίζει η καρέκλα του και πιστεύω ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σε αυτή την άμυνα της Νότιγχαμ μπορεί να το βρεί. Ε, τώρα αν μετά από 7 σερί goal/goal, που θα την επιλέξουμε εμείς, έρθει σβηστό 0-0, τι να πω;

1679 1 1,60/1,61 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
Τελευταία αγωνιστική στη Β Σουηδίας και η μάχη για την ουρά θα κρατήσει ως το τελευταίο λεπτό. Επί του παρόντος, η Λιουνγκσκίλε είναι στην 15η θέση που οδηγεί απευθείας στη Γ κατηγορία με 26 βαθμούς και στα -12 γκολ. Πιο πάνω στην 14η θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής είναι η Ασιρίσκα με 28 και στα -10γκολ, στην 13η θέση η Συριάνσκα που επίσης οδηγεί στα μπαράζ παραμονής και στα -12 γκολ ενώ η Βέρναμο σώζεται έχοντας 32 βαθμούς. Κοιτάξτε τώρα πως έχουν τα πράγματα. Αρχικά να πούμε ότι κριτήριο στις ισοβαθμίες είναι η διαφορά τερμάτων. η Λιουνγκσκίλε θέλει νίκη και μόνο νίκη για να ελπίζει σε σωτηρία μέσω των μπαράζ. Θέλει νίκη δική της και είτε ήττα της Συριάνσκα, είτε ήττα της Ασιρίσκα, είτε ισοπαλία της Ασιρίσκα αρκεί να υπερκεράσει τη διαφορά των δύο τερμάτων. Η Λιουνγκσκίλε έχει την πιο βατή αντίπαλο σε σχέση με τις υπόλοιπες διεκδικήτριες της σωτηρίας αφού υποδέχεται την αδιάφορη Τρέλεμποργκ, που το χει ρίξει στις διακοπές. Η Ασιρίσκα παίζει εκτός με την Έγκριτε, που δεν είναι εύκολη υπόθεση μιας και οι Σουηδοί δεν χαρίζονται. Η Συριάνσκα υποδέχεται την αδιάφορη Γκάις αλλά η Συριάνσκα μπορεί να βολευτεί και με το Χ διότι για να σωθεί, θέλει νίκη δική της και ήττα της Βέρναμο που υποδέχεται τη Βάμπεργκ, το βλέπω δύσκολο. Συνεπώς, κρατώ μόνο τη Λιουνγκσκίλε.

Για οτιδήποτε άλλο προκύψει θα τα πούμε στο Live, ως συνήθως σε Facebook και Twitter.

Καλή τύχη.