Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ: ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑ (ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ) ΜΝΗΜΕΣ

Η 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ διεξάγεται σήμερα, όπου αναμένεται να κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την υπόθεση πρόκριση. Και πάμε να δούμε κατ ευθείαν τι θα παίξουμε και εννοείται ότι το βραδάκι θα τα πούμε και στο live σε Facebook και Twitter.

Σπόρτινγκ Λις. Ρεαλ Μαδρίτης 2 1,57 (21:45)
Anytime Scorer Κρ. Ρονάλντο 1,70
Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ο όμιλος η Ρεαλ για να πάρει την πρωτιά οφείλει να κάνει το 2 στα 2 απέναντι σε Σπόρτινγκ σήμερα και στο Μπερναμπέου την επόμενη αγωνιστική επί της Ντόρτμουντ. Η Ρεαλ προέρχεται απ τη μεγάλη νίκη επί της Ατλέτικο μέσα στο Βιθέντε Καλντερόν με 3-0, εξαιρετική, μεστή εμφάνιση και το αποτέλεσμα είναι απόλυτα δίκαιο. Η ομάδα του Ζιντάν κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και απειλήθηκε ελάχιστα. Απόψε πηγαίνει στην Λισσαβώνα εκεί όπου ο Κρ. Ρονάλντο θα "συναντήσει" το παρελθόν του αφού απ την Σπόρτινγκ ξεκίνησε αυτή τη μεγάλη καριέρα. Θεωρώ ότι μετά τη γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής, κόντρα στη Λέγκια θα είναι πιο προσεχτική άλλωστε και η Σπόρτινγκ το τελευταίο διάστημα έχει δείξει σημάδια κάμψης, κινείται σε μέτρια επίπεδα αν και θα είναι ξεκούραστη μιας και δεν είχε αγώνα πρωταθλήματος το Σαβ/κο. Νομίζω εύκολα ή δύσκολα το διπλό θα επιβεβαιωθεί.

Ντ. Ζαγκρεμπ Λυών 2 1,55 (21:45)
Πως τα φέρνει η πουτάνα η ζωή όμως; Θυμάστε πριν πέντε χρόνια, πάλι ένα παιχνίδι Ντ. Ζαγκρεμπ Λυών με τη Λυών να θέλει νικη και με πολλά γκολ διαφορά για να πάρει την πρόκριση και με πολλά πακέτα να έχουν πέσει στο διπλό; Εν έτει λοιπον 2011, 7 Δεκεμβρίου, η Λυών κερδίζει 1-7 τη Ντ. Ζάγκρεμπ με τα παρατράγουδα για το παιχνίδι να είναι πολλά. Απ τον αμυντικό της Ντ. Ζαγκρεμπ που έκλεινε το μάτι στον Γκομις για το πέναλτι, απ τους παίχτες της Ντ. Ζαγκρεμπ που τους είχε συλλάβει ο φακός να μπαίνουν σε πρακτορείο και να παίζουν στοίχημα, παιχνίδι που κρίθηκε ύποπτο απ την UEFA. Και τώρα, επίσης η Λυών θέλει αποκλειστικά τη νίκη, μαζί με ήττα της Σεβίλλης ώστε την τελευταία αγωνιστική να τα παίξει όλα για όλα κόντρα στη Σεβίλλη την οποία και υποδέχεται. Η Ντ. Ζάγκρεμπ ρεαλιστικά δεν έχει ελπίδες για πρόκριση. Θα έχουμε επανάληψη του σκηνικού όπως το 2011 όπου η Ντ. Ζαγκρεμπ χαρίστηκε στη Λυών; Δεν το ξέρω, θα μου φανεί προκλητικό είναι η αλήθεια. Ούτως ή άλλως δεν το χρειάζεται και η Λυών. Διπλό λοιπόν.

Σεβίλλη Γιουβέντους 2 Draw No bet 2,00 (21:45)
Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα στον όμιλο με τη Σεβιλλη να είναι στο +2 απ τη Γιουβέντους με έναν βαθμό εξασφαλίζει την πρόκριση και θα παίξει για δύο αποτελέσματα ύστερα στη Γαλλία ώστε να πάρει και την πρωτιά. Θυμίζω ότι το παιχνίδι στο Τορίνο είχε έρθει 0-0, όπερ και σημαίνει ότι ισοπαλία με γκολ θεωρητικά βολεύει τη Γιουβέντους γιατί θα υπερτερεί σε μεταξύ τους ισοβαθμία. Η Σεβίλλη είναι σε πολύ κατάσταση, προέρχεται απ την ανατροπή και νίκη επί της Λα Κορούνια παρ ότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 μέσα στο Ριαθόρ, βρήκε απάντηση άμεσα στο δευτερο γκολ και πήγε με το 2-1 στα αποδυτήρια. Εν συνεχεία δε δόθηκε πέναλτι καθαρό για τη Λα Κορούνια, ακολούθως έγινε το 2-2 και στα χασομέρια των καθυστερήσεων έγινε το 2-3, με τη Σεβίλλη να ολοκληρώνει την ανατροπή. Η Γιουβέντους απ την άλλη ψάχνει νίκη σήμερα για να κλειδώσει όχι μόνο την πρόκριση αλλά και την πρωτιά, αφού την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Ντιναμό Ζαγκρεμπ. Η μεγάλη Κυρία, που θα παίξει απόψε χωρίς τον Ιγκουαίν και τον Μπαρτσάλι, προέρχεται απ την εύκολη νίκη επί της Πεσκάρα με 3-0, όπου κράτησε για πρώτη φορά ανέπαφη την εστία της σε εντός έδρας παιχνίδι. Νομίζω ότι ο Αλέγκρι θα το πάει προσεχτικά το παιχνίδι, έχει πολύ ισοπαλία αλλά αν ξεφύγει απο εκεί νομίζω θα πάει προς το διπλό. Ως εκ τούτου, θα παώ στο διπλό draw no bet, ώστε και ισοπαλία να έρθει θα λάβω πίσω το αρχικό μου κεφάλαιο.

Καλή τύχη.