Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΑΠ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Κατά γενική ομολογία Τετάρτη και Πέμπτη δεν πήγε καλά στοιχηματικά με Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ σε αντίθεση με την Τρίτη όπου κύλησε κάτι παραπάνω από εξαιρετικά. Αυτά σαν μία συνοπτική σύνοψη του μεσοβδόμαδου κουπονιού που πέρασε και πάμε στα φρέσκα τώρα,

Κ. Καραμπούκ Γκαζιαντεπσπόρ 1 2,02 (12:30)
Νωρίς νωρίς το παιχνίδι, με την Καραμπούκ να ψάχνει μία νίκη μετά από 4 αγωνιστικές. Η ομάδα του Τούντορ ναι μεν μπορεί να αγνοεί τη νίκη ωστόσο δεν παίζει άσχημο ποδόσφαιρο. Και στο τελευταίο παιχνίδι με την Κασίμπασα ήταν αρκετά καλή, με τον Τούντορ να έχει παράπονα και απ τη διαιτησία. Η Καραμπούκ εντός έδρας είναι δυνατή και κακά τα ψέματα σε αυτήν βασίζεται για να έχει μία ήσυχη χρονιά μακριά από περιπέτειες. Απ την άλλη η Γκαζιαντέπσπορ για ακόμα μία χρονιά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, θα παλέψει για την παραμονή της ενώ εκτός έδρας ακόμη δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης. Προέρχεται από τρεις ήττες στα τέσσερα παιχνίδια, θεωρώ ότι ο παράγοντας έδρας θα μιλήσει και ο άσσος θα επιβεβαιωθεί.

Εσπανιόλ Λεγανές 1 1,85 (19:30)
Η Λεγανές έχει το παράδοξο να παίζει καλύτερα εκτός όπου έχει ήδη τρεις νίκες παρά εντός που έχει να επιδείξει μόλις μία νίκη, μόλις την προηγούμενη αγωνιστική επί της Οσασούνα. Για νεοφώτιστη ομάδα, που έχει ως στόχο τη σωτηρία, τα πηγαίνει συμπαθητικά. Πρώτος της στόχος είναι η διατήρηση του μηδέν και ύστερα ότι προκύψει. Η Λεγανές για το αποψινό παιχνίδι έχει τρεις βασικούς εκτός. Απ την άλλη η Εσπανιόλ είναι σε καλή κατάσταση, στα τελευταία έξι παιχνίδια μάλιστα, στα πέντε εξ αυτών έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Έχει και δύο βασικές επιστροφές του χαφ Πέρες και του φορ Μπατιστάο. Και η Εσπανιόλ τα πηγαίνει καλύτερα εκτός όπου έχει ήδη τρεις νίκες ενώ εντός ακόμα δεν έχει νίκη(!!) Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κάνει σεφτέ, μπορεί να εκμεταλλευτεί και τις απουσίες της Λεγανές.

Μποταφόγκο Πόντε Πρέτα 1 1,60 (00:00)
Προτελευταία αγωνιστική στη Βραζιλία και η μάχη γίνεται για τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ του Λιμπερταδόρες. Η Μποταφόγκο αυτοκτόνησε και εκεί που ήταν στην πρώτη τετράδα, με μόλις δύο νίκες στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, πλέον κινδυνεύει, αν δεν κερδίσει σήμερα να μείνει και εκτός πλέι οφ. Η Πόντε Πρέτα είναι παντελώς αδιάφορη, εκτός έδρας είναι κάκιστη (2-5-11), η Μποταφόγκο εντός έδρας παραδοσιακά είναι δυνατή και αν δεν θέλει να χύσει την καρδάρα με τη γάλα που μάζευε όλη τη χρονιά οφείλει να το πάρει το παιχνίδι. Άσσος κινήτρου δηλαδή.

Καλή τύχη.