Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ: MUST WIN ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ

Σε μέτρια επίπεδα κινήθηκε το Σ/Κ, ναι μεν βγάλαμε δυάδα τόσο το σάββατο όσο και την Κυριακή αλλά κάτι μας έλειψε για να πούμε ότι ήταν ένα καλό Σ/Κ. Στα φρέσκα τώρα, κυπελλικό το μεσοβδόμαδο κουπόνι και κατ επέκταση μηδαμινού στοιχηματικού ενδιαφέροντος με εξαίρεση φυσικά αύριο που έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική στην Ιταλία, όπου υπάρχουν σημεία και δεν αποκλείω να υπάρξουν ευκαιρίες και στο Live αλλά αυτά θα τα πούμε ως είθισται σε Facebook και Twitter. 

Για σήμερα λοιπόν, θα κρατήσω μία νορμάλ δυάδα, όχι και κάτι το τρομερό από άποψη αποδόσεων. 

1842 1 1,48/1,50 κατά μ.ο διαδικτυακά (19:30)
Η φάση των 32 του Γερμανικού κυπέλλου, είναι νοκ άουτ. Η Φράιμπουργκ μέσα στο Σβάρστλαντ αποκτά άλλη δυναμική, μετρά 10 συνεχόμενες νίκες εκ των οποίων οι τέσσερις φέτος. Ενδιαφέρεται για το θεσμό και παρ ότι θα γίνουν αλλαγές νομίζω ότι θα το πάρει το παιχνίδι, υποδεχόμενη μία Σαντχάουζερν που αγωνίζεται στη Β΄ κατηγορία και εκτός έδρας είναι ιδιαίτερα αναιμική. Πέραν λοιπόν απ τη δεδομένη διαφορά δυναμικότητας υπάρχει και ο παράγοντας έδρα που ουσιαστικά κάνει προφανή την επιλογή του άσσου.

1849 1 1,63/1,72 κατά μ.ο διαδικτυακά (20:00)
Εξ αναβολής παιχνίδι στη Β Σουηδίας με το κίνητρο να είναι μονόπλευρο. Απομένουν δύο αγωνιστικές ακόμα για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος με την Φρει να είναι ήδη στο +6 απ τη ζώνη των πλέι αουτ, όπερ και σημαίνει ότι έχει εξασφαλίσει τη σωτηρία, υπερτερώντας στην ισοβαθμία ούτως ή άλλως με τη Συριάνσκα. Απ την άλλη η Έγκριτε είναι μόλις στο +2 απ τη ζώνη των πλέι άουτ και όπως καταλαβαίνετε το σημερινό παιχνίδι είναι κάτι παραπάνω από must win καθώς με νίκη πάει στο +5 και είναι κάπως πιο χαλαρή για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, στις οποίες έχει να παίξει με Ανγκεχολμς και Ασιρίσκα, με την Ασιρίσκα να καίγεται για να σωθεί. ίσως να είναι παιχνίδι αίμα και άμμος. Οπότε η Εγκριτε παίζει σε ένα 90λεπτο μία κατηγορία. Νικάει και κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία, μετά με το +5 δύσκολα θα κινδυνέψει. Εύλογα ο άσσος έχει υποχωρήσει. Μην έχετε οφθαλμαπάτες, το ότι η Φρει είναι αδιάφορη δεν σημαίνει ότι θα ανοίξει τα πόδια, κάθε άλλο. Δεν μιλάμε για μεσογειακή λογική. Άσσος λοιπόν στο 1,72.

Καλή τύχη.