Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: MUST WIN KAI ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ 2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ένα απ τα μεγαλύτερα προτερήματα για έναν παίχτη είναι να ξέρει πότε να παίζει και πότε όχι. Είναι κάτι που το λέω απ την πρώτη μέρα λειτουργίας του site, το μακρινό 2008. Όπως είδατε μεσοβδόμαδα δεν ανέβασα στήλη διότι πολύ απλά δεν υπήρχε κάτι να μου κινήσει το ενδιαφέρον, το να ανεβάσω προτάσεις απλά και μόνο για να εμφανίσω επισκεψημότητα στο site που είναι αδιάφορο.



Την πέμπτη μάλιστα, όπου είχαμε προκριματικά για το Μουντιάλ, όπως έγραψα και στο Facebook το να ασχοληθείς με τα 1,20-1,30 δεν υπάρχει λόγος, τους τα χαρίζουμε και θα κινηθούμε στο live. Ε, λοιπόν στο live κάναμε όργια. 5 στα 5 έγραψε το κοντέρ και τα κέρδη ήταν καλά απ ότι έλαβα και από εσάς.



Χτες πέρασαν όλα τα φαβορί, όποιος τα έπαιξε πληρώθηκε, εγώ προτίμησα να κινηθώ στο live, στο live δεν υπήρξε τίποτα και εν τέλει πήγα μόνο στο over 2.50 της Εθνικής απλά και μόνο επειδή μας είχε πληρώσει από νωρίς στο δυνατό μας σημείο με το Combo 1 & over 1.50 (1.88). 

Αυτά όσον αφορά την ανασκόπηση των ημερών που προηγήθηκαν. Σήμερα επίσης το κουπόνι προσφέρεται για live betting, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είμαστε και πάλι μαζί σε Facebook και Twitter για ότι προκύψει.

Πάμε στα σημερινά λοιπόν,

1553 1 1,90/ 2,07 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:45)
Η Πολωνία προέρχεται απ τη γκέλα εκτός έδρας κόντρα στο Καζακστάν, σε έναν όμιλο όπου θεωρητικά είναι εκείνη το φαβορί και η Δανία το δεύτερο αλλά μπορεί να γίνει και κάποια έκπληξη. Σήμερα οι Πολωνοί υποδέχονται τους Δανούς, η οποία Δανία στη μετά Όλσεν εποχή ξεκίνησε με το δεξί νικώντας 1-0 την Αρμενία. Για μένα όλα αυτά τα χρόνια η Δανία, ότι κατάφερε εν πολλοίς το οφείλει και στον Ολσεν, σε αυτήν την "γριά αλεπού" των πάγκων. Για τον Χάιρεντε κρατώ επιφυλάξεις. Η Πολωνία ως ρόστερ είναι καλύτερο απ της Δανίας, έχοντας και σε τρελή φόρμα τον Μίλικ της Νάπολι που σκοράρει ακατάπαυστα και φυσικά τον Λεβαντόφσκι. Εκτιμώ ότι η Πολωνία μέσα στο κοινό της θα κάνει σεφτέ, αν και νωρίς θα το χαρακτηρίσω must win το παιχνίδι διότι όπως προείπα ναι μεν η Πολωνία είναι το φαβορί, το δεύτερο φαβορί είναι η Δανία σε έναν όμιλο που μπορεί να έχουμε και κάποια έκπληξη. Άσσος λοιπόν που κυκλοφορεί άνω του 2,00.

1554 1 1,35/1,45 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:45)
Αν έπρεπε να κρατήσω και ένα σημείο απ τα μικρά θα ήταν ο άσσος της Σκωτίας. Η Σκωτία θα παλέψει για τη 2η θέση μιας και στον όμιλο υπάρχει και η Αγγλία. Είναι απ τα παιχνίδια που είναι must win και ας είμαστε ακόμα στη δεύτερη αγωνιστική. Όταν υποδέχεσαι τη Λιθουανία που έχει ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που είδε τη χαρά της νίκης στο πρόσωπο των Λιθουανών, οφείλεις να το καθαρίσεις το παιχνίδι. Η Σκωτία με τον Στραχαν στον πάγκο είναι ένα πολύ καλό σύνολο και λογικά θα πάρει τη νίκη για το 2 στα 2.

Καλή τύχη.