Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΛΑΤΡΕΙΑ... COMBO 1 KAI NO GOAL

Λίγα πράγματα στο μεσοβδόμαδο κουπόνι, αν είχαμε κάνει καλύτερη χημεία θα μπορούσε να ήταν απόλυτα κερδοφόρο. Πλέον στρεφόμαστε στο κουπόνι του Σ/Κ, όπου σε γενικές γραμμές το θεωρώ αρκετά μέτριο γι αυτό και σήμερα θα αρκεστώ σε μία 2αδα.



662 Χ2 2,14/2,40 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
Αρχικά νομίζω ότι το σετ των αποδόσεων αδικεί τη Λέστερ και θα έπρεπε να ήταν πιο μοιρασμένο. Ναι, θα συμφωνήσω ότι φέτος η Λέστερ κόντρα στους μεγάλους και ειδικά εκτός έδρας χάνει απ τα αποδυτήρια διότι έχει ρίξει όλο της το βάρος στο Τσάμπιονς Λιγκ όμως πλέον στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση. Συνεπώς μπορεί να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα όπου έχει μείνει αρκετά πίσω. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Αγγλων δεν αναμένεται απ τον Ρανιέρι να προβεί σε κάποιο ροτέισον όπως με την Τσέλσι που είχε αφήσει εκτός τον Μάχρεζ. Η Τότεναμ απ την άλλη με την απουσία του Κέιν να την έχει επηρεάσει ναι μεν κερδίζει αλλά δεν πείθει με τις εμφανίσεις της. Μεσοβδόμαδα έχασε στο Λιγκ Καπ απ την Λίβερπουλ αλλά είχε κατέβει με τα δεύτερα. Παιχνίδι που θα πάει στην κόψη του ξυραφιού με την απόδοση να μας οδηγεί στην έκπληξη με το Χ2 σε απόδ. 2,40 που κρίνεται ικανοποιητικό.



719 Combo 1 + No Goal* 1,65 κατά μ.ο διαδικτυακά (19:30)
*Για όσους παίζουν εκτός ΟΠΑΠ.
Φαντάζομαι δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες αναλύσεις για τον άσσο της Ατλέτικο. Προέρχεται και απο την ήττα απ τη Σεβίλλη και λογικά θα επιστρέψει στις νίκες κόντρα στη Μάλαγα. Ο άσσος στο 1,20 είναι αδιάφορος, ο άσσος μαζί με το No Goal στο 1,65 έχει ενδιαφέρον. Η Μάλαγα δεν έχει το εύκολο γκολ, ασχέτως αν έριξε τέσσερα την προηγούμενη βδομάδα στη Λεγκανές, βρήκε και τα έκανε. Η Μάλαγα εκτός έδρας ούτως ή άλλως είναι αναιμική και στη λογική ότι και η Ατλέτικο θα το πάει προσεχτικά το παιχνίδι χωρίς να πάρει ρισκά και θα θελήσει μία καθαρή νίκη νομίζω ότι το combo 1 και No Goal, μπορεί να αποτελέσει μία καλή επιλογή. Άλλωστε η ομάδα του Σιμεόνε μας έχει συνηθίσει στο συγκεκριμένο ειδικό στοίχημα και μας έχει επίσης πληρώσει αρκετές φορές.


Καλή τύχη.