Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ

Ανάμικτα τα συναισθήματα απ τη χθεσινή μέρα, αφού πέρασε εύκολα η δυάδα που προτάθηκε στη σελίδα μας στο Facebook για την Νάνιοναλ Λιγκ, με τους άσσους των Τρανμίρ και Όλντερσοτ αλλά χάσαμε την δυάδα που προτάθηκε εδώ στο site όπου ναι μεν πέρασε ο άσσος της Πολωνίας (2,05) αλλά χάσαμε τον μικρό άσσο της Σκωτίας (1,45), το οποίον τον έβαλα καθαρά και μόνο για να κάνω την δυάδα και κυρίως λόγω της ανυπαρξίας των Λιθουανών.



Τέλος πάντων, πάμε στα σημερινά όπου θα κρατήσω ένα και μόνο σημείο,

1715 2 2,60/3,00 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:45)
Η Τουρκία όπου μας καλοπλήρωσε στο live την προηγούμενη πέμπτη μένοντας στο 2-2 με την Ουκρανία εντός έδρας. Σε ένα παιχνίδι όπου βρέθηκε από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο, χάνοντας με 0-2, έβγαλε πάθος, έβγαλε τσαμπουκά και κυριώς είχε ένα παιχταρά να κάνει όργια μέσα στο γήπεδο όπως σχολίαζα και στο Twitter και φυσικά αναφέρομαι στον Εμρε Μορ της Ντόρτμουντ. Αν είχε λίγα λεπτά ακόμα το παιχνίδι η ανατροπή θα ήταν ζήτημα χρόνου. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι, η Τουρκία παρά την ισοπαλία, πήρε ψυχολογία και πάει στο Ρέικιαβικ απόψε για θετικό αποτέλεσμα. Αχίλλειος πτέρνα για την ομάδα του Τερίμ είναι άμυνα. Επίσης, ο ίδιος ο Τερίμ με τις επιλογές που έχει κάνει, του να θέσει εκτός ομάδας μία ντουζίνα ποδοσφαιριστές κάποιοι εξ αυτών πρωτοκλασάτα ονόματα αντιλαμβάνεστε ότι και για τον ίδιο η πρόκριση έχει γίνει και ένα προσωπικό στοίχημα. Το ματς με την Ισλανδία είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Μία Ισλανδία που τα τελευταία χρόνια έχει μία αξιοπρόσεχτη άνοδο, το είδαμε και στα γήπεδα της Γαλλίας, διαθέτει δυνατή έδρα, όπου δεν περνάς εύκολα ενώ έχει ψυχολογία στο ζενίθ μετά και την μεγάλη νίκη με ανατροπή, με δύο γκολ στο 90λεπτο και τις καθυστερήσεις (θυμισε λίγο απο Γιουνάιτεντ) επί της Φινλανδίας την προηγούμενη Πέμπτη. Ωστόσο, επειδή θεωρώ την Τουρκία, πιοτικά ανώτερη ως ομάδα, παίρνω μεγάλο ρίσκο και θα πάω στο διπλό σε απόδοση 3,00.

Καλή τύχη και τα λέμε πλέον μέσα απ τo Facebook και το Twitter για Live Betting. Μην ξεχνάτε να κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για τις εκτιμήσεις μας.