Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟ;

Τελευταία αγωνιστική σήμερα για τη Β Νορβηγίας και για το πρωτάθλημα της Κίνας και σε αμφότερα τα πρωταθλήματα η μάχη της ουράς αναμένεται συναρπαστική. Ήδη βέβαια από την Πέμπτη κιόλας με σχετικά ποσταρίσματα στο Facebook σας έχω προϊδεάσει για το που θα κινηθούμε.

803 1 1,60/1,60 κατά μ.ο διαδικτυακά (13:35)
Καταρχήν να ξεκαθαρίσω κάτι, η μόνη σχέση μου με την Κίνα, είναι ότι είχα παλιά μία κοπέλα που της άρεσε το κινέζικο, χορτοφάγος γαρ.... Αλλά όταν μιλάμε για τελευταία αγωνιστική σε πρωτάθλημα τα δεδομένα είναι παντού τα ίδια. Έτσι λοιπόν, η Χανγκτσόου (31 β.) που είναι κάτω απ τη ζώνη του υποβιβασμού υποδέχεται την παντελώς αδιάφορη Γιανμπιάν. Η Χανγκτσόου αν δεν νικήσει έπεσε. Τόσο απλά. Αν νικήσει θα περιμένει να μην κερδίσει είτε η Τσανγκτσουν (32β.), η Τιαντζίν (33β.) ή αν χάσει η Λιάονινγκ (33β.). Γνώμη μου ότι αν κερδίσει σήμερα σώθηκε καθ ότι οι προαναφερθείσες ομάδες έχουν δύσκολα παιχνίδια. Να πω την κλασική αγαπημένη μου ατάκα; Αν η Χανγκτσόου δεν κερδίσει σήμερα, εμείς θα χάσουμε ένα δελτίο και η Χανγκτσόου την κατηγορία. Απλά τα πράγματα.
Η απόδοση πλέον έχει υποχωρήσει στο 1.25.

Γι αυτό εξάλλου το ανέβασα στο Facebook ήδη απ την Πέμπτη.

Μπρίνε Φρεντριγκσταντ 1 ημιχ 2,30 (14:00)
*Εκτός ΟΠΑΠ
Η Μπρίνε βρίσκεται κάτω απ τη ζώνη του υποβιβασμού έχει 27 βαθμούς, από πάνω της επίσης όμως κάτω απ την επικίνδυνη ζώνη είναι η Ούλενσακερ που έχει 29 βαθμούς και η Χοντ που αυτή τη στιγμή σώζεται έχει 30. Όπερ και σημαίνει ότι η Μπρίνε για να σωθεί θέλει αφενός νίκη δική της και αφετέρου ήττες τόσο της Ουλενσάκερ όσο και της Χοντ. Θα μου πείτε είναι πιθανό τόσο η Χοντ όσο και η Ουλενσάκερ να χάσουν ώστε να έχει ελπίδες η Μπρίνε; Για να σας είμαι ειλικρινής δεν το ξέρω αυτό. Αλλά αμφότερες οι ομάδες έχουν δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας με Κονγκσβίνγκερ και Σάντνες σε αντίθεση με την Μπρίνε που υποδέχεται τη σωσμένη και μαθηματικά Φρέντριγκσταντ. Θα πάω στο άσσο ημίχρονο της Μπρίνε, στη λογική του ότι θα μπει μέσα, θα επιδιώξει το γρήγορο γκολ και απο εκεί και πέρα θα δουλέψει ραδιοφωνάκι με το τι γίνεται στα άλλα γήπεδα. Θα περιμένει τα ευχάριστα νέα. Υπενθυμίζω για εκατομμυριοστή φορά ότι στη Σκανδιναβία δεν χαρίζονται οι ομάδες, δεν είναι Ελλάδα!!

836 2 1,50/1,55 κατά μ.ο διαδικτυακά (16:00)
Η Έμπολι είναι πραγματικά σε τραγική κατάσταση, δεν κόβει ούτε βαλέ. Έξι ήττες ήδη σε 10 αγωνιστικές και το γκολ το βλέπει μόνο με τάμα, παρ ότι υπάρχει ο παιχταράς Σαπονάρα στην ομάδα. Πέρσι χωρίς υπερβολή ήταν μία ομάδα μόνος του, φέτος κινείται σε πολύ μέτρια επίπεδα. Γενικά προμηνύεται πολύ δύσκολη χρονιά για την Έμπολι. Η Ρόμα απ την άλλη είναι σε καλή κατάσταση, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, ανεβάζει ταχύτητα, προέρχεται από τη νίκη με ανατροπή επί της Σασσουόλο με 1-3. Σε ένα παιχνίδι όπου ήταν εξαιρετική έχοντας σε τρελά κέφια τον Τζέκο. Η Σασσουόλο προηγήθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα, η Ρόμα είχε τον έλεγχο πίεζε και έκανε την ανατροπή. Αν αυτή η Έμπολι καταφέρει και κρατήσει στο μηδέν τη Ρόμα χαλάλι της. Επί αγωνιστικών δεδομένων, απ όπου και αν το κοιτάξεις το παιχνίδι είναι διπλό.

Καλή τύχη.