Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ: ΔΥΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ 3,00 ΚΑΙ 3,70 ΚΑΙ ΑΣ ΕΚΤΕΘΩ

Εξαιρετικά πήγε η χθεσινή μέρα, όπου ξανά πλήρωσε η 2αδα στο site ενώ βγάλαμε και τον άσσο της Αντερλεχτ (2,55) στο live, στο μοναδικό σημείο που προτάθηκε για live. Σήμερα παρ' ότι Δευτέρα όχι μόνο ανεβάζω στήλη αλλά θα πάμε σε δύο σημεία υψηλού ρίσκου στα δύο μεγάλα ντέρμπι της ημέρας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Φυσικά όταν δίνεις εκτιμήσεις σε τέτοιου είδους παιχνίδια είναι εύκολο να εκτεθείς. Ας εκτεθώ λοιπόν...

3362 2 2.55/3.20 κατά μ.ο διαδικτυακά (19:00)
Το μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού μπάσκετ, στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό να είναι το φαβορί. Ωστόσο, νομίζω οι αποδόσεις αδικούν τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός προφανέστατα δεν είναι έτοιμος ακόμα άλλωστε είναι πολύ νωρίς. ΄Φάνηκε και την Παρασκευή αυτό που που κέρδισε οριακά τη Ζαλγκίρις. Για ακόμη μία φορά φάνηκε ότι ηγέτης στην ομάδα μπορεί να ειναι ο Παπας, ο Καλάθης δεν πρόκειται να γίνει ηγέτης. Καλό είναι να το συνειδητοποιήσουν ορισμένοι αυτό. Απ την άλλη και ο Ολυμπιακός κάθε άλλο παρά έτοιμος έδειξε. Συν του ότι στους ψηλούς υπερτερεί ο Παναθηναϊκός Σε ένα παιχνίδι τέτοιο ντέρμπι, που για μένα οι πιθανότητες είναι στο 65-35 ήτοι σε αποδόσεις μεταφρασμένο, 1,53 - 2,85, μου δίνουν με μηδενική γκανιότα, στη Stoiximan, το διπλό στο 3,50. Άρα υπάρχει προφανής αξία.

950 2 3,25/ 3,70 κατά μ.ο διαδικτυακά (22:00)
Για τους λιγότερο τολμηρούς 2 Draw no Bet σε απόδοση 2,45
Το μεγάλο ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ, που φέτος έχει μία ιδιαίτερη χροιά λόγω της παρουσίας στον πάγκο, ίσως των δύο καλύτερων προπονητών ή τέλος πάντων απ τους καλύτερους προπονητές την παρούσα χρονική στιγμή. Απ τη μία ο Special One Μουρίνιο και απ την άλλη ο Normal One, Κλοπ. Ντέρμπι θα έχουμε δηλαδή και εκτός γραμμών γηπέδου. Είναι νομίζω κοινώς αποδεκτό ότι μέχρι στιγμής η Λίβερπουλ έχει παίξει πολύ καλύτερη μπάλα απ την Μάντσεστερ Γ. παρ ότι το καλοκαίρι η Λίβερπουλ δεν κινήθηκε "φωναχτά" στο μεταγραφικό παζάρι. Περιττό να πούμε για την εξαιρετική δουλειά του Κλοπ. Απ την άλλη η Γιουνάιτεντ τίναξε την μπάνκα στον αέρα φέρνοντας στο Ολντ Τράφορντ τον Μουρίνιο, μαζί με τον Ιμπραίμοβιτς και τον Πογκμπά στην ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Παρά ταύτα, κάθε άλλο παρά θέλγει με την απόδοση της. Πολύ λίγα πράγματα επί του παρόντος για τη Γιουνάιτεντ. Εκτιμώ ότι αργά ή γρήγορα η μηχανή θα πάρει μπροστά. Σωστη η κίνηση του Μουρίνιο να αφήσει εκτός 11αδας τον Ρούνει, θα κερδίσει πολλά περισσότερα με την παρουσία του Μάτα πίσω απ τον Ιμπρα. Η Γιουνάιτεντ χρωστάει ένα μεγάλο παιχνίδι. Κάτι μου λέει ότι θα το κάνει σήμερα. Το διπλό στο 3,70 μου είναι εξαιρετικό. Το περιμένα κάπου στο 3,30.

Καλή τύχη.