Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΟΤΑΝ Η ΡΕΝΤΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕΡΕΝΤΑ

Η ρέντα έγινε μερέντα και κάπως έτσι για 3η συνεχόμενη μέρα, μόλις 1 στα 3 χθες κι όλα τα υπόλοιπα απλά περιττεύουν. Πάμε στα σημερινά,

779 2 1,45/1,66 κατά μ.ο διαδικτυακά (14:00)
Η Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ προέρχεται από δύο σερί ήττες, μία για το πρωτάλημα κόνταρ στη συμπολίτισσα Σίτι και μία για το Europa League, κόντρα στη Φέγενορντ στην Ολλανδία. Και αν η ήττα στο Ρόττερνταμ δεν πρέπει να πόνεσε σίγουρα η ήττα απ τη Σίτι, θα πλήγωσε τον εγωισμό του Μουρίνιο. Και τέτοιες ομάδες, μετά απ αυτές τις ήττες βγάζουν αντίδραση, αυτό αναμένω και σήμερα απ την ομάδα του Μουρίνιο παρά τις κάποιες απουσίες που υπάρχουν. Η Γουότφορντ έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν, ασχέτως αν έχει ήδη δύο ήττες σε τέσσερα παιχνίδι, είναι ήττες από Τσέλσι και Αρσεναλ που θεωρούνται εντός προγράμματος. Όπως προείπα αναμένω αντίδραση απ τη Γιουνάιτεντ, 3η σερί γκέλα, πάει πολύ, πάμε στο διπλό λοιπόν στο 1,66 και ΟΧΙ στο αστείο 1,45 του ΟΠΑΠ. Όσοι παίζετε ΟΠΑΠ απλά αγνοήστε την πρόταση!

837 2 1,85/1,95 κατά μ.ο διαδικτυακά (19:00)
Η Ιντερ είναι και με τη βουλα σε τραγική κατάσταση, δεν είναι μόνο οι κάκιστες εμφανίσεις στην Ιταλία, ήττα απ την Κιέβο, ισοπαλία εντός με τη Παλέρμο και νίκη με ανατροπή στα τελευταία λεπτά επί της Πεσκάρα. Ήρθε και η ήττα απ την Μπέερ Σεβά μέσα στο Μιλάνο την Πέμπτη για τους ομίλους του Europa League όπου γέλασε και ο κάθε πικραμένος. Κατάντια παρά τις αλλαγές που έκανε ο Ντε Μπουρ η 11αδα της Ιντερ ήταν αξιοπρεπής. Το κλίμα όπως αντιλαμβάνεστε μόνο καλό δεν είναι και μέσα σ όλα, το Derby d' Italia. Υποδέχεται τη Γιουβέντους που ναι μεν έχει ξεκινήσει νωθρά και κόλλησε στο 0-0 με τη Σεβίλλη στο Τσάμπιονς Λιγκ όμως όλοι ξέρουν ότι είναι θέμα χρόνου να ανεβάσει στροφές και να πάει τρένο. Αν ξυπνήσει η Ιντερ κοντρα στη Γιουβέντους, μαγκιά της, με βάση όμως τα δεδομένα που έχουμε, καταλήγουμε στο διπλό, όπου έξω είναι δυαράκι.

Καλή τυχή.