Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ: Η ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ!!

Δεν πήγαμε καλά χτες καθ ότι η Μπεσίκτας δεν συνδύασε το πρώτο της παιχνίδι στο Vodafone Arena για το Τσάμπιονς Λιγκ με νίκη παρ ότι βρέθηκε να προηγείται από το α ημίχρονο με εξαιρετικό χτύπημα φάουλ απ τον Κουαρέσμα, είχε ευκαιρίες να καθαρίσει το παιχνίδι αλλά στο β ημίχρονο ήταν ανύπαρκτη και φυσικά επήλθε το μοιραίο και χάσαμε τον άσσο, Απ τη δυάδα των σκόρερ που ανέβασα στο Facebook, πλήρωσε ο Καβάνι (1,80) αλλά ο Αλέξις Σάντσες μοίραζε ασίστ αντί για γκολ. Ας είναι λοιπόν....

Πάμε στα σημερινά,



2228 2 2,00/ 2,10 κατά μ.ο διαδικτυακά (20:00)
Για τον ΠΑΟΚ τα έχουμε γράψει απ τη Δευτέρα στο Facebook, όπου ανέβασα BET ALERT, επ αυτού του λόγου, θεωρούσα δεδομένο ότι θα πέσει η απόδοση. Αν και δεν σας κρίβω ανέμενα ότι θα είχε σορταριστεί κάπου στο 1,90 εν τούτοις έχει πέσει στο 2,10. Ο ΠΑΟΚ φέτος έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής, μου είναι παντελώς αδιάφορο το οτι έμεινε στο 0-0 με τη Ξάνθη. Και το λέω τόσο ωμά καθ ότι ο ΠΑΟΚ έχασε τα άχαστα ειδικά ο Ροντρίγκες το παράκανε. Ίσως αυτό να παθιάσει ακόμα περισσότερο τους παίχτες του ΠΑΟΚ ενόψει της σημερινής αναμέτρησης. Απ την άλλη στη Λίμπερετς μιλά το ρεπορτάζ. Προέρχεται απ το εξ αναβολής παιχνίδι με την Καρβίνα για το πρωτάθλημα Τσεχίας και ο λόγος της αναβολής ήταν ότι είχε ξεμείνει με μόλις μία σχεδον 11αδα διαθέσιμους ποδοσφαιριστές λόγω ενός ιού που χτύπησε την ομάδα στο ταξίδι της πρώτης αγωνιστικής στο Αζερμπαιτζάν. Δε μπορώ να γνωρίζω σε τι κατάσταση ειναι οι παίχτες της Λίμπερετς ή αν οι Τσέχοι έχουν μεγενθύνει τεχνητά το θέμα. Προφανώς όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και για να αναβληθεί και το παιχνίδι με την Καρβίνα μάλλον είναι καλή η φωτιά. Σίγουρα για τη Λίμπερετς είναι τέσσερις βασικοί εκτός και κάποιοι άλλοι αμφίβολοι. Εγώ να δεχτώ ότι όλοι οι αμφίβολοι θα παίξουν, σε τι κατάσταση όμως θα είναι; Οι προπονήσεις όλη τη βδομάδα ήταν λειψές. Όπως έγραψα και τη δεύτερα, έχω παίξει διπλό και ας χάσει 5-0 σήμερα ο ΠΑΟΚ. Το bet είναι σωστό με τα δεδομένα που έχουμε.

Anytime Scorer Μπεργκ 3,60 κατά μ.ο διαδικτυακά (20:00)
Δεν θέλω να εκφέρω καμία άποψη για το παιχνίδι αν δεν δω πρώτα 11αδες. Αν ο Παναθηναικός κατέβει όπως με τον Παναιτωλικό θα είναι καλώς τα παιδιά 3-0. Αν κατεβάσει λογική 11αδα με Βιγιαφάνες μέσα, μπορεί να αλλάξει η εικόνα του παινχιδιού. Η Θέλτα θα κάνει αλλαγές, μένει όμως να επιβεβαιωθούν. Θα το γράψω στο Facebook και στο Twitter, την άποψη μου όταν δω και τις 11αδες. Το σίγουρο πάντως είναι ότι anytime scorer Μπέργκ στο 3,60, ε λίγο προκαλεί. Ο Παναθηναικός θα βρει δίχτυα μέσα στο Βίγκο ασχέτως του πόσα θα φάει. Και αν βρει δίχτυα, ο Μπέργκ νομίζω είναι ο νούμερο ένα ύποπτος.

Καλή τύχη και τα λέμε στο live σε facebook και twitter.