Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ

Αρχικά θα χαρακτηρίζα καλό σε γενικές γραμμές το κουπόνι, με αρκετά σημεία να ξεχωρίζουν και όπως θα δείτε για σήμερα έχω κρατήσει πέντε. Προφανώς ΔΕΝ τα παίζει κάποιος και τα πέντε ξερά, τα σπάμε σε δύο δελτία, μία τριάδα και μία δυάδα.

1627 1 1,50/1,60 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
Η Ντέρμπι έχει ξεκινήσει απογοητευτικά τη σεζόν, με μία μόλις νίκη σε 8 αγωνιστικές. Μία Ντέρμπι που πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θεωρούνταν απ τα βασικά φαβορί για την άνοδο. Η Ντέρμπι που μπορεί να μην ενισχύθηκε τρομακτικά το καλοκαίρι ωστόσο το ρόστερ της είναι υψηλού επιπέδου για τα δεδομένα της κατηγορίας, καλό προπονητή έχει και ως εκ τούτου θα βρει τον βηματισμό της. Νομίζω ότι σήμερα θα επιστρέψει στις νίκες, υποδέχεται την πολύ μέτρια Μπλάκμπερν, που με βάση τις αποδόσεις των μπουκ είναι το δεύτερο φαβορί για τον υποβιβασμό. Εκ διαμέτρου, αντίθετοι οι στόχοι των δύο ομάδων, ε αν δεν κερδίσει και την Μπλάκμπερν ας επαναπροσδιορίσουν τι ακριβώς θέλουν στην κατηγορία..... εύλογος ο άσσος στο 1,60.

1666 1 1,63/1,66 κατά μ.ο διαδικτυακά (18:00)
Η Κόλο Κόλο μετρά μόλις μία νίκη σε πέντε αγωνιστικες. Την προηγούμενη βδομάδα, την Κυριακή αν θυμάστε την περιμέναμε να κερδίσει κόντρα στην Αντοφαγάστα. Σε ένα παιχνίδι που το σχολιάζαμε και στο twitter και μάλιστα μας πλήρωσε στο live. Η Κόλο Κόλο παρά τις απουσίες απ τη μέση και μπροστά ήταν εξαιρετική αλλά στην άμυνα είχε κενά. Ήταν αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και είναι θέμα χρόνου να πάρει μπροστά. Μιλάμε για τον πιο μεγάλο σύλλογο στη χώρα. Παίζει εντός έδρας κόντρα στη Σαντιαγο Γουον., που ναι μεν είναι καλή ομάδα, έχει ξεκινήσει δυνατά αλλά η Κόλο Κόλο είναι ανώτερη έχοντας και την προϊστορία απολύτως υπέρ της. Ο άσσος δέχεται πιέσεις και πλέον κινείται σε επίπεδα ΟΠΑΠ. Τίμιο θα τον χαρακτήριζα.

1673 1 2,15/2,25 κατά μ.ο διαδικτυακά (19:00)
Συνήθως όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες. Και όπως καταλάβατε θα ανακατευτώ και θα πάω στον άσσο της Μπέβερεν. Παίζει ο δεύτερος απ το τέλος με τον τρίτο απ το τέλος. Θεωρητικά η Λόκερεν, με βάση το ρόστερ της, είναι ανώτερη της Μπέβερεν. Εν τούτοις, θα πάω στον άσσο. Το κλίμα στη Λόκερεν είναι κάκιστο. Όλοι εναντίον όλων και η καρέκλα του Λέικενς τρίζει για τα καλά ή μάλλον έχει απολυθεί ήδη και δεν το ξέρει. Διότι σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα ο προπονητής την πληρώνει. Ακόμα και σήμερα να κερδίσει, πίστωση χρόνου θα πάρει απλά. Δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι οι παίχτες τον θέλουν... κάθε άλλο.... Είναι και γειτονικό ντέρμπι, θα πάρω το ρίσκο και θα πάω άσσο, ξέροντας ότι ποντάρω σε σαφώς υποδεέστερη ομάδα.

1676 Combo 2 + No Goal* 1,90 κατά μ.ο διαδικτυακά (19:00)
*Για όσους παίζουν εκτος ΟΠΑΠ
Τη γνώμη μου για την Παλέρμο την ξέρετε, την έχω γράψει αναλυτικά και στο αφιέρωμα για την Ιταλία. Ήδη έχει κάνει αλλαγή προπονητή, αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρσι, κάκιστες οι έως τώρα εμφανίσεις της, δίκαια θεωρείτε ως απ τα φαβορί για τον υποβιβασμό. Το αναμέναμε αυτό. Σήμερα θα έχει μεταξύ άλλων και τρεις βασικούς εκτός. Απ την άλλη η Γιουβέντους που είχε μπει νωχελικά στη σεζόν ξεμπούκωσε κόντρα στην Κάλιαρι όπου της έριξε τέσσερα τεμάχια. Πήρε μπροστά και ο Ιγκουαίν, είναι θέμα χρόνου να ανεβάσει ρυθμούς. Ο Αλέγκρι θα πάει λογικά για μία επαγγελματική νίκη. Το διπλό δεν πληρώνει τίποτα οπότε ανεβάζουμε λίγο το ρίσκο σε 2 και no goal, να μην σκοράρει η Παλέρμο δηλαδή.

1829 2 1,40/ 1,55 κατά μ.ο διαδικτυακά (20:30)
Εκτιμώ ότι πολλές αναλύσεις δεν χρειάζονται. Ο Παναθηναϊκός παρά την προπονητική ανυπαρξία του Ιταλού είναι σε καλή κατάσταση, το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, ο Μπέργκ ειναι σε τρελά κέφια και οδεύει ολοταχώς για το 3 στα 3. Αξιοσέβαστος ο Παναιτωλικός, προέρχεται από σπουδαία νίκη και με καλή εμφάνιση μέσα στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου όπου έσβησε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της πρώτης αγωνιστικής από τον ΠΑΟΚ. Το Αγρίνιο ποτέ δεν είναι εύκολη έδρα αλλά νομίζω έστω και δύσκολα ο Παναθηναικός θα περάσει από εκεί όπως συνέβη και τα δύο προηγούμενα χρόνια.


Τρόπος παιχνιδιού

2αδα: 
Μπέβερεν 1 (2,25) - Ντέρμπι 1 (1,60)

3αδα: 
Παναθηναϊκός 2 (1,55) - Γιουβέντους 2 + NG (1,95) - Κόλο Κόλο 1 (1,66)

Καλή τύχη.