Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΚΙΤΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ: ΜΙΑ ΠΡΩΤΑΡΑ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΟ 2,50

Νομίζω χτες η βραδιά ήταν ονειρεμένη. Όργια χθες στο live. Απ το επόμενο γκολ της Άρσεναλ στο 3,00, το επόμενο γκολ της Μπεσίκτας στο 3,00, any time scorer Νειμάρ 2,10, επόμενο γκολ Βασιλεία (2,25), 2 Ατλέτικο (1,92) και τι χάσαμε μόνο στο live; τον άσσο της Βασιλεία (1,85).



Και όσο για τη δυάδα που προτάθηκε στο site; Πέρασε εύκολα η Νάπολι (2,30) με ανατροπή απ το ημίχρονο, πέρασε και το goal/goal στο Παρί Αρσεναλ (1,70), συνθέτοντας μία εξαιρετική ημέρα.



Αυτά όσον αφορά το χθεσινό μας απολογισμό, ότι έγινε έγινε. Και πάμε στα σημερινά, όπου εννοείται ότι βράδυ θα είμαστε και πάλι μαζί για live betting σε facebook και twitter.

***Μη ξεχνάτε να κάνετε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για τις εκτιμήσεις μας όσο και για τις προτάσεις στο live.


Πάμε λοιπόν,

2922 1 1,42/1,65 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:45)
Καταρχήν η απόδοση του ΟΠΑΠ, είναι εκτός τόπου και χρόνου. Αυτό το 1,42 απλά δεν υπάρχει και δεν το παίζουν ούτε οι φυλακισμένοι!! Η συζήτηση γίνεται με βάση το 1,65. Η Πόρτο που παραδοσιακά μέσα στο Ντραγκάο είναι δυνατή, για να βρεθεί στους ομίλους χρειάστηκε να αποκλείσει τη Ρόμα ή μάλλον να αυτοκτονήσει η Ρόμα, έχοντας κάνει ήδη μία μικρή υπέρβαση βρέθηκε στους ομίλους. Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων, την βρήκε ηττημένη απ την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας αλλά το σάββατο έκανε το come back στις επιτυχίες νικώντας εύκολα την Γκιμαράες με 3-0 και στρέφεται στο αποψινό παιχνίδι, το οποίο και θα το χαρακτήριζα ως must win. Μα θα μου πείτε, τι μας λες; ακόμα είναι πρώτη αγωνιστική. Συμφωνώ, αλλά ο όμιλος με Μπριζ, Κοπεγχάγη και Λέστερ μπορεί να πάει οπουδήποτε και τα παιχνίδια εντός έδρας είναι must win. Ειδικά κόντρα στην Κοπεγχάγη, αν υποθέσουμε οτι Πόρτο και Λέστερ είναι τα φαβορί, η Πόρτο πρέπει να το πάρει το παιχνίδι και να μπει με το δεξί. Κανονικά βασικός ο φορ Ντεπουατρ που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής με τη Ρόμα, θα αποτελέσει δίδυμο με τον Αντρε Σίλβα. Απ την άλλη η Κοπεγχάγη έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν, βέβαια για πρωτάθλημα Δανίας μιλάμε... ενώ για να βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ χρειάστηκε να αποκλείσει τον ΑΠΟΕΛ. 1-0 κέρδισε στη Δανία ενώ στην Λευκωσία, ισοφάρισε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και πήρε την πρόκριση, χωρίς να είναι καλύτερη απ τον ΑΠΟΕΛ στο δεύτερο παιχνίδι. Απ την πλευρά της, όπως δήλωσε και ο προπονητής της, ναι μεν ο όμιλος δεν είναι εύκολος αλλά είναι βατός και μπορεί να το παλέψει. Θα το πάει σε χαμηλό ρυθμό το παιχνίδι ψάχνοντας κάποια αντεπίθεση. Εκτιμώ ότι η Πόρτο δεδομένων των συνθηκών, σε έναν τέτοιο περίεργο όμιλο, έστω και δύσκολα θα μπει με το δεξί. Άσσος λοιπόν στο 1,65.

2923 2 2,30/2,50 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:45)
* Για τους λιγότερο τολμηρούς 2 draw no bet 1,70
Η Λέστερ μετά την ονειρεμένη περσινή σεζόν, δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά φέτος και προέρχεται απ την βαριά ήττα με 4-1 κόντρα στη Λίβερπουλ με το σκορ να την κολακεύει μάλιστα καθ ότι ο Σμάιχελ την έσωσε ουκ ολίγες φορές. Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν αρχίσει να λένε ότι το άστρο της Λέστερ έσβησε. Δεν είμαι τόσο βέβαιος. Σϊγουρα δεν έχει, επί της αρχής τουλάχιστον, την περσινή τύχη αλλά απ την άλλη μιλάμε για την ίδια ομάδα, το γραφα και το σάββατο αυτό. Ναι η απώλεια του Καντέ είναι τεράστια, το έγραφα απ τον Αύγουστο αυτό αλλά η ομάδα θα βρει τα πατήματα της. Είναι αστείο από μία ομάδα σαν τη Λέστερ που παιζόταν πέρσι απ τα φαβορί για τον υποβιβασμό να περιμένεις να επαναληφθεί το όνειρο. Δε γίνεται. Πλέον έχει δύο καρπούζια κάτω απ την ίδια μασχάλι και σε κάτι τέτοιο δεν είναι μαθημένη και ούτε έχει βάθος στο ρόστερ για να ανταπεξέλθει. Παρά ταύτα, ο όμιλος που της έτυχε είναι λαχείο. Ο ίδιος ο Ρανιέρι να έκανε την κλήρωση δε θα βρισκε καλύτερο όμιλο. Η 4αρα απ τη Λίβερπουλ, ίσως της κάνει καλό, να είναι ένα ταρακούνημα, ένα καλό ταρακούνημα ενόψει της συνέχειας. Ένα σοκ αν θέλετε για να πάρει μπροστά η μηχανή. Η Κλαμπ Μπριζ απ την άλλη σίγουρα είναι πιο έμπειρη, το γήπεδο εννοείται ότι θα είναι ασφυχτικά γεμάτο αλλά όπως και να το κάνουμε δεν τρομάζει. Αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν σημαντικές απουσίες. Και όταν βλέπω την πρωταθλήτρια Αγγλίας στο 2,50 μέσα στο Μπριζ, θα το παίξω, θα πάρω το ρίσκο και θα πάω στο διπλό. Τώρα, για τους λιγότερο τολμηρούς υπάρχει και το 2 draw no bet, όπου σε ισοπαλία παίρνουμε τα λεφτά μας πίσω, στο 1,70.



2925 1 1,40/1,55 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:45)
Είναι αναμφίβολα απ τα public bet της ημέρας. Σχεδόν σε όλα τα δελτία υπάρχει και ο άσσος της Γιουβέντους. Μία Γιουβέντους που φέτος έχει βάλει υψηλά τον πήχη, τα γράφαμε και στο αφιέρωμα για την Ιταλία, ιδιαίτερα ενισχυμένη και ας έχασε τον Πογκμπά, μάλλον απ ότι φαίνεται θα δούμε και τον μαέστρο Πιάνιτς στη βασική 11αδα. Πέρσι μπορεί να αποκλείστηκε στην παράταση απ τη Μπάγερν στη φάση των 16 φέτος όμως δείχνει το νερό να μπαίνει στο αυλάκι κι ας είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Βασικός αναμένεται να ξεκινήσει και το άλλο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα ο Γκονζάλο Ιγκουαίν, μαζί με τον Ντιμπαλά. Απ την άλλη η Σεβίλλη, που σε σχέση με πέρσι έχασε σημαντικούς παίχτες (πχ Γκαμειρό, Κόκε) και τον Εμερι στον πάγκο που πήγε στην Παρί εν τούτοις κινήθηκε καλά στις μεταγραφές (Γκάνσο, Μπεν Γιέντερ, Κορέα, Νασρί) απλά θέλει χρόνο για να δέσει. Βρίσκει πάντως εύκολα δίχτυα. Πέρσι οι δυό ομάδες είχαν βρεθεί πάλι αντιμέτωπες στη φάση των ομίλων με τη Γιουβέντους να κερδίζει εύκολα 2-0. Στα αγωνιστικά ο στοπερ Κολοτζιέτζακ, ο μέσος Κρον Ντέλι, ο Νασρί και ο μπακ Τρεμούλινας είναι εκτός για τους Σεβιγιάνους. Εν κατακλείδι, δε βλέπω έκπληξη, η Γιουβένους νομίζω θα το πάρει το παιχνίδι ίσως και με ένα σκορ στο 2-0.

Καλή τύχη.