Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΠΟΥΚ ΘΑ ΤΟΝ ΕΔΙΝΑ ΣΤΟ 1,70

Όπως έγραψα και χτες στο Facebook, έκανα παιχνίδι με ομάδες που περίμενα να στρίψουν, προερχόμενες από σερί αρνητικών αποτ/των. Και το αποτέλεσμα δεν με δικαίωσε. Ήταν λάθος παίξιμο η εμμονή μου στην Κόλο Κόλο και το οτι ανακατεύτηκα με τα πίτουρα στο Μπέβερεν Λόκερεν. Έτσι για να τα λέμε όλα. Ασχέτως του αν βγήκαν ή όχι.

Χωρίς περιστροφές, πάμε στα σημερινά,

1790 1 1,75/1,83 κατά μ.ο διαδικτυακά (16:00)
Στη Β Νορβηγίας πλέον απομένουν πέντε αγωνιστικές μαζί με τη σημερινή και όπως καταλαβαίνετε τα κουκιά είναι μετρημένα. Η Στρόμεν βρίσκεται σε απόσταση βολής απ τις θέσεις των πλέι οφ, οι δύο τελευταίες γκέλες επί της ουσίας την άφησαν εκτός διεκδίκησης της απευθείας ανόδου όντας στο -9 πλέον απ την Σάντερφιορντ αλλά παραμένει στο κόλπο της ανόδου αφού είναι στο -1 απ τις θέσεις των πλέι οφ. Εντός έδρας είναι δυνατή (7-4-1) και υποδέχεται την Ουλενσάκερ που ναι μεν καίγεται για τους βαθμούς της νίκης όντας οριακά πάνω απ τη ζώνη του υποβιβασμού ωστόσο εκτός έδρας ακόμα δεν έχει νίκη (0-4-8)!! Τελειώνει το πρωτάθλημα και ακόμα δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης. Αν την κάνει σε μία απ τις καλύτερες έδρες του πρωταθλήματος, χαλάλι της. Ο άσσος στο 1,83, για μένα είναι άσσος του 1,70.



1809 Combo 1 & no goal* 1.60 (17:15)
*Για όσους παίζουν εκτός ΟΠΑΠ
Η Ατλέτικο αρχίζει να ανεβάζει στροφές, ναι μεν δεν ξεκίνησε εντυπωσιακά τη χρονιά, ήρθαν και οι δύο σερί γκέλες ωστόσο πλέον δείχνει να θυμίζει την περσινή ομάδα. Πήρε και την ισοπαλία μέσα στη Βαρκελώνη, βάζοντας δύσκολα για ακόμα μία χρονιά στους Καταλανούς. Η Ατλέτικο έχει βρει ρυθμό, η ομάδα του Σιμεόνε ουτως ή αλλως δέχεται δύσκολα το γκολ, δύο γκολ σε πέντε αγωνιστικές έχει δεχθεί, το ένα στο Καμπ Νου και το άλλο στην πρεμιέρα στην μοναδικη φάση της Αλαβές στα χασομέρια. Υποδέχεται τη Λα Κορούνια που σκοράρει μόνο με τάμα, προφανώς τη νίκη θα την πάρει αλλά δεν πληρώνει τίποτα το συνδυάζουμε με το no goal, να μη σκοράρει δηλαδή η Λα Κορούνια. Το combo στο 1,60, not bad.

Καλή τύχη