Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ: Η ΜΑΖΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ 1,40 ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΑΣΣΟ ΣΤΟ 2,25

Εξαιρετική νομίζω η χθεσινή μέρα, με όλα τα αποτελέσματα στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ να κυλούν φυσιολογικά και αρκετός κόσμος πληρώθηκε. Φυσικά πέρασε και η βασική μας πρόταση με τον άσσο της Σεβίλλη (1,80) παρά το χαμένο πέναλτι του Βιέτο. Πέρασε και η πρόταση στο live με το over 1.50 (2.05) της Βασίλισσας, πέρασε και η πρόταση στο facebook με anytime scorer Κρ. Ρονάλντο (2,05), χάσαμε την πρόταση με anytime scorer Βάρντι (2,70).



Πάμε στα σημερινά όπου υπάρχουν πάρα πολλά φαβοράκια, δεν μπορώ να διαφωνήσω σε κάποιο εξ αυτών. Δύσκολα θα σπάσει η 3αδα με Παρί, Μπαρτσελόνα και Σίτι. Τρία διπλά που νομίζω θα περάσουν, φαντάζομαι καταλαβαίνετε όλοι λίγο έως πολύ τους λόγους και δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική. Φυσικά όλη η μάζα έχει πέσει πάνω σε αυτά τα διπλά αλλά όπως προείπα βλέπω να περνάνε αν έπρεπε να κρατήσω ένα εξ αυτών θα ήταν το διπλό της Παρί, όπως είδατε και στη στήλη με τη Βασική 2αδα.

2167 1 2,05/2,25 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:45)
Για πρώτη φορά στο νεόχτιστο Vodafone Arena θα γίνει παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ και το κλίμα στους οπαδούς και στην ομάδα της Μπεσίκτας είναι εξαιρετικό. Η Μπεσίκτας που στα χασομέρια την 1η αγωνιστική πήρε ισοπαλία απ τη Μπενφίκα και με νίκη σήμερα κάνει το πλέον αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση. Θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω και ως must win. Το ρόστερ της Μπεσίκτας είναι ανώτερο απ της Ντιναμό Κιέβου, η οποία Ντιναμό Κιέβου δεν είναι και σε καλή αγωνιστική κατάσταση ενώ ο καλύτερός της παιχτης, ο Γιαρμολένκο έχει κάποια μικροπροβλήματα. Γενικά είναι ομάδα που εξαρτάται πολύ απ τον Γιαρμολένκο. Η Μπεσίκτας προέρχεται απ το 2-2 κόντρα στη Γαλατασαράι όπου βρέθηκε στο ημίχρονο να χάνει με 0-2 αλλά στο β ημίχρονο την ισοπέδωσε την Γαλατά και ίσως άξιζε και τη νίκη. Νομίζω ο άσσος στο 2,25 είναι μία χαρά. Αν ήμουν μπουκ θα τον έδινα σε επίπεδα ΟΠΑΠ, συνεπώς στο 2,25 τον αγοράζω.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα και τα λέμε το βράδυ στο Facebook και το Twitter για live betting, παρέα να κάνουμε χαμό. Οπότε μη ξεχνάτε να κάνετε like για να ενημερώνεστε άμεσα για τις εκτιμήσεις.