Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: COME BACK ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 9η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Διακοπές τέλος και απο σήμερα το site επανέρχεται σε φουλ στοιχηματικούς ρυθμούς. Πάμε λοιπόν για την 9η στοιχηματική χρονιά. Και όπως όλα αυτά τα χρόνια την επόμενη βδομάδα θα έχουμε και το αφιέρωμα για την Ιταλία, το οποίο είθισται να κλέβει τις εντυπώσεις λόγω των πληροφοριών που παρέχονται. Μην φλυαρούμε ασκόπως, πάμε στα προτεινόμενα σημεία. Τρία στον αριθμό.

1908 2 1,80/1,90 κατά μ.ο διαδικτυακά (14:30)
Παρ ότι έχω μία "αλλεργία" στο να παίζω τόσο νωρίς παιχνίδια εν τούτοις θα κάνω μία εξαίρεση και ελπίζω να μην το μετανιώσω. Χαλ Λέστερ λοιπόν το παιχνίδι  που ανοίγει την πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ, της πιο λαμπερής Πρέμιερ Λιγκ των τελευταίων δεκαετιών. Το σύνολο των μεταγραφών των ομάδων άγγιξε το 1 δις ευρώ (!!). Όλοι οι μεγάλοι, δηλώνουν παρών και φυσικά όταν βλέπεις στους πάγκους Μουρίνιο, Κλοπ, Γκουαρντιόλα, Βενγκέρ, Κόντε, Ποκετίνο, Ρανιέρι κτλ ε αντιλαμβάνεσαι εύκολα ότι προμηνύεται μία συναρπαστική Πρέμιερ Λιγκ. Η Λέστερ πέρσι έκανε το θαύμα, διότι περί θαύματος επρόκειτο και κατέκτησε την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, μία ομάδα με υποπολλαπλάσιο μπάτζετ απ τις μεγάλες που τέτοια εποχή πέρσι γράφαμε ότι είναι απ τα πρώτα φαβορί για τον υποβιβασμό. Ο Ρανιέρι και οι παίχτες του πέρσι, έκλεισαν στόματα. Δεν ξέρω αν το παραμύθι θα έχει και συνέχεια σίγουρα πάντως η Λέστερ, δεν αποδυναμώθηκε παρά τις σειρήνες που ηχούσαν. Έχασε φυσικά τον παιχταρά Καντέ που έκανε όλη τη δουλειά στο κέντρο ωστόσο η ενίσχυση ήταν σημαντική όχι εντυπωσιακή όπως θα ανέμενε κανείς. Βαρντί και Μαχρέζ συνεχίζουν κανονικά μέχρι νεοτέρας. Συνεπώς η Λέστερ ξεκινά απ το σημείο στο οποίο τελείωσε την περσινή σεζόν έχοντας ήδη ένα επίσημο παιχνίδι στα πόδια της, αυτό του Σούπερ Καπ κόντρα στη Γιουνάιτεντ όπου ηττήθηκε με 2-1, χάρη σε γκολ οφ σάιντ του Ιμπραίμοβιτς. Απ την άλλη η Χαλ είναι αποδυναμωμένη, χωρίς διοίκηση, χωρίς προπονητή καθώς μετά τη φυγή του Μπρους δεν έχει βρεθεί ποιος θα κάτσει στον πάγκο και δικαίως είναι το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Θεωρώ ότι μοιάζει ο ιδανικότερος αντίπαλος για τη Λέστερ όπου αν παρουσιαστεί σοβαρή και κυνική όπως πέρσι θα το βγάλει το διπλό. Έχει σορταριστεί στο 1,90-1,95.

2282 1 1,48/1,44 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
Το να παίζεις τέτοιες αποδόσεις 3η αγωνιστική, δεν το θεωρώ στοιχηματικά ορθό. Εν τούτοις, και εδώ θα κάνω μία εξαίρεση. η Νορθ. Φέριμπι. είναι στα χαρτιά τουλάχιστον η πιο αδύναμη ομάδα της φετινής Νάσιοναλ Λιγκ. Η νεοφώτιστη ομάδα έχει πολλά κενά στο ρόστερ και προέρχεται απ την 6αρα που μέτρησε απ την Λίνκολν. Το παιχνίδι ήταν μονότερα. Απ την άλλη η Ντόβερ ούτε αυτή ξεκίνησε καλά, μία ισοπαλία και μία ήττα με 4-1 απ την Μπορχαμ μετρά. Είχε 3 σημαντικότατες απώλειες σε σχέση με πέρσι, η μία εξ αυτών του πρώτου της σκορερ. Ωστόσο, παραμένει ένα σκαλί πιο πάνω απ την νεοφώτιστη ομάδα και νομίζω ότι θα κάνει σεφτέ. Ο άσσος έχει υποχωρήσει αρκετά και πλέον κυκλοφορεί στο 1,44.

1934 1 1,55/1,75 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:45)
Η Τσβόλε πέρσι πραγματοποίησε για τα δεδομένα της, καλή σεζόν τερματίζοντας μέσα στα πλέι οφ. Εντός έδρας παραδοσιακά είναι δυνατή, (10-2-5) το ρεκόρ της πέρσι. Σε σχέση με πέρσι πάνω κάτω είναι στα ίδια επίπεδα αν και είχε δύο ενδεκαδάτες απώλειες. Στην πρεμιέρα κόντρα στη Ναιμέγκεν απέσπασε την ισοπαλία παρ ότι  ήταν καλύτερη και θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη εν τούτοις κρίνεται θετικό το αποτέλεσμα. Απ την άλλη η νεοφώτιστη Σπάρτα Ροτ. έδειξε πολλά κενά κόντρα στον Αγιαξ παρ ότι δεν είναι παιχνίδι για να βγουν συμπεράσματα, είναι φανερό ότι θέλει δουλειά αν και σήμερα επιστρέφει ο αρχισκόρερ της Φέρχααρ (33/24 πέρσι). Η Τσβόλε και με τη δύναμη της έδρας μπορεί να το πάρει το παιχνίδι. Εύλογο το 1,70-1,75 του άσσου. Πιο κάτω δεν έχει αξία.

3014 Ισπανία Λιθουανία 1 1,50 κατά μ. διαδικτυακά (01:00)
Η Ισπανία έτσι όπως τα κατάφερε πλέον κινδυνεύει άμεσα με αποκλεισμό! Ξεκίνησε τη διοργάνωση με δύο ήττες έκπληξη απο Κροατία και Βραζιλία αμφότερες στο πόντο. Είναι με την πλάτη στον τοίχο και πλέον τα ψέματα τελείωσαν. ΟΚ η Λιθουανία έιναι ομάδα άξια σεβασμού, έχει κερδίσει μάλιστα τους Ισπανούς στην προετοιμασία αλλά όπως και να το κάνουμε ποιοτικά η Ισπανία υπερτερεί. Ο άσσος στο 1,50 είναι τίμιος. 

Καλή τύχη.