Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΞΑΝΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΧΑΛ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΥΟ ΑΜΦΙΣΚΟΡΑ

Γέμισε πλέον το κουπόνι, παίρνοντας τη χειμερινή του μορφή για να μας θυμίσει με το πλέον εμφατικό τρόπο ότι το καλοκαίρι βαίνει προς το τέλος του. Πρεμιέρα λοιπόν και σε Ιταλία, Ισπανία, Τουρκία ενώ το δικό μας πρωτάθλημα πάει απο Σεπτέμβρη και βλέπουμε. Στοιχηματικά, 

2093 1 1,65/1,80 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
Η Χαλ έκανε την έκπληξη την προηγούμενη βδομάδα στην πρεμιέρα και νίκησε τη Λέστερ με 2-1. Μία Χαλ που όπως έγραφα και την προηγούμενη βδομάδα είναι το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό, αποδυναμωμένη, με κάκιστο κλίμα, χωρίς προπονητή και ανύπαρκτη διοίκηση. Οφείλω να ομολογήσω ότι αμυντικά πήρε άριστα, ήταν καλύτερη του αναμενομένου και η ισοφάριση της Λέστερ προήρθε από ανύπαρκτο πέναλτι (θύμισε εποχές Παπουτσέλη). Επίσης η Χαλ έχει και σήμερα 4 βασικούς (απ την περσινή σεζόν) εκτός, μεταξύ αυτών και ο τερματοφύλακας Μακ Γκρέγκορ. Η Σουόνσι απ την άλλη με τον Γκουιντολίν στον πάγκο, δεν έθελξε με την απόδοση της αλλά πήρε τη νίκη εκτός έδρας επί της Μπερνλί. Οι Ουαλοί είναι αλήθεια ότι έχουν πολλά κενά στο ρόστερ και θα φανεί όσο παιρνουν οι αγωνιστικές. Επί παραδείγματι, στην επίθεση η μόνη αξιόπιστη λύση ειναι ο Γιορέντε. Εν τούτοις, εντός έδρας τέτοια παιχνίδια, σαν το σημερινό, έχει το know how για να τα κερδίζει. Γενικά απ τη Σουόνσι και φέτος αναμένουμε μία θέση κάπου στη μέση της βαθμολογίας. Επί της ουσίας, πιο πολύ κοντράρω τη Χαλ παρά εμπιστεύομαι τη Σουόνσι. Αλλά να βγάλει δεύτερη "μαγκιά" η Χαλ μου φαίνεται δυσκολο. Άσσος λοιπόν στο 1,80 έξω, 1,65 στον ΟΠΑΠ.

2271 Goal/Goal 1,50/1,57 κατά μ.ο διαδικτυακά (19:30)
Αμφότερες οι ομάδες ξεκίνησαν με ήττα τη σεζόν και το σημερινό παιχνίδι είναι κρίσιμο. Απ τη μία η Λέστερ όπως έγραψα και παραπάνω ηττήθηκε απ τη Χαλ με 2-1 και απ την άλλη η Αρσεναλ έχασε 4-3 εντός έδρας απ τη Λίβερπουλ. Γκρίνια, γκρίνια και πάλι γκρίνια στο στρατόπεδο της Άρσεναλ, λίγο έως πολύ αναμενόμενα πράγματα δηλαδή. Χρειάζεται ενίσχυση ενώ με το καλημέρα στο πρωτάθλημα έχει και τραυματίες!! Τα τελευταία χρόνια το κακό με τους τραυματισμούς στην Άρσεναλ έχει παραγίνει. Εν πάση περιπτώσει, Οζίλ και Ζιρού απ ότι φαίνεται επιστρέφουν, άρα Ζιρού στην κορυφή και Σάντσες, Οζίλ και Γουόλκοτ τριπλέτα από πίσω του. Οπότε το γκολ μπορεί να το βρει Άρσεναλ απ την άλλη και η Λέστερ είναι ομάδα που βρίσκει δίχτυα, ίδια ομάδα με πέρσι είναι όσο και αν είναι σημαντικότατη η απουσία του Καντέ στο χώρο του κέντρου. Σε αυτή την άμυνα της Άρσεναλ θα μου προξενήσει τεράστια εντύπωση αν δεν βρει δίχτυα ο Βάρντι και η παρέα του. Και πέρσι γκολ και θέαμα είχαμε στα μεταξύ τους παιχνίδια, ε κάτι ανάλογο θέλουμε κ φέτος.

2345 Goal/Goal  1,48/1,57 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:30)
Αμφότερες οι ομάδες σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές έδειξαν πάρα πολλά κενά στην άμυνα. Τόσο η Ναιμέγκεν όσο και η Χέρενφεν, έχουν ήδη το 2 στα 2 σε αμφίσκορα και 2 στα 2 στις ισοπαλίες!! Η Χέρενφερν θεωρείται ένα κλικ πιο ποιοτική απ τη Ναιμέγκεν, η οποία είχε και πολλές αλλαγές στο ρόστερ της αλλά η άμυνα της μπάζει από παντού. Οπότε νομίζω ότι το να βρουν δίχτυα και οι δύο ομάδες, με βάση τα όσα μας έχουν δείξει μέχρι στιγμής είναι το πλέον λογικό ποντάρισμα.

Απόδοση 3αδας: 4,43

Καλή τύχη.