Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ: ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΡΟΣΤΟΦ

Όπως έγραφα και στο Facebook, δεν μας πήγε καλά το σαβ/κο με ένα ποσοστό ευστοχίας στο 33%. Και όταν χάνεις οφείλεις να το λες για να μην κάνουμε και αυτά που κοροϊδεύουμε. Νομίζω ότι τόσα χρόνια, ουδέποτε χρειάστηκε να κρυφτώ πίσω απ το δάχτυλό μου.

Χτες το κουπόνι, τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ δεν με εντυπωσίαζαν στοιχηματικά γι αυτό και δεν ανέβασα στήλη. Αντίθετα χτυπήσαμε στο live ως είθισται σε Facebook και Twitter. Στο ημιχ. προτάθηκε η πρόκριση της Ρόμα παρ ότι έπαιζε με 10 παίχτες σε απόδοση 5,50 και φυσικά το χάσαμε μιας και η Ρόμα στη συνέχεια έμεινε και με 9 παίχτες (αν ειναι δυνατόν) αλλά προτείναμε στο 82 το over 1.50 στο Λέγκια Νταλντακ σε απόδοση 3,75, και πλήρωσε πολύ καλά. Όπως καταλάβατε χτες πήγαμε σε παιχνίδι υψηλών ή μάλλον υψηλότατων αποδόσεων και δικαιωθήκαμε.



Πάμε στα σημερινά,

760 Πρόκριση Ροστόφ 1,80 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:45)
Ήδη απο χτες σας έχω ανεβάσει το δυνατό μου σημείο για σήμερα, που είναι φυσικά η πρόκριση της Ροστόφ επί του Άγιαξ. Ο Άγιαξ ο οποίος στον προηγούμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ έπεσε απ τον Λευκό Πύργο και βρήκε και πορτοφόλι αφού με αρκετή δόση τύχης και τον Κλάους να χάνει τα άχαστα κατάφερε και απέκλεισε τον ΠΑΟΚ. Στο πρωτάθλημα μετά απο τρείς αγωνιστικές έχει μείνει ήδη 5 βαθμούς (!) πίσω απ την Αιντχόφεν. Είδα το παιχνίδι του Σαββάτου, όπου έπαιζε κόντρα στη Βίλεμ και αδυνατούσε να βγάλει καθαρές φάσεις παρ ότι είχε σχεδόν μονότερμα τη Βίλεμ. Δε γίνεται να τα περιμένεις όλα απ τον Κλάασεν. Απ την άλλη η Ροστοφ προφανώς δεν είναι κανά μεγαθήριο και η φανέλα της μπορεί να ζυγίζει μόλις μερικά γραμμάρια κόντρα σε αυτή του Άγιαξ όμως την παρούσα χρονική στιγμή δείχνει σε καλύτερη κατάσταση και έχει υπέρ της το σκορ του πρώτου αγώνα όπου πήρε ισοπαλία με 1-1 μέσα στο Άμστερνταμ. Η Ροστόφ, δευταραθλήτρια Ρωσίας, διαθέτει δυνατή έδρα και οι επενδύσεις που έχουν γίνει φυσικά στοχεύουν στην πρόκριση στους ομίλους. Με βάση λοιπόν τα όσα έχουν δείξει οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα της σεζόν, η πρόκριση της  Ροστοφ στο 1,80 φαντάζει ως η πλέον λογική επιλογή.