Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΖΑ....

Δεν μας πήγε καλά η χθεσινή μέρα καθ ότι το βασικό μας σημείο με το διπλό της Λέστερ δεν πέρασε. και συνολικά ο απολογισμός μας ήταν 2 στα 4. Μία Λέστερ που κάθε άλλο παρά εντυπωσίασε με την εμφάνιση της, λίγα πράγματα, μάλιστα ισοφάρισε και με ανύπαρκτο πέναλτι. Όπως έγραψα και χτες στο twitter, είναι πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα αλλά η απώλεια του Καντέ είναι σημαντική. Αντίθετα στο άλλο παιχνίδι που χάσαμε, τον άσσο της Τσβόλε όπως έγραψα χτες και στο Facebook, ήταν λάθος παίξιμο. Λάθος διάβασμα απο εμένα και είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ξέρεις πότε χάνεις γιατί έπαιξες λάθος και πότε απλά επειδή... μπάλα είναι και γυρίζει. Κατά τα λοιπά η Ισπανία έκανε πάρτι με τη Λιθουανία ενώ και το άλλο η μικρό η Ντόβερ επίσης πέρασε. Αυτά λοιπόν για χτές και πάμε στα σημερινά,

1937 2 1,65/1,85 κατά μ.ο διαδικτυακά (15:30)
Είναι το πλέον δημοφιλές παιχνίδι της ημέρας τόσο από άποψη τζίρου όσο και από άποψη ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος. Είναι το παιχνίδι που θα μαζέψει πάνω του όλο το χαρτί παρά ταύτα θα συμπορευτώ και εγώ με τη μάζα. Ξέρετε είναι κάτι το οποίο απεχθάνομαι αλλά θεωρώ ότι αξίζει να παιχτεί. Προφανώς το 1,65 του ΟΠΑΠ είναι ΑΝΕΥ συζητήσεως. Το 1,85 που κυκλοφορεί έξω προφανέστατα αποτελεί βάση συζήτησης. Μία Μάντσεστερ λοιπόν, που τίναξε τη μπάνκα στον άερα κάνοντας την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου φέρνοντας τον Πογκμπά στο Ολντ Τράφορντ, μαζί με τον Ιμπραίμοβιτς, τον Μιχιταριάν και φυσικά στον πάγκο τον Μουρίνιο. Κατά συνέπεια, η Γιουνάιτεντ δείχνει πιο δυνατή από ποτέ. Πήρε και το Σούπερ Καπ κόντρα στη Λέστερ την προηγούμενη βδομάδα με τον Ιμπρα να βρίσκει δίχτυα έστω και από θέση οφ σαίντ, το γκολ μέτρησε κανονικά. Καλά όλα αυτά αλλά το να πιστεύει κανείς ότι ο Μουρίνιο έχει το μαγικό ραβδάκι και θα ξανά κάνει άμεσα τη Γιουνάιτεντ ομάδα είναι αστείο. Παρά ταύτα ο Μουρίνιο είμαι βεβαιος ότι με το καλήμερα θα θελήσει να αποδείξει το ποιος ειναι το αφεντικό. Η Μπορνμουθ απ την άλλη είναι ένα υπόδειγμα ομάδας, καλόδουλεμένο σύνολο απ τον Χάουι με προσεγμένες κινήσεις όπου και φέτος θα επιτύχει την αποφυγή του υποβιβασμού. Η έδρα της Μπόρνμουθ δεν είναι εύκολη αλλά έστω και δύσκολα μπορεί η Γιουνάιτεντ να μπει με το δεξί.



2719 1 1,42/1,50 κατά μ.ο διαδικτυακά (18:00)
Η Σάντερφιορντ περνά ένα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα μετρώντας 4 σερί ήττες, η τελευταία με 5-0 απ τη Σάντνες. Απόρροια αυτών των ηττών ήταν να πέσει στην 3η θέση αλλά ισοβαθμεί με τη 2η Λέβανγκερ. Η Σάντερφιορντ έχει απ τα πιο δυνατά ρόστερ στην κατηγορία, θεωρώ ότι στο τέλος θα είναι εκείνη που θα κόψει το νήμα της απευθείας ανόδου και νομίζω ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην νεοφώτιστη ΚΦΟΥΜ Όσλο που εκτός έδρας μετρά είναι αδύναμη και μετρά (2-4-3). 


Καλή τύχη.