Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ME ΑΣΣΟ ANYTIME SCORER ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Ξεκινάει σήμερα η φάση των 16 του Euro με τα νοκ αουτ παιχνίδια, εδώ που τα ψέματα τελείωσαν και λάθη δεν συγχωρούνται για τις ομάδες. Τρία παιχνίδια λοιπόν περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα, με το Ελβετία Πολωνία να ανοίγει την παράσταση στις 16:00, να ακολουθεί στις 19:00 το Ουαλία Β Ιρλανδία και η βραδιά να κλείσει στις 22:00 με το Κροατία Πορτογαλία. Στοιχηματικά όπως θα έχετε δει και απ τη σελίδας μας στο facebook όπου απ την Πέμπτη κιόλας είχα ανεβάσει το δελτίο με τη δυάδα που θα παίξουμε. Πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά:

536 Πρόκριση Πολωνία 1,66 κατά μ.ο διαδικτυακά (16:00)
Anytime Scorer Λεβαντόφσκι 2,50 κατά μ.ο διαδικτυακά 
Η Ελβετία παρ ότι δεν έθελξε με το ποδόσφαιρο που έπαιξε στη φάση των ομίλων πήρε εν τούτοις την πρόκριση για τους 16. Μπηκε με το δεξί με νίκη κόντρα στην Αλβανία και ακολούθησαν δύο ισοπαλίες με Ρουμανία και Γαλλία για να σφραγίσουν το εισιτήριο της πρόκρισης. Η Ελβετία όταν χρειάστηκε είχε και την τύχη με το μέρος της. Για το αποψινό παιχνίδι ο Πέτκοβιτς δεν έχει απουσίες αφού παίζει κανονικά και ο Μπεχράμι ενώ σε σκέψη είναι για το φορ με Εμπόλο και Σεφέροβιτς να παλεύουν για μία θέση. Απ την άλλη η Πολωνία, παρ ότι ο σταρ της ομάδας, ο Λεβαντόφσκι δεν έχει βρει ακόμα δίχτυα εν τούτοις πήρε δύο νίκες και μία ισοπαλία στη φάση των ομίλων και πέρασε στο γύρο των 16. Η Πολωνία έχει κατέβει σε αυτό το Euro με φιλοδοξίες και δεν το έχει κρύψει. Διαθέτει απ τα καλύτερα ρόστερ των τελευταίων ετών με παίχτες όπως ο Λεβαντόφσκι, ο Μιλικ, ο Μπλαζικόφσκι, ο Κρικόβιακ κ.α Η Πολωνία έπαιξε καλά στον όμιλο, έβγαλε φάσεις και έχασε στην ισοβαθμία την πρώτη θέση. Θεωρώ ένα κλικ καλύτερη την Πολωνία, η Ελβετία δεν θα αποτελέσει εύκολη λεία, γι αυτό και πάω στην πρόκριση των Πολωνών στο 1,66. Από εκει και πέρα κρατάμε και το να σκοράρει και ο Λεβαντόφσκι σε αποδ 2,50. 625 λεπτά χωρίς γκολ νομίζω είναι πολλά, πάρα πολλά για τον Λεβαντόφσκι.

537 1 1,80/2,00 κατά μ.ο διαδικτυακά (19:00)
Βρετανικό ντέρμπι, στη σκιά του Brexit. Ουαλία εναντίον Β. Ιρλανδίας και κάποια θα έχει Brexit. Οι Ουαλοί στο δημοψήφισμα ψήφισαν έξοδο απ την Ευρώπη ενώ η Β Ιρλανδία ψήφισε ναι στην Ευρώπη. Η Ουαλία είναι αν μη τι άλλο η ευχάριστη έκπληξη του Euro, έκανε πολύ καλά παιχνίδια στον όμιλο με αποκορύφωμα αυτό το 3-0 επί της Ρωσίας. Ο Μπέιλ δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Της έτυχε στην κλήρωσε η Β. Ιρλανδία, μία ομάδα που ναι μεν στερείται την ποιότητα των Ουαλών ωστόσο πρόκειται για σκληρή ομάδα, δυσκολοκατάβλητη με καλή αμυντική λειτουργία. Ο Μακ Ο Νιλ έχει φτιάξει ένα καλοδουλεμένο σύνολο. Ωστόσο, πιστεύω ότι ένα γκολ θα το βρει η Ουαλία για αυτό και θα πάω στον άσσο που είναι δυαράκι.

Καλή τύχη και φυσικά τα λέμε στο live σε facebook και twitter. Μην ξεχνάτε να κάνετε like στη σελίδα μας για να ενημερώνεστε άμεσα για τις εκτιμήσεις μας.