Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΤΑ ΠΑΝΤΣΕΡ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ CASH OUT

Μεγάλη κηδεία χτες με την Αγγλία να ισοφαρίζεται στις καθυστερήσεις σε 1-1 και πολλά σπίτια να κλείνουν καθ ότι  ήταν μακράν το pubic bet της διοργάνωσης. Εικάζω ότι και στο Live διακινήθηκαν τεράστια ποσά. 

Και εδώ έγκειται η εμπειρία του παίχτη να εκμεταλλευτεί τα εργαλεία που του δίνουν οι εταιρίες στοιχημάτων (αναφέρομαι στις διαδικτυακές) και πιο συγκεκριμένα το Cash out. Έχεις παίξει άσσο Αγγλία, την ξανά παίζεις και στο live, το παιχνίδι είναι στο 90 κερδίζει κόρνερ η Ρωσία υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που δεν κάνεις Cash Out; Η εταιρία σου δίνει το 98% του κέρδους σου. Τα παίρνεις και έφυγες. Και ενδεχομένως το κάνεις και νωρίτερα. Προσωπικά το έκανα εκεί στο 90 και το γραψα. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα το cash out.



Αγωνιστικά η Αγγλία ήταν πολύ καλή στο α ημίχρονο, στο δεύτερο κάπως έπεσε η απόδοση της αλλά το κοουτσάριμα του Ρόι Χόγκσον ήταν άθλιο. Ουδείς κατάλαβε την μη χρησημοποίηση του Βάρντι, ουδείς κατάλαβε το λόγο που το σέντερ φορ εκτελεί τα κόρνερ(!!), ουδείς κατάλαβε το λόγο των καθυστερημένων αλλαγών. Για ακόμα μία φορά επιβεβαιώθηκε ο χαρακτηρισμός ότι οι Αγγλοι είναι λούζερ. Αν και φέτος, όπως σας είχα γράψει και στην ανάλυση στο φιλικό με την Πορτογαλία, οι Άγγλοι διαθέτουν εξαιρετικό ρόστερ απ τη μέση και μπροστά, αν ο Χογκσον δεν εγκληματήσει πάλι κατά της επιστήμης δεν έχει χαθεί κάτι για την Αγγλία.



Στα άλλα δύο παιχνίδια της χθεσινής μέρας, η Ελβετία κέρδισε την Αλβανία 1-0 έστω και με πολύ άγχος ενώ η Ουαλία με γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο νίκησε 2-1 την Σλοβακία και έκανε άλμα πρόκρισης. 

Σήμερα έχουμε τρία παιχνίδια. Αρχικά στις 16:00 το Τουρκία Κροατία, στις 19:00 το Πολωνία Ιρλανδία και στις 22:00 το Γερμανία Ουκρανία. Τα δύο πρώτα θα τα αφήσω στην ησυχία τους. Εννοείται ότι θα είμαστε μαζί σε facebook και twitter για οτιδήποτε προκύψει στο live.

506 1 1,45/ 1,60 κατά μ.ο διαδικτυακά (22:00)
Το Γερμανία Ουκρανία λοιπόν είναι το μοναδικό που θα με απασχολήσει στοιχηματικά. Τα Πάντσερ του Λεβ θεωρώ ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα το πάρουν το παιχνίδι κόντρα στην μετριότατη Ουκρανία, όπου διαθέτει ένα ρόστερ το οποίο αποτελείται ως επί το πλείστον από παίχτες που αγωνίζονται στο Ουκρανικό πρωτάθλημα. Όσο την έχω δει, δεν με έχει πείσει. Απ την άλλη η Γερμανία ναι μεν στα φιλικά δεν ενθουσίασε κάτι φυσικά που μόνο έκπληξη δεν προκαλεί καθώς παραδοσιακά οι Γερμανοί δεν ενδιαφέρονται για τα φιλικά. Αντίθετα στις μεγάλες διοργανώσεις είναι πάντα σοβαροί. Κάτι ανάλογο αναμένω να συμβεί και σήμερα. Ο άσσος στο 1,60 είναι ικανοποιητικός. Επίσης και το combo over1.5 Γερμανία και άσσος είναι επίσης καλή επιλογή.

Καλή τύχη.