Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ

Η δεύτερη αγωνιστική του Euro 2016 ολοκληρώνεται σήμερα με τρία παιχνίδια. Ισλανδία Ουγγαρία, Βέλγιο Ιρλανδία και Πορτογαλία Αυστρία. Στοιχηματικά θα με απασχολήσει το τελευταίο.

523 1 1,67/1,85 κατά μ.ο διαδικτυακά (22:00)
Η Πορτογαλία κατέβηκε σε αυτό το Euro με στόχο να φτάσει ψηλά και να κάνει μία αξιόλογη πορεία και για να ικανοποιήσει αν θέλετε και το "εγώ" του ο Κρ. Ρονάλντο. Στην πρώτη αγωνιστική όμως, έπεσε θύμα έκπληξης καθ ότι έμεινε στο 1-1 κόντρα στην Ισλανδία, σε ένα παιχνίδι όπου ναι μεν οι Πορτογάλοι ήταν καλύτερη, είχαν συντριπτική κατοχή μπάλας αλλά σε καμία περίπτωση δεν έθελξαν με την απόδοση τους. Και όταν έχεις τον Κρ. Ρονάλντο σε τραγική μέρα, δεν μπορείς να υπολογίζεις και σε πολλά. Ο Σάντος πάντως παρέμεινε ψύχραιμος και καθησυχαστικός. Το αποψινό παιχνίδι κόντρα στην Αυστρία έχει χαρακτήρα must win για την πρόκριση. Απ ότι φαίνεται ο Σαντος δεν αποκλείεται να ρίξει με το καλημέρα στο παιχνίδι Νάνι, Κουαρέσμα και Κρ. Ρονάλντο. Ο Κουαρέσμα ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και ξεκινάει βασικός. Ο Κουαρέσμα αν του πάει το παιχνίδι μπορεί να κάνει και την διαφορά. Απ την άλλη η Αυστρία, απογοήτευσε πλήρως στην πρεμιέρα κόντρα στους Ούγγρους και δίκαια ηττήθηκε. Μιλάμε για μία ομάδα που πέρασε αήττητη στο Euro. Κάκιστη επιθετικά, Αλάμπα και Αρναούτοβιτς προσπάθησαν αλλά μέχρι εκεί. Έπαιζε βέβαια και με 10 παίχτες απ το 66 λόγω αποβολής του Ντράγκοβιτς, ο οποίος θα απουσιάσει απ το σημερινό παιχνίδι όπως και ο τραυματίας Γιανούζοβιτς. Αμφότερες σημαντικές απουσίες.Υπήρξε έντονη κριτική για την εμφάνιση απ τα Αυστριακά μέσα και απαιτούνται απαντήσεις εν όψει του σημερινού παιχνιδιού. Θεωρώ ότι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα η Πορτογαλία είναι αναγκασμένη να κερδίσει. Σίγουρα υπάρχει πίεση όπως φυσικά ότι θα βρει και περισσότερους χώρους στην αντίπαλη άμυνα σε σχέση με την Ισλανδία στην πρεμιέρα.

Άσσος λοιπόν στο 1,85. Χτες που το ανέβασα στο site αλλά και στο facebook ήταν στο 1,95. Γι αυτό και το ανέβασα. Καλή τύχη,