Κυριακή 22 Μαΐου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: VAMOS ARGENTINA ΚΑΙ ΤΟ MUST WIN

Χτες επέλεξα να ασχοληθώ με ένα πρωτάθλημα που όσοι είστε χρόνια αναγνώστες του Betsecret, ξέρετε ότι το αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι. Αλλά λέω τελευταία αγωνιστική είναι, κάποια πράγματα ήταν ξεκάθαρα (πχ Κούμπαν) οπότε ας ασχοληθώ. Ε, λοιπόν σπάσανε όλα όσα αφορούσαν τον υποβιβασμό. Ομολογώ φέτος στα όσα πρωταθλήματα τέλειωσαν δε θυμάμαι, ένα που να έσπασαν όλα, μα όλα. Κάνει εντύπωση αλλά οκ.



Τα αφήνουμε αυτά στο παρελθόν και πάμε στα σημερινά, όπου θα επικεντρωθούμε στην τελευταία αγωνιστική στην Αργεντινή, όπου ήδη από χτες στο Facebook σας έχω ανεβάσει την σημερινή latin 3αδα για τον απλούστατο λόγο να προλάβουμε αποδόσεις. 

1356 1 1,35/1,44 κατά μ.ο διαδικτυακά (22:15)
Τελευταία αγωνιστική λοιπόν στην Αργεντινή, με την Σαν Λορέντζο να ψάχνει τη νίκη σήμερα κόντρα στην αδιάφορη Μπάνφιλντ έτσι ώστε με γκέλα της Γοδόι να πάρει την πρωτιά στον α γκρουπ και να παίξει τον τίτλο στα μπαράζ με τη Λανούς. Η Γοδόι παίζει εκτός έδρας με τη Σαν Μαρτίν και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι μόνο φιλική διάθεση δε θα έχει η Σαν Μαρτίν παρ ότι αδιάφορη θα το χτυπήσει το παιχνίδι. Η Μπάνφιλντ δεν έχει επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο και με την εικόνα που παρουσιάζει θα μου προξενήσει εντύπωση αν η Μπάνφιλντ καταφέρει να αποσπάσει κάτι θετικό απ τη Σαν Λορέντζο. Άσσος λοιπόν.

1354 2 1,77/ 1,80 κατά μ.ο διαδικτυακά (00:30)
Παιχνίδι του β' ομίλου, με την Εστουδιάντες να παλεύει για την 2η θέση,  Η Εστουδιάντες είναι στο +1 απ την Τοκούμαν, Τόσο η Εστουδιάντες όσο και η Τοκούμαν αγωνίζονται εκτός έδρας. Με την Εστουδιάντες να έχει σαφώς πιο εύκολο έργο καθ ότι αντιμετωπίζει την Ουνιόν, την αδιάφορη Ουνιόν αλλά εσχάτως σε καλή κατάσταση. Εκτιμώ ότι εδώ που έφτασαν τα πράγματα η Εστουδιάντες θα το πάρει το παιχνίδι, έστω και δύσκολα.

1130 1 1.48/1.57 κατά μ.ο διαδικτυακά (01:00)
Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε στην Ουρουγουάη και η μάχη του τίτλου έχει πάρει φωτιά. Με την Πιάτσα Κολονία να βρίσκεται στην 1η θέση με 28 βαθμούς, έπεται η Πενιαρόλ με 26 και 3η η Νασιονάλ με 24. Οι δύο πρώτες χτες γκέλαραν όπερ και σημαίνει ότι αν η Νασιοναλ σήμερα κερδίσει περνά στην δεύτερη θέση και είναι στο -1 απ την κορυφή. Ιδού λοιπόν η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Αν θέλει πρωτάθλημα η Νασιοναλ είναι κάτι παραπάνω απο must win το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η Νασιονάλ που παραδοσιακά είναι δυνατή εντός έδρας, προέρχεται από την ισοπαλία 2-2 στο ντέρμπι με την Πενιαρόλ και απόψε υποδέχεται την μετριότατη Ντανούμπιο που μετρά μόλις μία νίκη στα δέκα τελευταία παιχνίδια, διαθέτοντας παράλληλα και την 3η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Άσσος λοιπόν εδώ.

Καλή τύχη.