Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΤΡΙΑ MUST WIN ΕΠΟΧΙΑΚΩΝ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΣΤΟ 4,63

Πλέον βαδίζουμε προς την ολοκλήρωση της στοιχηματικής σεζόν, είμαστε στα περισσότερα πρωταθλήματα 1-2 στροφές πριν το φινάλε οπότε όπως αντιλαμβάνεστε, τα λάθη κοστιζουν. Προφανώς θα παίξουμε κίνητρο, το ξέρουν οι μπουκ εξου και οι αποδόσεις είναι εποχιακές.

738 2 1,50/1,65 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
Στην Πρέμιερ Λιγκ απομένουν ακόμα δύο αγωνιστικές για το τέλος και η μάχη για τον υποβιβασμό συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Η Νιουκαστλ μετά από τη νίκη επί της Πάλας είναι στο +1 πάνω απ την επικίνδυνη ζώνη, απ τη Σάντερλαντ συγκεκριμένα, όμως η Σάντερλαντ έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Κατά συνέπεια κάθε άλλο αποτέλεσμα για τη Νιουκαστλ εκτός απ τη νίκη κόντρα στην υποβιβασμένη, τελευταία και διαλυμένη Αστον Βιλα θα συνιστά καταστροφή. Η Αστον Βίλα αν δεν έχω χάσει το μέτρημα έχει φτάσει τις 12 συνεχόμενες ήττες!! Ομάδα παρωδία, οχι ότι εμπιστεύομαι τη Νιουκαστλ σε καμία περίπτωση, αλλά εδώ που έφτασαν τα πράγματα, ας αυτοκτονήσει η Νιουκαστλ, τι να πω;

822 1 1,60/1,65 κατά μ.ο διαδικτυακά (19:00)
Στην Τουρκία απομένουν ακόμα άλλες τρεις αγωνιστικές για το φινάλε, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στη μάχη για έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ και στον υποβιβασμό. Η Οσμανλισπορ κυνηγα την 4η θεση απ την Μπουγιουκσεχιρ απ την οποία υπολείπεται κατά 2 βαθμούς ενώ παραμένει στο +3 από Γαλατα και Ακισαρ. Η νίκη σήμερα κόντρα στην παντελώς αδιάφορη Μπούρσπασπορ ειναι μονόδρομος. Μία Μπούρσασπορ που προέρχεται από 3 ήττες στα τελευταία 4 παιχνίδια. Δεν ειναι αμελητέα ποσότητα, στα τελευταία δεκα εκτός έδρας παιχνίδια έχει πέντε νίκες, ωστόσο θεωρώ ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το κίνητρο θα μιλήσει. Άσσος λοιπόν στο 1,67.

845 2 1,50/1,70 κατά μ.ο διαδικτυακά (21;30)
Τελευταία αγωνιστική στη πλέι οφ ΙΙ του Βελγίου, με Σαρλερουα, Λόκερεν και Μαλιν να παλεύουν για την πρώτη θέση. Η Σαρλερουά ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τη Λόκερεν έχοντας από 8 βαθμούς και έπεται η Μαλίν με 7. Η Σαρλερουά παίζει με την τελευταία και αδιάφορη Σιντ Τρούιντεν και κρατά την τύχη της στα χέρια της. Η Λόκερεν παίζει εντός με τη Μαλίν. Η Σαρλερουά θέλει νίκη και μόνο νίκη για να κατακτήσει την πρωτιά στα πλέι οφ καθ ότι σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα και εφόσον υπάρξει νικητής στο άλλο ζευγάρι, θα την προσπεράσει ο νικητής θα πάρει την πρωτιά. Θα πάμε με το κίνητρο και εδώ.

Και μία δυάδα για συμπλήρωμα που πληρώνουν εκεί στο 1,45, με ΤΣΣΚΑ και Λιλ νομίζω ότι επίσης θα περάσουν.

*Απόδοση 3αδας 4,63

Καλή τύχη.