Κυριακή 15 Μαΐου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ANYTIME SCORER, ΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ

Κάτι παραπάνω από εξαιρετική η χθεσινή μέρα, κάναμε λίγο όργια, με αυτό το 4 στα 4 στο site με απόδοση στο 17 παρακαλώ! Και ξέρετε ήταν πιο ευχάριστο έτσι όπως ήρθε, με την Τουλουζ να ισοφαρίζει στο 79 σε 2-2 και να κάνει το 2-3 στα καπάκια. Εξού και το σπάστε τα ολα που έγραφα σε twitter και Facebook. Ο Ιμπρα μας πλήρωσε στα χασομέρια, η Καραμπουκ μας πλήρωσε επίσης με ανατροπή ενώ ο Ιγκουαίν εκεί που στο α ημιχ δεν είχε απειλήσει καν, στο δεύτερο πέταξε τρία και επίσης μας πλήρωσε.



Να αναφερθούμε στο Live; Πέρασε η Βέρντερ στο 87 σε αποδ 3,00, πέρασε το μικρό διπλό της Λεισόες στο 1,50, πέρασε το επόμενο γκολ για Ολυμπια Λουμπ. σε αποδ. 2,10 με πέναλτι στο 90, πέρασε και το επόμενο γκολ για Εσκισεχιρ στο 2,30. Το μοναδικό που χάθηκε ήταν το διπλό της Πορτιμονένσε στη Β Πορτογαλίας όπου όσοι το είδατε θα διαπιστώσατε οτι τα παιδιά δεν ήθελαν να ανέβουν.



Τέλος στη Eurovision είχαμε 3 στα 5, όπου μάλιστα χάσαμε τη Γαλλία στην 5αδα για μόλις 4 βαθμούς!! Επίσης, είδα ότι στο head to head Ισπανια Ην Βασίλειο, είχα γράψει εκ παραδρομής Ην Βασιλειο αλλά απ την απόδοση (1,53) προφανώς καταλαβατε ότι αναφερόμουν στην Ισπανία, το οποίο και διόρθωσα.


Αυτά όσον αφορά το χθεσινό μας απολογισμό, μην ξεχνάτε να κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για τις εκτιμήσεις στο live όπως φυσικά και στο Twitter.

Πάμε στα σημερινά,

2743 1Χ 1,80/1,90 κατά μ.ο διαδικτυακά (20:30)
Όπως έγραψα ήδη από χτες και εδώ στο site, από που προκύπτει ότι η Μπέτις θα χαριστεί στη Χετάφε και έχουν προσαρμοστεί έτσι οι αποδόσεις; Όταν μάλιστα το έγραφα στο χθεσνινό άρθρο το 1Χ ήταν στο 2,10, πλέον έχει υποχωρήσει (αναμενόμενο) στο 1,90. Η Χετάφε για να σωθεί θέλει νίκη. Η Χιχόν για μένα θα το πάρει το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ. Να το πω, ωμά; Η Βιγιαρεάλ εκτίμηση δική μου είναι οτι δε θα τα δώσει όλα στο αποψινό παιχνίδι. Άρα η Χετάφε θέλει νίκη. Η Μπέτις ναι μεν είναι αδιάφορη αλλά είναι αδερφικό σωματείο με τη Χιχόν, για την ακρίβεια οι οπαδοί. Ξέρετε κυκλοφορούν ωραία πράγματα στο διαδίκτυο απ τους οπαδούς της Χιχον, ότι θα μας σώσουν τα αδέρφια μας και τα σχετικά. Συνεπώς δεν βρίσκω καμία αξία στο διπλό της Χετάφε και ας παίζει την ύπαρξή της. Η αξία είναι στην κόντρα πάμε στο 1Χ για Μπέτις.

2082 1 1,70/1,95 κατά μ.ο διαδικτυακά (20:30)
Το μεγάλο ντέρμπι των πλέι οφ, που θα κρίνει και πολλά για την πρωτιά απόψε στη Λεωφόρο, Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ. Για τον Παναθηναϊκό την γνώμη μου την ξέρετε, ανύπαρκτος προπονητής, έχει κάνει τραγικές επιλογές και απλά τον σώνει ο Λέτο. Είναι ακριβώς έτσι. Έχω πολλές επιφυλάξεις για τις μεταγραφές που έκανε, το έχω γράψει κατά κώρον, πως ας πούμε ο Μαμουτε πέρασε τα σχετικά εργομετρικά τεστ και στην Ιταλία ακούγονται πολλά για τον Στραματσόνι. Τέλος πάντων, το αφήνω στην άκρη αυτό. Το αποψινό παιχνίδι στη Λεωφόρο είναι must win για τον Παναθηναϊκό, αν δεν κερδίσει θα ψαλιδιστούν σε σημαντικό βαθμό οι ελπίδες του για τη 2η θέση του πρωταθλήματος. Απ την άλλη ο ΠΑΟΚ πήρε μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική και πλέον είναι καβάλα στο άλογο, ας μου επιτραπεί η φράση. Ωστόσο, με μία νίκη δεν λύθηκαν τα προβλήματα, ειδικά στα μετόπισθεν θα μου προξενήσει τεράστια εντύπωση αν ο ΠΑΟΚ δε δεχθεί γκολ σήμερα. Προφανώς δεν αποκλείω να πετύχει και γκολ ο ΠΑΟΚ, άρα τσεκάρετε και το goal/goal αλλά εκτιμώ ότι λόγω έδρας ο Παναθηναικός θα το πάρει το παιχνίδι.

Αnytime Scorer Κλόζε 2,35 (21:45)
Ο Κλόζε απόψε κρεμάει τα παπούτσια του, είναι η τελευταία παράσταση και φυσικά αναμένεται να ξεκινήσει βασικός άλλωστε και οι απουσίες των Λατσιάλι συνηγορούν σε αυτό. Όπως και με τον Τόνι την προηγούμενη βδομάδα, χτες με τον Ιμπρα, έτσι και σημερα με τον Κλόζε το σκεπτικό μου δεν αλλάζει. Θεωρώ ότι οι συμπαίχτες του, θα τον ψάξουν λίγο παραπάνω ώστε να αποχαιρετίσει όπως του αρμόζει με γκολ δηλαδή.

*Απόδοση 3αδας 8,80

Καλή τύχη.