Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΙΤΑΛΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

Δύο στα τρία έδειξε ο χθεσινός μας απολογισμός, με την Αλκμάαρ (1,55) να περνάει ξεκούραστα, την Ζρινσκι (1,85) απ τη Βοσνία επίσης να περνάει και χάσαμε το φαινομενικά πιο εύκολο, την Ακρινγκτον (1,55) όπου ήρθε 2-2 και ισοφαρίστηκε στο 79. Απ τη στιγμή που δεν είχαμε το απόλυτο προφανώς η μέρα δεν κρίνεται επιτυχημένη. Πάντως γενικά πέρασαν αρκετά σημεία που είχαν παιχτεί. Πάμε στα σημερινά,

1275 2 1,63/1,75 κατά μ.ο διαδικτυακά (13:30)
Η Ρόμα προέρχεται απ τη γκέλα κόντρα στη Μπολόνια μένοντας στο 1-1, σε ένα παιχνίδι όπου το Ολίμπικο στο δεύτερο ημίχρονο κατηφόρισε, ο Σαλάχ είχε 3 δοκάρια (!!) ενώ η παρουσία του εμβληματικού αρχηγού στο δεύτερο ημίχρονο, έδωσε ποιότητα στη Ρόμα, ακόμα και στα 39 του. Η Ρόμα μετά και τη χθεσινή νίκη της Ιντερ, είδε τη μεταξύ τους διαφορά να μειώνεται στους 3 βαθμούς όπερ και σημαίνει ότι η νίκη σήμερα είναι αυτοσκοπός. Η Αταλάντα απ την άλλη πήρε τα δύο παιχνίδια εντός έδρας που έπρεπε να πάρει και πήρε πολύτιμες ανάσες για την σωτηρία όντας στο +8 απ τη γραμμή του υποβιβασμού. Η Αταλάντα τα έχουμε γράψει πολλάκις, μετά την αποχώρηση του Μοράλες, πήρε την κάτω βόλτα, έφτασε στο σημείο να μετρά 14 παιχνίδια χωρίς νίκη πριν στρίψει (και μας πληρώσει φυσικά) με την Μπολόνια εντός έδρας. Δε νομίζω η Ρόμα να είναι το ίδιο άτυχη για δεύτερο σερί παιχνίδι, οπότε το διπλό στο 1,75 αποτελεί τη βάση μου για σήμερα.

1311 1 1,70/1,80 κατά μ.ο διαδικτυακά (16:00)
Να το πούμε απλά; Αν σήμερα η τελευταία Βερόνα δεν κερδίσει την προτελευταία Φροζινόνε, έπεσε τόσο ξεκάθαρα. Μετά και τη χθεσινή νίκη της Κάρπι η διαφορά έφτασε στους 9 βαθμούς, αν κερδίσει σήμερα, η διαφορά παραμένει στους 6 αλλά έχοντας ακόμα άλλες 5 αγωνιστικές μπορεί να ελπίζει σε παραμονή. Απ την άλλη η Φροζινόνε και για εκείνην είναι must win το παιχνίδι αλλά αφενός οι απουσίες και αφετέρου η αδυναμία της εκτός έδρας μας οδηγούν στον άσσο της Βερόνα. Αναμένω απ τον Τόνι και την παρέα του να μπουν με το μαχαίρι στα δόντια, αν δεν το κάνουν αντίο ζωή το έργο.

Καλή τύχη.