Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ: ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ

Νομίζω χτες, μετά τα αποτελέσματα, καταλάβετε λίγο έως πολύ το λόγο που δεν ανέβασα στήλη. Όχι προφανώς με την έννοια ότι ήξερα ότι θα σπάσουν απλά θεωρούσα ότι ακόμα και αν πέρναγαν οι αποδόσεις ήταν αστείες. Τόσο απλά. Κάποιοι προτίμησαν να βάλουν σεβαστά ποσά πάνω στον άσσο της Παρί πχ ενώ εμείς ρισκάραμε πολυ λιγότερα όταν ο άσσος είχε φτάσει στο 3,10. Πρακτικά και οι δύο χαμένοι αλλά ο σωστός τρόπος παιχνιδιού απο εμάς οδήγησε στην μικρότερη δυνατή χασούρα. Είναι αυτό που λέω χρόνια για το πόσο σημαντική ειναι η διαχείριση του κεφαλαίου. Τρανό παράδειγμα η στήλη με τη "Βασική 2αδα", που κρίνοντας απ τα views, είναι η δημοφιλέστερη στήλη και σας αρέσει. Ξεκίνησε η σεζόν με 2/10 επιτυχίες και παρ όλα αυτά είχα καταφέρει να έχω κέρδος στην κάβα μου. 

Επειδή η ώρα περνάει, μην φλυαρούμε άσκοπα, πάμε στα παιχνίδια,

1947 1 1,40/1,50 κατά μ.ο διαδικτυακά (22:05)
Είναι ίσως το μόνο παιχνίδι στα προημιτελικά του Europa League, όπου υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί μιας και όπως και να το κάνουμε η Βιγιαρεάλ είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω απ τους Τσέχους. Για την Σπάρτα και μόνο που έφτασε ως εδώ αποτελεί επιτυχία, σίγουρα δεν είναι αμελητέα ποσότητα, το απέδειξε περίτρανα αποκλείοντας τη Λάτσιο. Άρα χρήζει προσοχής. Ωστόσο, η Βιγιαρέαλ και μέσα στο Μαδριγάλ δεν είναι για τα δικά της επίπεδα και θεωρώ ότι το κίτρινο υποβρύχιο θα κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

1948 Χ ημιχ. 1,90/2,10 κατά μ.ο διαδικτυακά (22:05)
Απ τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια της βραδιάς και εν γένει της φάσης των 8. Η Μπράγκα έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι έχει ανέβει επίπεδο, εντός έδρας παραμένει πολύ δυνατή απ την άλλη οι Ουκρανοί σαν ρόστερ είναι ένα κλικ πιο πάνω αλλά τα μετόπισθεν μπάζουν. Αναμένω ένα κλειστό παιχνίδι, ειδικά στο α ημίχρονο όπου θα φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη. Ούτως ή άλλως η Μπράγκα δεν είναι απ τις ομάδες που μπαίνουν μέσα και πατάνε τον αντίπαλο, δεν έχει λόγο να παίξει φουλ επίθεση απ την άλλη και οι Ουκρανοί θα θελήσουν να πάει το παιχνίδι σε χαμηλό τέμπο έχοντας και τη ρεβάνς στο Ντονιέτσκ. Πάμε λοιπόν στο Χ ημίχρονο σε αποδ. 2,10

Καλή τύχη.