Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ: ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ

Χτες μπορεί να χάσαμε το διπλό της Μπεσίκτας, το οποίο έπεσε πολύς κόσμος πάνω του μετά τη γκέλα της Φενέρ εν τούτοις καλοπήρωθηκαμε στο live την ανατροπή του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο μπάσκετ, τόσο στο 2,20 όσο και στο 2,80(!!). Ήδη απ το 3δεκάλεπτο έγραφα σε twitter και facebook ότι θέλω να στε επί των πλήκτρων για να χτυπήσουμε άμεσα την απόδοση μιας και φαινόταν ότι η ΑΕΚ θα κάλυπτε τη διαφορά όπερ και εγένετο. Να ναι καλά ο Ουιλιαμς που καθάρισε.
Πάμε στα σημερινά,

1727 1 1,40/1,50 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:45)
Υπό φυσιολογικές συνθήκες το να παίζεις παιχνίδι σε επίπεδο προημιτελικών Τσάμπιονς Λιγκ σε απόδοση 1,50 είναι λάθος. Ωστόσο, μετά την ήττα μέσα στο Καμπ Νου απ τη Ρεαλ αναμένω ότι η Μπαρτσελόνα θα βγάλει αντίδραση και θα κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στους 4 της διοργάνωσης. Πάνω κάτω ξέρουμε τι αναμένουμε να δούμε απ το παιχνίδι, με τη Μπαρτσελόνα να έχει τον απόλυτο έλεγχο, να πιέζει και την Ατλέτικο σε έναν πιο παθητικό ρόλο να περιμένει να χτυπήσει στην κόντρα. Αυτή τη φορά δε νομίζω ότι θα του βγει του Σιμεόνε και η Μπαρτσελόνα θα το πάρει το παιχνίδι, διασκεδάζοντας λίγο και τις εντυπώσεις απ την ήττα στο clasico. Κάνουμε λίγο τα στραβά μάτια στην απόδοση.


Εγραψα οτι θέλω να στε επι των πληκτρων και να κάνουμε δυνατό παιχνίδι με τον #paobc στο live κ όσοι ακολουθήσατε για πληρωθείτε....
Δημοσιεύτηκε από Betsecret.net στις Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

1755 2 1,63/ 1,70 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:45)
Η Ολντερσοτ όντας στο +10 απ τη ζώνη του υποβιβασμού μάλλον θα νιώθει σχετικά άνετα με την παραμονή. Πρακτικά θέλει μία νίκη ακόμα για να την σιγουρέψει. Μία Ολντερσοτ βέβαια που εντός έδρας μετρά (7-4-9) κάθε άλλο δηλαδή πάρα έδρα φόβητρο έχει. Απ την άλλη η Γκρίσμπι μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες είδε τη διαφορά απ την 6η θέση να ψαλιδίζεται μόλις στους 4 βαθμούς όπερ και σημαίνει ότι περιθώρια για νέα γκέλα δεν υφίστανται. Η Γκρίσμπι που είναι μετά τη Φορεστ Γκριν κατά τη γνώμη μου η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση και άμυνα στην κατηγορία και μία βαριά φανέλα φυσικά. Και εδώ η Γκρίσμπι αναμένω ότι θα βγάλει αντίδραση, οι δύο ήττες από Τσέλντεναμ και Μακσφιλντ πόνεσαν, τα περιθωρία στενεύουν και κόντρα στην ψιλοάνετη Ολντερσοτ μπορεί να το βγάλει το διπλό. Στο 1,70, οκ νορμάλ απόδοση.
Καλή τύχη.