Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Εκτιμήσεις Παρασκευής (Κοκκίνης Μ.)

Καλησπέρα σας! Είμαι απογοητευμένος οφείλω να ομολογήσω σήμερα, μιας που η τύχη και η μου γύρισε την πλάτη χθες (για άλλη μια φορά).

Έχοντας παίξει χθες τα 2 Χ (ισοπαλίες) στο Europa League, στο 92 λεπτό (από τα 93 συνολικά), η Βιγιαρεάλ κάνει το 1-0 απέναντι στην Λίβερπουλ και με στέλνει στα..κουβαδάκια. Προτιμούσα να το χα χασει πανηγυρικά νωρίτερα, παρά την τελευταία-κυριολεκτικά- στιγμή! Σαφώς θα έχει τύχει και σε σας πολλές φορές, οπότε θα είστε σε θέση να με καταλάβετε...

Περνάω στα σημερινά στα γρήγορα, μιας που η ώρα είναι ήδη περασμένη...Αναλύσεις δεν θα κάνω, παρά μόνο θα σας πω πως την παρακάτω τριάδα που διάλεξα και θα παίξω την διάλεξω βάσει κινήτρου κυρίως. Οπότε έχουμε: 

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ-ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ: 2 στο 1,60

ΧΑΒΡΗ-ΝΙΜ: 1 στο 1,66

ΛΑΝΣ-ΠΑΡΙ: 1 στο 1,50

Η παραπάνω τριάδα σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί πολλαπλασιάζει σχεδόν 4 φορές τα λεφτά σας, μια χαρά είναι, τα έξοδα για τον οβελία να βγάλετε (εγώ εδώ δυστυχώς που βρίσκομαι δεν θα μπορέσω να απολαύσω τις πασχαλινές μας λιχουδιές).

Χάβρη, Λανς, Μίντλεσμπρο έχουν ισχυρότατο κίνητρο, μιας που με νίκη τους σήμερα συνεχίζουν να ελπίζουν για άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία. Τέλος να πω καλή περίπτωση και το over της Οστάνδης απόψε όπως και αυτό της Γαλατά, πληρώνουν αντίστοιχα 1,53 και 1,50 (χαμηλά, αλλά κατα 99% προσωπικά πιστεύω θα επιβεβαιωθούν).

Καλό σας απόγευμα.

Kokki.