Κυριακή 24 Απριλίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΣΣΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΠΛΟ ΤΙΤΛΟΥ

Υποδειγματική η ανάγνωση των χθεσινών παιχνιδιών, στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, βγήκε ένα ξεκούραστο 3 στα 3 με απόδοση στο 6,45. Είναι αυτό που σας έγραφα και χτες στην ανάλυση του άσσου της Ολντιργχαμ (1,80), που ηταν και το δυνατό μου σημείο και πέρασε... δύσκολα με 5-0, παίζω σωστά, έχω τη συνείδηση μου καθαρή και αν έρθει, ήρθε. Όπερ και εγένετο... Και στο live φυσικά τα πήγαμε πολύ καλά με 2 στα 3, περάσαμε το -1,50 στο ασιατικό της Πλίμουθ (3,00), το γκολ για τη Ρεαλ (2,05) και χάσαμε το γκολ της Μιντλεσμπρο (2,00) που παρά την ασφυχτική πίεση έμεινε στο 0-0.

Αυτά όσον αφορά το χθεσινό μας απολογισμό και πάμε στα φρέσκα, σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, μία δυάδα και αυτή με το ζόρι. Βασικά για να σας είμαι ειλικρινής προβληματίστηκα με ποια θα κάνω δυάδα τον άσσο της Γκαζαλεκ....

2561 1 1,65/1,95 κατά μ.ο διαδικτυακά (18:00)
Τα πράγματα στη ζωή είναι απλά. Αν σήμερα η Γκαζαλεκ δεν κερδίσει την παντελώς αδιάφορη Μπαστιά, έπεσε. Θα μου πείτε έχει ακόμα μαζί με τη σημερινή άλλες 4 αγωνιστικές και η απόσταση απ τη γραμμή του υποβιβασμού είναι μόλις στο -2. Συμφωνώ, με τη μόνη διαφορά ότι η Γκαζαλεκ έχει να παίξει με Λυών και Παρί. Σήμερα έχει το πιο εύκολο παιχνίδι κόντρα στην παντελώς αδιάφορη Μπαστιά που εκτός έδρας χάνεται (2-5-9). Αυτό βέβαια το εκτός έδρας σήμερα ειναι σχετικό μιας και αμφότερες είναι ομάδες της Κορσικής. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα. Η ουσία είναι ότι η Γκαζαλέκ θα παίξει τους κόπους μίας χρονιάς σε ένα παιχνίδι κόντρα στη συμπολίτισσα. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα, οι υπόλοιπες αναλύσεις περιττεύουν. Ο άσσος στο 1,95(!!) παρακαλώ, δε ξέρω το λόγο που παραμένει τόσο ψηλά. Αν είναι τυράκι ας το φάμε.

2662 2 1,53/1,55 κατά μ.ο διαδικτυακά (20:00)
Η χθεσινή γκέλα της Μπεσίκτας επί της ουσίας αναπτέρωσε τις ελπίδες τίτλου της Φενέρ όπου με νίκη σήμερα την πλησιάζει στους τρεις βαθμούς και η Μπεσίκτας έχει και το ντέρμπι εκτός έδρας με τη Γαλατα. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι το σημερινό παιχνίδι είναι must win για τη Φενέρ. Η Τραμπζονσπορ είναι παντελώς αδιάφορη (ΔΕΝ θα χαριστεί), κάνει μία χρονιά βυθσιμένη στη μετριότητα, η Φενερ προέρχεται απ τη μεγάλη νίκη μέσα στην Κόνιασπορ με 3-0 που επί της ουσίας της εξασφαλίσει την πρόκριση. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα θα μου προξενήσει τεράστια εντύπωση αν η Φενερ πετάξει την ευκαιρία στα σκουπίδια.

Καλή τύχη.