Σάββατο 30 Απριλίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ Μ. ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ - Η 3ΑΔΑ ΣΤ0 4,86

Χρόνια πολλά και Καλή Ανάσταση σε όλους!!

Το στοίχημα βέβαια δε σταματά ποτέ, ούτε αυτές τις άγιες ημέρες. Ελπίζω τουλάχιστον τα σημεία να είναι ευλογημένα.... Στα περισσότερα πρωταθλήματα είμαστε 2-3 στροφές πριν το φινάλε, τα κουκιά είναι μετρημένα σε απόλυτο βαθμό, λάθη δεν συγχωρούνται κάτι που φυσικά γνωρίζουν και οι μπουκ γι αυτό και οι αποδόσεις είναι εποχιακές. Θα κάνουμε τα στραβά μάτια. 

996 1 1,60/1,62 κατά μ.ο διαδικτυακά (16:00)
Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε στην Τουρκία, με τις Ριζεσπόρ, Εσκισεχίρ, Γκαζιαντεπσπορ και Καισερίσπορ να παλεύουν για την παραμονή. Στη δυσμενέστερη θέση η Εσκισεχιρ που βρίσκεται κάτω απ τη ζώνη του υποβιβασμού και στο -5 και -6 απ τις προαναφερόμενες ομάδες. Ωστόσο, η Εσκισεχιρ μόνο ξεγραμμένη δε μπορεί να θεωρηθεί καθ ότι αν δείτε το πρόγραμμά της ειναι βατό και μπορεί να κάνει μέχρι και το 4 στα 4. Την επόμενη αγωνιστική μάλιστα παίζει με τη Γκαζιαντεπσπορ εκτός έδρας που είναι όλα τα λεφτά. Αν εκει κερδίσει τότε είναι το φαβορί για την παραμονή αρκεί φυσικά να κερδίσει σήμερα. Σημειώστε επίσης ότι η Γκαζιαντεπσπορ παίζει εκτος με τη Φενερ και κατά συνέπεια μάλλον η ήττα θα ναι δεδομένη. Άρα αν σήμερα κερδίσει η Εσκισεχιρ την παντελώς αδιάφορη και αρρωστημένο κλίμα Τραμπζονσπορ, μειώνει τη διαφορά με τη Γκαζιαντεπσπορ μόλις στους 3 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική πάει να τα παίξει όλα γι όλα. Ο άσσος έχει υποχωρήσει αρκετά, θεωρώ ότι με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο θα το πάρει το παιχνίδι. 

1004 1 1,70/1,80 κατά μ.ο διαδικτυακά (16:30)
Στη Μπουντεσλίγκα απομένουν ακόμα τρεις αγωνιστικές για το φινάλε και όλα τα μέτωπα είναι ανοιχτά. Η Μάιντζ είναι στην 6η θέση, παλεύει για να παραμείνει αφενός στις θέσεις του Γιουρόπα Λιγκ, που δεν νομίζω να έχει θέμα αλλά το μεγάλο όνειρο είναι η 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι στο -4 απ τη Χέρτα με τη Χέρτα να παίζει εκτός με τη Λεβερκούζεν, όπερ και σημαίνει ότι μάλλον θ αφήσει βαθμούς. Κατά συνέπεια ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα για τη Μάιντζ, που κάνει μία κοιλιά εσχάτως και υποδέχεται το αδιάφορο Αμβούργο, τυπικά θέλει 1-2 βαθμούς αλλά θεωρώ δύσκολο να κερδίσουν όλοι οι απο κάτω του. Επίσης, το Αμβούργο θα έχει και σημαντικότατες απουσίες, αφού εκτός είναι ο Μίλερ (28/8), ο Λαζόνγκα (28/8) και ο ημιβασικός Γκρέγκοριτς (23/3). Ο άσσος όσο μένει εκεί πέριξ του 1,90 είναι ικανοποιητικός.

1143 2 1,52/1,61 κατά μ.ο διαδικτυακά (19:30)
Τελευταία αγωνιστική στη Νάσιοναλ Λιγκ με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στην ουρά. Η Μπόρχαμ είναι στο +1 απ την Γκέισλι. Όπερ και σημαίνει ότι κρατά την τύχη στα χέρια της. Νικάει και σώνεται. Σε αντίθετη περίπτωση θέλει να μην κερδίσει η Γκέισλι την αδιάφορη Τορκί εντός έδρας. Η Μπόρχαμ παίζει εκτός με την τελευταία και υποβιβασμένη Γουέλινγκ. Η Μπόρχαμ είναι σε καλή κατάσταση και πραγματικά θα είναι αυτοκτονία αν δεν κερδίσει τη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Το διπλό σε εποχιακή απόδοση.

*Απόδοση 3αδας στο 4,86

Καλή τύχη.