Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ

Δεν σας κρύβω ότι αμφιταλαντεύτηκα για το αν θα έπρεπε να ανεβάσω στήλη διότι όπως έγραφα και χτες το κουπόνι είναι μηδαμινού στοιχηματικού ενδιαφέροντός όπερ και σημαίνει ότι καλύτερη επιλογή είναι η αποχή. Κάνοντας ωστόσο μία δεύτερη ανάγνωση επικράτησαν και δεύτερες σκέψεις. Κράτησα εν τέλει δύο παιχνίδια όπου οι αποδόσεις (ξεκάθαρα) προκαλούν.

Ολυμπιακός Λευκωσίας Αν. Δερυνείας Χ2 ημχ 1,875 κατά μ.ο διαδικτυακά (15:30)*
*Για όσους παίζουν εκτός ΟΠΑΠ
Τελευταία αγωνιστική στη Β Κύπρου και το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι αίμα και άμμος για την άνοδο. Με ξέρετε χρόνια, δε θα σας πω ότι έχω γνώσεις από Β Κύπρου, αλλά μιλάμε για τελευταία αγωνιστική όπου 1 και 1 κάνει 2 σε όλα τα πρωταθλήματα και κατηγορίες του κόσμου. Ως εκ τούτου, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανεβαίνει σήμερα μόνο με νίκη ενώ η Αν. Δερυνείας ανεβαίνει με Χ2. Φυσικά παίρνουμε ως δεδομένο ότι η ΑΕΖ θα κερδίσει την Ομόνοια Αραδίππου, το διπλό είναι μόλις στο 1,10 άρα θα είναι εκείνη που θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου ενώ το τρίτο θα κριθεί ανάμεσα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και την Αν. Δερυνείας. Αμφότερες οι ομάδες αγωνιστικά δεν απέχουν τόσο όσο δείχνουν οι αποδόσεις με τη νίκη του Ολυμπιακού να πληρώνει μόλις 1,40(!!) πόσο μάλλον όταν απ τους γηπεδούχους θα λείψει και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας όπου έχει πετύχει 20 γκολ. Θεωρώ ότι θα πάμε σε ένα προσεχτικό παιχνίδι. Η Αν. Δερυνείας δεν έχει κανένα λόγο να βγει μπροστά, θα διαφυλάξει τα νώτα της, θα παίξει προσεχτικά και όσο περνά ο χρόνος θα είναι υπερ της. Κάποια στιγμή αν το παιχνίδι κυλά στο 0-0 ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ρισκάρει γιατί μόνο με νίκη ανεβαίνει οπότε εκεί μπορεί να γίνει και η ζημιά. Σε δύο λοιπόν ισοδύναμες ομάδες, μου δίνεις τον άσσο στο 1,40 σε παιχνίδι ο θάνατος σου η ζωή μου, θα ναι τρελός αν το παίξει κάποιος. Στη bet365 μάλιστα το ασιατικό +1 για την Αν. Δερυνείας είναι στο ωραιότατο 2,05. Που σημαίνει ότι ακόμα και με ένα γκολ διαφορά να χάσει η Αναγέννηση εμείς θα πάρουμε τα χρήματα μας πίσω. Προσωπικά επέλεξα το Χ2 ημιχρόνου, στη λογική ότι αναμένω ένα κλειστό παιχνίδι.

2417 Χ2 2,10/2,37 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:45)
Διεθνές φιλικό, Γερμανία Αγγλία. Και όταν πρωτοείδα τις αποδόσεις σκέφτηκα ή ότι έχει γίνει τυπογραφικό λάθος ή ότι η Αγγλία θα κατέβαινε με τα δεύτερα. Μπαίνω λοιπόν στα site, βλέπω αξιοπρεπέστατη πλήρη αποστολή (εκτός ο Ρούνει). Μα συγγνώμη, 1,50-1,60 η Γερμανία κόντρα στην Αγγλία; Και μία Γερμανία όπου παραδοσιακά στα φιλικά δεν φημίζεται για τη σοβαρότητά της σε αντίθεση με τους Άγγλους που πάντα πριν τις μεγάλες διοργανώσεις τα πηγαίνει περίφημα για να ακολουθήσει ένα στραπάτσο στη μεγάλη διοργάνωση. Κλασικά πράγματα. Αν το δούμε βάσει ρόστερ, προφανώς η Γερμανία είναι ανώτερη ποιοτικά αλλά η Αγγλία έχει σε εξαιρετική κατάσταση πολλούς νέους παίχτες στους οποίους ο Χονγκσον θα δώσει φανέλα βασικού και οι οποίοι αν θέλετε διψούν και διάκριση. Στα δύο άκρα της επίθεσης για παράδειγμα αναμένεται να βρεθούν οι δύο παίχτες της Τοτεναμ που κάνουν όργια ο Ντέλ Αλι και ο Χάρι Κέιν, ενώ στην Εθνική κλήθηκαν και οι Ντινγκγουοτερ και Βάρντι που κάνουν τρομερό πρωτάθλημα με τη Λέστερ. Κατά συνέπεια, η αξία παιχτικά βρίσκεται στην κόντρα και ας ρίξουν 4 οι Γερμανοί.

Καλή τύχη.