Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ

Καθόλου καλά δεν μας πήγε η εμβόλιμη χθεσινή αγωνιστική στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας όπου είχαμε 0 στα 2, αφού τόσο η Λούτον όσο και η Γκρίσμπι, ηττήθηκαν. Και όπως λέμε τις επιτυχίες, έτσι οφείλουμε να λέμε και τις αποτυχίες. Επειδή όμως ο χρόνος μας πιέζει και έχουμε καθυστερήσει σήμερα, αφήνω τις φλυαρίες και περνώ κατ ευθείαν στην προτεινόμενη 2αδα για σήμερα,

595 Οver 1.50 Ουρουγουάη 1,60 κατά μ.ο διαδικτυακά (02:00)
Η Ουρουγουάη που βρίσκεται στη δεύτερη θέση των προκριματικών του Μουντιάλ, με 10 βαθμούς πίσω απ τον πρωτοπόρο Ισημερινό, προέρχεται απο εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Βραζιλία όπου παρ ότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 εν τούτοις το γύρισε σε 2-2 και θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει και την ολική ανατροπή αν ο Σουάρες δεν έχανε μία ανεπανάληπτη ευκαιρία σε τετ α τετ. Ο Ταμπάρες προφανώς και ήταν ευχαριστημένος απ τους παίχτες του και γι αυτό άλλωστε όπως προκύπτει και απ τα ρεπορτάζ δεν προτίθεται να κάνει κάποιες αλλαγές. Σουάρες και Καβάνι θα είναι το επιθετικό δίδυμο. Απ την άλλη το Περού προέρχεται απ τη γκέλα κόντρα στη Βενεζουέλα, την τελευταία Βενεζουέλα, όπου βρέθηκε να χάνει με 0-2 για να ισοφαρίσει σε 2-2. Γκέλα εκτός προγράμματος, που ίσως αποδειχθεί καθοριστική για την πρόκριση αν και ακόμα φυσικά είμαστε μόλις στην 6η αγωνιστική. Το Περού παραδοσιακά εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής του. Αμυντικά είναι αφερέγγυο και σε σχέση με το 1,35 του άσσου θα πάω με το over 1.5 της Ουρουγουάης να σκοράρει δηλαδή 2 γκολ τουλάχιστον ο Σουάρες και η παρέα του.

594 2 1,77/ 1,90 κατά μ.ο διαδικτυακά (02:30)
Η Βενεζουέλα είναι προφανώς και φέτος ο αδίναμος κρίκος του ομίλου των προκριματικών, εξαιρετικά αδύναμη ως ομάδα, προέρχεται απ το 2-2 κόντρα στο Περού, λίγο έλειψε να πάρει και την πρώτη της νίκη. Σίγουρα φαντάζομαι θα υπάρχει ένα "ξενέρωμα" ας μου επιτραπεί η λέξη, απ την εξέλιξη του παιχνιδιού κάτι που φυσικά καλείται να εκμεταλλευτεί η Χιλή και να πάρει τη νίκη. Η Χιλή όπου δεν έχει ξεκινήσει καλά μετρώντας μόλις 2 νίκες σε 5 αγωνιστικές, ωστόσο στο ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στην Αργεντινή ναι μεν ηττήθηκε αλλά έπαιξε πολύ καλά και κατά τη γνώνη δικαιούταν και ένα καλό αποτέλεσμα. Έχει και την επιστροφή σήμερα του Βιδάλ που ήταν τιμωρημένος και νομίζω ότι αν παίξει όπως με την Αργεντινή δύσκολα η Βενεζουέλα θα σταθεί εμπόδιο και ο Πίντσι θα πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στον πάγκο της Χιλής.

Καλή τύχη.