Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΚΙ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΡΤΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΠΕΣΕ

Δεν πήγαμε καλά χτες καθ ότι ο απολογισμός έδειξε 1 στα 3 στο site. Πέρασε μεν η έκπληξη της Γουεστ Χαμ αλλά χάσαμε τα αμφίσκορα στο Εβερτον Αρσεναλ(1,57) και στο Παναθηναϊκός Ηρακλής (2,65). Στο live πάντως μας πλήρωσε καλά η Γουεστ Χαμ σε απόδοση 3,00 με το Over 1.50 και η Ρόμα με το επόμενο γκολ (2,00). Αντίθετα η βραδινή 2αδα που δώσαμε στο facebook για ακόμη μία φορά πλήρωσε με Σουόνσι (1,66) και Λα Κορούνια (1,90).

Λοιπόν πέραν των όσων αναφέραμε στο site, πάμε και σε μία βραδινή 2αδα με:Λα Κορούνια Λεβάντε 1 1,90Σουονσι Αστον Βίλα 1 1,66
Δημοσιεύτηκε από Betsecret.net στις Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016


Πάμε στα σημερινά:

1175 1 2,05/2,20 κατά μ.ο διαδικτυακά (13:30)
Όπως έγραψα και προχθες, σας πάω ένα στοιχηματάκι ότι αν δεν κερδίσει σήμερα η Αταλάντα θα πέσει κατηγορία και ας έχουμε ακόμα Μάρτιο. 14 αγωνιστικές χωρίς νίκη μετρά η Αταλάντα, είναι σε ελεύθερη πτώση και φυσικά έχει εξήγηση. Όταν πουλάς τον καλύτερό σου παίχτη είναι αναμενόμενο τι θα επακολουθούσε και σας το είχα επισημάνει. Ομολογώ βέβαια δεν περίμενα τέτοια κατρακύλα. Η Αταλάντα είναι στο +4 απ τη ζώνη του υποβιβασμού και ακολουθεί πρόγραμμα βουνό τις επόμενες αγωνιστικές όπου έχει να αντιμετωπίσει τους μεγάλους. Απ την άλλη η Μπολόνια διανύει μία άνετη σεζόν, είναι στην 9η θέση, λογικά έχει εξασφαλίσει την παραμονή της και μπορεί να κάνει και δημόσιες σχέσεις. ΜΗΝ παρεξηγηθώ δεν λέω ότι θα κάτσει να χάσει!! Απλά λέω ότι βαθμολογικά είναι άνετη ενώ η Αταλάντα δεν έχει περιθώρια Απ την Μπολόνια θα λείψει και βασικότατος φορ Ντέστρο (27/8) ενώ επιστρέφει ο βασικός Μουνιέ (24/4). Θα πάω στον άσσο, θα παίξω την αναγκαιότητα της Αταλάντα κι ας ξέρω ότι έχει 14 αγωνιστικές να δει χαρά στα σκέλια της. Αν δεν κερδίσει, την ατάκα μου την ξέρετε. Εμείς θα χάσουμε το δελτίο και η Αταλάντα θα μπλέξει άσχημα πολύ άσχημα....

Άνοιξε πριν από λίγο ο άσσος των Τρικάλων (για αύριο) στη Bet365 σε αποδ 1,72. Οπότε, τα δεοντα...
Δημοσιεύτηκε από Betsecret.net στις Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016

Τρίκαλα Πανελευσιανακός 1 1,50 κατά μ.ο διαδικτυακά (15:00)
Ήδη απ την Παρασκευή σας είχα προιδεάσει για αυτό το παιχνίδι μέσα από Facebook και Twitter. Περιμέναμε να βγουν οι αποδόσεις, βγήκαν οι αποδόσεις το μεσημέρι, αμέσως ενημέρωσα ότι ο άσσος άνοιξε στο 1,72 και δε θα μενε φυσικά για πολύ σε αυτή την απόδοση, για να υποχωρήσει λίγη ώρα μετά στο 1,50. Ε, τώρα αν με ρωτάτε αν έχει αξία στο 1,50, η απάντηση μου είναι οχι και ως εκ τούτου η πρόταση είναι τυπική. Τα Τρίκαλα θα πει κανείς όντας στο -9 απ την 2η θέση δεν έχουν και πολλές ελπίδες ανόδου αλλά μένουν ακόμα 11 αγωνιστικές και όλα μπορούν να γίνουν αρκεί τα Τρίκαλα να πάρουν τα παιχνίδια που πρέπει να πάρουν. Ένα απ αυτά είναι και το σημερινό. Τα Τρίκαλα εντός έδρας είναι δυνατά (8-3-1) και υποδέχονται τον Πανελευσινιακό που βρίσκεται κάτω απ τη ζώνη του υποβιβασμού και εκτός έδρας είναι εξαιρετικά αδύναμος (2-0-9). Άρα αγωνιστικά ο άσσος είναι ξεκάθαρος. Ας βάλουμε και το κερασάκι στην τούρτα, ο νυν μεγαλομέτοχος των Τρικάλων είναι πρώην(?) μεγαλομέτοχος του Πανελευσινιακού. Μπορεί να λέει κάτι, μπορεί να μη λέει και τίποτα. Ο καθένας ας το αξιολογήσει κατά το δοκούν.

1247 1 1,40/1,53 κατά μ.ο διαδικτυακά (18:00)
Μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα το παιχνίδι είναι κάτι παραπάνω από must win για την Τότεναμ. Τσέλσι και Λέστερ κέρδισαν οπότε και η Τότεναμ είναι αναγκασμένη να κερδίσει αν θέλει φυσικά να μείνει ως το τέλος στην κούρσα του πρωταθλητισμού. Προέρχεται απ τη νίκη επί της Άστον Βίλα όπου κέρδισε με σβηστές τις μηχανές και όσο κερδίζει συνεχίζει να ελπίζει. Μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε απ τη Ντόρτμουντ με δεύτερη ήττα με τον Ποκετίνο να κάνει αρκετές αλλαγές (πχ ξεκουράστηκε ο Κέιν) μιας και το πρωτάθλημα είναι σε πρώτο πλάνο. Υποδέχεται σήμερα λοιπόν την Μπόρνμουθ, την σταχτοπούτα της κατηγορίας, καλοδουλεμένο σύνολο απ τον Χάουι. έχει κάνει ζημιές, δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι για την Τότεναμ αλλά εν τούτοις πιστεύω ότι εδώ που φτάσαμε, η Τότεναμ θα το πάρει το παιχνίδι. Αρκεί να μη λυγίσει υπό το βάρος του πρωταθλητισμού. Ο άσσος στο 1,53 είναι νορμάλ.

Καλή τύχη.